Borsten negerin stijve klit

borsten negerin stijve klit

..

Stiefvader neukt dochter lekker wijf vingert


borsten negerin stijve klit

..

Nu ben ik niet bi, maar ik vond het wel eigenlijk best apart en op gegeven moment zelfs ook erg lekker om aan een andere vrouw, in dit geval zelfs een donkere vrouw te komen en ook nog eens haar bijzondere delen te mogen betasten.

Op gegeven moment drukte zij ook nog haar onderlichaam tegen mij aan en omdat ze wat groter was dan ik voelde ik heel fijn haar knie in mijn kruis en grotje drukken, haar grote stevige klit tegen mijn navel en haar navelpiercing tegen de onderrand van mijn borsten aan schuren, hetgeen bij mij een speciaal gevoel teweeg bracht.

Ik voelde mijn tieten behoorlijk stijver worden en uit mijn kutje begonnen door de warme gevoelens van binnen uit de onvermijdelijke sapstromen op gang te komen. Bij Stephanie gebeurde blijkbaar hetzelfde, want mijn buik werd steeds vochtiger. Als vanzelf gingen mijn handen naar haar grote kut en vonden er onder haar brede welving een grote drijfnatte gleuf, waar mijn hand als vanzelf in leek te verdwijnen.

Tegelijk greep ook zij in mijn neukapparaat en begon mijn kittelaar te masturberen. Al die tijd had Dick met plezier naar ons geflikflooi liggen kijken en toen wij steeds meer begonnen te vorderen in het voorspel, vroeg hij ons of het niet eens tijd werd ook op het bed te gaan liggen.

Langzaam kropen we via het voeteneinde naar Dick, die precies midden op het ronde bed lag. Tenslotte zaten we op handen en voeten naast hem en begonnen gelijktijdig door zijn pantalon heen in zijn lul te grijpen. Samen voelden we, dat het gevaarte weer op volle sterkte begon te verstijven en voorzichtig maakte Nathalie zijn broeksriem los. Samen begonnen we zijn broek naar beneden te trekken en namen in die beweging ook zijn boxershort mee naar onderen. Heel langzaam kwam ook de kop van zijn lul tevoorschijn, waar vrijwel direct uit het pisgaatje een beetje neukvocht tevoorschijn sprong De spanning steeg letterlijk per seconde.

Hoe meer lengte er tevoorschijn kwam, hoe verder Nathalie's mond openging van verbazing. Ik kon niet nalaten nog even de voorhuid van het apparaat omlaag te schuiven, om zo nog een beter beeld op ons netvlies te krijgen van de schoonheid van deze geweldige penis.

Toen de broek helemaal uit was, maakte Nathalie kleine vreugdegeluidjes van plezier en vertelde erna, dat dit toch wel het gene was, waar ze al een tijdje intens naar gehunkerd had. Even lagen we met z'n drieën van het grootse uitzicht te genieten. Dick ging even van het bed af naar de kamer en kwam terug met de glazen en de wijnfles en schonk nog eens even in. Al die tijd had de stijfheid van zijn leuter geen krimp gegeven en stond nog steeds echt als een vlaggenstok fantastisch kaarsrecht overeind.

Na een minuut of tien was er genoeg gedronken en begon het best spannend te worden, want Nathalie en ik wisten, wat er te gebeuren stond en allebei wachtten we of de ander de eerste zet zou doen. Dick besloot het ijs te breken en kroop wat dichter naar Nathalie toe, die tussen hem en mij in lag. Hij legde zijn hand op haar buik bij haar navel met piercing en begon haar daar te strelen. Ik keek nu Nathalie aan en zei: Dick keek toe en ik werd er zichtbaar erg geil van om mij met het donkere meisje te zien zoenen.

Met zijn hand ging Dick nu ook wat verder en streelde nu de borsten van Nathalie, die nu in volle glorie lagen geweldig te zijn. Ze had echt heel mooie FF borsten. Heel groot dus en perfect rond. Ik hoorde een zuchtje aan haar ontsnappen toen hij speels in haar tepels kneep. Toen hij zijn hand daar wegnam werd de ruimte meteen geclaimd door mij.

Ik begon, haar nog steeds intens zoenend te beklimmen tot bovenop haar en liet nu alle remmen los. Ik liet nu mijn handen over de grote borsten van Nathalie gaan, en andersom zag ik nu ook de handen van Dick van achteren om mijn borsten verschijnen om die te gaan strelen. Dick bleef toekijken hoe wij elkaar zoenden en aanraakten, en ondertussen liet hij ook de benen en billen van ons dames niet ongemoeid. Wij vonden het nu eindelijk tijd worden om onze lippen van elkaar te halen.

Ik zakte weer wat verder naar onderen en begon de weergaloze tieten van Nathalie opnieuw in mijn handen te nemen en begon er ook aan te likken. Dick begon erg verlangend naar het negerinnetje te kijken, dat met gesloten ogen steeds dieper begon te zuchten. De handen van haar lagen op de heupen van mij en af en te zag ik een paar vingers richting mijn kut verdwijnen. Blijkbaar wilde ze erin, maar omdat mijn lekkere billen half in de lucht hingen kon ze er net niet bij. Dick ging dus nu achter ons tweeën zitten en begon de billen en het kontgaatje van mij te likken en probeerde er ook zachtjes in te bijten, hetgeen natuurlijk niet lukte.

Met mijn handen pakte ik die van Nathalie en een tikkeltje naar voren schuivend leidde ik die naar mijn kut, zodat ze deze weer helem! Even later begon ze mijn klit onder handen te nemen, maar al spoedig duwde ze mij nu op mijn rug en kroop nu op mij, terwijl ze me heftig begon te tongzoenen.

Dick ging weer naast ons liggen en zag de grote tieten van Nathalie geil naar benenden hangen en precies op de borsten van mij steunen.

Dit moet er voor hem echt geweldig uitgezien hebben Met zijn rechterhand streelde hij de rug van Nathalie om daarna af te glijden naar haar van ons beider kutvocht zwetende en glimmende billen.

Inmiddels had Nathalie haar mond om een tepel van één van mijn tieten gesloten en begon er op te sabbelen. Dick kneedde op dat moment net haar zachte billen. Ze had een lekkere soepele kont, die een grote tegenstelling vormde tot mijn redelijk harde stevige billen Ze had gewoon heerlijk zachte billen. Plagerig liet hij af en toe een vinger door haar bilspleet glijden, en omdat ze op haar knieën iets lager zat om met haar mond bij de tieten van mij te komen stak haar kontje een beetje in de lucht.

Hierdoor kon hij goed bij haar forse schaamlippen en iedere keer liet hij het tot een zachte aanraking komen. Elke keer wanneer dat hij dat deed, hoorde ik Nathalie zachtjes kreunen.

Na een tijdje zo bezig te zijn geweest liet ook ik mijn handen naar haar achterwerk gaan om er even een tijdje mee te spelen. Ik liet mijn handen tegelijk ook over haar poepgaatje glijden, wat een nog diepere kreun ten gevolge had.

Dick boog zich voorover naar het gezicht van Nathalie en begon haar te kussen, terwijl hij haar tegelijk langzaam van mij afrok en haar naast zich neer legde. Ze was inmiddels al abnormaal geil, want dat was duidelijk te merken aan haar sensuele manier van zoenen. Af en toe beet ze zachtjes in zijn onderlip en hij beantwoordde haar plagerige gebijt door ook zachtjes in haar lip te bijten.

Hierna draaide Dick haar op haar buik. Ík begreep, dat Dick's piemel inmiddels ook op topspanning van geilheid moest zijn gekomen, na zo'n lange wachttijd en ik besloot hem een tijdje z'n gang te laten gaan en bekeek hen dus rustig op mijn zij liggend, nieuwsgierig hetgeen er zich voor mijn neus zou gaan afspelen.

Zij en ik hadden zich dus al heel erg geil voor hem klaargemaakt. Stephanie lag nu dus plat op haar buik met haar benen wijd en was zo te zien en te horen helemaal klaar voor!

Haar dikke tieten raakten nog lange tijd het bed toen ze zich langzaam oprichtte en haar kontje in de lucht stak. Dick boog zich er nu naar toe en begon haar te zoenen op haar billen, en net als bij mij beet hij af en toe zachtjes in haar lekkere vlees, hetgeen nu wel lukte. Langzaam ging hij verder naar beneden zodat hem ook een blik werd gegund op de wijd openhangende poes van Nathalie. Hij raakte nu voor het eerst haar kutje echt goed aan door een hand vanaf haar knieholten tussen haar benen omhoog te laten gaan en hoe hoger hij kwam, hoe meer seksuele warmte hij zou moeten voelen en ik zag, dat zijn lul met tussenpozen met telkens een zwaai begon te kloppen.

Bij haar spleetje aangekomen begon zich tussen haar schaamlippen een extreem stroompje kutsappen te vormen, ten teken, dat ze daar nu heel erg nat was. Dick liet zijn hand een paar keer met rustige langzame halen tussen haar schaamlippen glijden om vervolgens het vocht aan zijn harde piemel af te vegen.

Toen hij goed nat was zette hij hem rustig tegen haar schaamlippen aan en liet hem een stukje naar binnen gaan. Nathalie vond het blijkbaar heel erg lekker, want ik hoorde haar zuchten en ze duwde haar kont nog verder naar achteren. Dick maakte met zijn apparaat nu enkele korte neukbewegingen en duwde hem op deze manier steeds verder naar binnen.

Toen zijn piemel er ongeveer half in zat leek iets het zaakje tegen te houden. Dick liet hem daar even zitten en bewoog hem zachtjes heen hen weer. Ik hoorde het kutje van het meisje bij deze beweging soppen en ik kon me bijna niet meer inhouden om weer mee te gaan doen. Het liefst zou ik haar nu willen beffen, maar ik hield me in bedwang. Dick haalde zijn staaf nu uit de kut en verzocht haar nu met opgetrokken knieën in spreidstand op haar rug te gaan liggen. Onder haar billen legde hij een kussen, zodat ik weer een optimaal uitzicht kreeg op haar ruimgeschapen liefdesgrot met de stijf opstaande clitoris.

Ik kon ook al niet nalaten deze laatste in zijn mond te nemen en er hartstochtelijk op te zuigen. Natahlie begon meteen wat ongecontroleerde bewegingen te maken. Dick ging nu op zijn knieën voor haar zitten en bracht zijn hoofd verder naar beneden in de richting van haar kruis. Het donkere schatje had meteen door wat hij wilde gaan doen en duwde haar onderbuik nog verder naar voren, waardoor haar haar natte kutje in een nog betere positie kwam om optimaal geneukt te worden.

Eerst stak hij zijn tong uit en duwde die tussen haar nu ook heel wijd gespreid staande binnenste schaamlippen en bij de eerste aanraking zag ik een rilling door haar heen gaan. Haar kutje moest wel erg heet en nat aanvoelen en ik zag de volle lippen uit elkaar wijken toen hij met mijn tong in haar spleetje likte.

Hij pakte haar nu bij haar heupen vast en maakte met zijn tong lange halen over haar kutje, van net onder haar klit tot net op haar sterretje. Ik hoorde haar steeds harder zuchten en ze drukte haar kont steeds verder naar achteren, zodat Dick op een gegeven moment met zijn hele gezicht tegen haar aan zat gedrukt.

Steeds enthousiaster ging hij haar likken en hij liet ook zijn vingers wat werk verrichten. Hij masseerde nu ook zachtjes de binnenkant van haar kutje terwijl hij haar bleef beffen. Af en toe liet hij zijn tong iets verder doorgaan en likte hij ook haar kontje wat steviger tot haaar poepert helemaal nat was, en wat iedere keer weer voor een rilling bij Nathalie zorgde. Na een tijdje begonnen de benen van haar erger te trillen. Ze was klaar aan het komen.

Ik hoorde haar nu erg diep zuchten en kreunen. Het kutje dat hij zojuist helemaal had opgewarmd lag nu klaar. Dick kromde zijn rug en duwde zijn nu enorme grote pik met purperrode kop tegen haar poesje aan. Onder een plotseling grote ingehouden stilte schoof Dick hem er in één grote zoef tot iets meer dan de helft in.

Ik ging nu naast Nathalie liggen en ik keek haar aan. Ze had een hemelse geile blik in haar ogen, glimlachte en leek op het grote moment te wachten. Ik boog me naar haar toe en begon haar te zoenen.

Ze zoende erg lekker, haar warme tong voelde heerlijk aan in mijn mond. Tijdens deze zoen voelde ik één hand van Nathalie over mijn bovenlichaam naar beneden glijden.

Dick merkte dat ik niet te lang zo moest genieten omdat Nathalie anders te snel klaar zou komen en dat moest nog lang niet. Hij ging wat rechter op zitten en gebaarde mij te stoppen. Hij vond dat het nu tijd worden om de rest van zijn lul in Nathalie te laten verdwijnen. Dick trok zijn gevaarte tot bijna uit haar kutje en drukte hem er langzaam weer naar binnen.

Ze was nu hardstikke nat en ze moest wel heel erg heet aanvoelen. Dick liet zijn lul steeds iets verder naar binnen glijden totdat hij er weer even over de helft in zat. Hij liet hem even zo zitten en begon toen in een rustig tempo te neuken. Nathalie evenwel fluisterde Dick, maar mij nog wel hoorbaar toe, dat ze net als andere keren nog steeds niets tegen haar baarmoeder aan voelde komen en dat hij volgens haar nog veel dieper moest kunnen. Even kwam er een soort ongeloof op Dick's gezicht, toen hij luid zei: Je kut was gewoon te diep voor hun kleine piemels.

Jij bent in feite dus nog maagd en ik neem aan, dat ik nu steeds tegen je maagdenvlies aanzit". Even brak er een glimlach door op Nathalie's gezicht, toen ze zei: Ik wilde nu zeker haar lekkere tieten kneden en afleiden, als Dick aan haar ontmaagding zou beginnen.

Ik vond het best een heerlijk idee zo. Voor de zoveelste keer die avond voelde ik me een gelukkig mens. Nathalie spreidde nu haar benen zo wijd mogelijk en keek eerst mij en toen Dick erg geil aan. Terwijl ik naar Nathalie keek liet Dick zijn lul nu weer op en neer heel langzaam in en uit het natte kutje van haar glijden, tot het weer niet verder ging. Dit ging van haar kant gepaard met alweer een diepe zucht. Ook nu liet Dick zijn lul even helemaal in haar zitten voordat hij een aanloop zou nemen om in ene keer door te stoten.

De rollen waren dus even omgekeerd en ik begon ook weer aan de tepels van de borsten van Nathalie te zuigen. Ik was door de nieuwe situatie zelf ook behoorlijk geil geworden, dat ik me zelf als het ware in moest houden en moest concentreren om niet klaar te komen. Nathalie trok op dat moment haar benen iets hoger op en maakte zich wat ronder en legde haar onderdanen boven op Dick's rug. Instinctief had ze deze zeer natuurlijke stand als vanzelf aangenomen en het gaf hem daardoor de gelegenheid om mijn lid straks heel ver in haar te brengen.

Hij had in het verleden al verschillende keren een jonge vrouw ontmaagd en dat was in de meeste gevallen nogal pijnlijk gegaan en tenslotte altijd gelukt, maar ik hoopte nu maar, dat het maagdenvlies van dit meisje op deze leeftijd niet te hard en te nauw zou zijn; dan bezorgde het haar tenminste niet zoveel pijn. Nu begon Nathalie zachte woordjes te fluisteren. Dick waagde de sprong ogenblikkelijk na dit signaal en stootte na een kleine terugtrekking met grote kracht zijn harde paal in haar, om haar nu naar de uitgestelde ontmaagding snakkende kut te bevredigen.

Nathalie gaf een verschrikkelijk harde gil door de onmisken! Dick had daarop gerekend en greep haar nu met twee handen stevig vast. Allemachtig wat moest dat pijn doen en het meisje voelde nu dat er eindeloos veel meer vocht, dan in het begin begon weg te lopen tussen haar benen. Ze moest nu zeker weten dat ze echt aan het neuken was. De pijn moest nu zienderogen afnemen, zeker toen Dick heel langzaam en voorzichtig met mijn lul op en neer ging en nu steeds dieper in haar ontmaagde kut doordrong.

Hij begon nu ook harder en sneller te pompen. Nathalie's kreunen en haar geile geluiden werden nu ook weer steeds luider en ook ik liet me op dat gebied goed horen. Steeds maar door ramde hij opnieuw zijn lange dikke staaf in haar met vele geile sappen en bloed overlopende neukspleet om naar een gezamenlijk hoogtepunt te komen. Het was tegelijk ook een fantastisch gezicht het blanke en zwarte lichaam ineen te zien smelten. Van spanning schoof ik bij mij al vanzelf mijn complete hand in mijn eigen kut Toen was het zover: Dick hield het niet meer en spoot de mij bekende stevige en nooit ophoudende straal dit keer de uitgewoonde kut van Nathalie in.

Tegelijkertijd gaf ook zij weer, maar nu een nagenoeg ontaarde schreeuw, want ook zij had tegelijk met hem haar hoogtepunt bereikt. Tegelijk voelde ook ik, met nog steeds één hand in mijn kut ook een hoogtepunt, daar ik tegelijk met hen spontaan was klaargekomen. Toen het ophield liet ik me uitgeput en met een heerlijk verzadigend en ontspannen gevoel achter op Dick's lichaam vallen, Dick, die haar op dat moment nog steeds innig en stevig omvatte.

Nathalie krulde onmiddellijk haar benen nog steviger om zijn achterwerk. Ze wilde die lekkere grote penis, die nog zoëven van haar een echte vrouw had gemaakt met nog niet uit de heerlijke en intense omstrengeling loslaten. Tegelijk voelde ik haar bekken bewegen totdat Dick's pik alweer een beetje begon te verslappen. Toen ik Dick losliet en me naast Nathalie vleide en ik haar aankeek zag ik twee paar lachende oogjes naar mij kijken.

Ik lachte haar op mijn beurt ook toe en rolde op mijn zij tegen Nathalie aan en terwijl Dick zich uit haar terugtrok sloeg ik twee armen om haar heen. Na een tijdje zo te hebben nagenoten zagen we, dat het inmiddels al vier uur in de nacht was en besloten we met zijn drieën naakt naast elkaar te gaan slapen. Dick in het midden met zijn twee vrouwen aan zijn zijden.

Toen ik de volgende morgen wakker werd, lag Dick nog heerlijk naast mij te slapen, maar was de plek van Nathalie leeg. Zachtjes om Dick niet wakker te maken liet ik mij van het grote bed glijden. Ik hoorde wat gerommel in de keuken en inderdaad vond ik haar daar bezig. Ze had koffie gezet en enkele sandwiches gemaakt. Even genoot ik van deze aanblik, hetgeen ze bemerkte, want ze ging even opvallend staan met haar borsten en onderbuik vooruit wat bouwvallig naar mij toe gericht.

Haar fantastisch mooie stevige vleesballen met grote tepels sprongen als het ware naar voren. Wat een mooi gezicht was het om deze prachtige memmen zo voor me te zien. Ik merkte dat ik sterk opgewonden begon te worden. Het bloed joeg door mijn aderen en vulden mijn schaamlippen. Een diep geil gevoel begon van uit mijn onderbuik naar boven te borrelen. Ze kwam nu vlak bij mij staan en begon zacht mijn borsten te strelen, dan weer deed ze het even wat steviger.

Ze streelde mijn tepels en tepelhoven en kuste mijn tieten. Ook zoog Nathalie heerlijk mijn tepels nog harder stijf dan ze al waren. Ik voelde het tot diep in mijn hete kut. Langzaam maar zeker begon een sterk geil gevoel zich van mij meester te worden. Het begon me te bedwelmen deze geile hete lust. Zachtjes trok ik haar mee naar de zitkamer, waar we ons op de cahaise longue neerlegden. Nu kon ik me niet meer bewingen en streelde, zoende en zoog ook haar stevige zwarte tieten. Ik merkte duidelijk dat deze vrouw nu ook weer zo heet was om het spel gewoon voort te zettten.

Ze trok me als het ware overeind van gretigheid. Je kon het nu duidelijk aan haar ogen merken dat ze enorm opgewonden was. Dat beloofde alweer wat te worden dacht ik nog, maar Nathalie dook in haar tasje, dat nog steeds naast de bank stond en haalde er een enorm groot sieraad uit, dat ze aan haar inmiddels grote stijfstaande klit bevestigde. Daar diende dus, dat plooitje voor in die geweldig grote gevoelsnobbel, die nu in een oogwenk werd omgevormd tot een soort vergrootte versierde "piercing".

Het stond dan ook prachtig rechtop tegen haar prachtige stevige onderbuik en leek volmaakt van vorm en omdat het ook nog voorzien was van een paar prachtige edelstenen deed het mij naar adem snakken.

Mijn kut stond reeds in brand van verlangen om zo iets te ontvangen en smeekte al om een bevrijding. Mijn schaamlippen stonden ver open en waren enorm gezwollen. Mijn grote geile genotsknobbel was inmiddels ook duidelijk waarneembaar.

Ik streek even over mijn clit wat mij een stoot van geiligheid veroorzaakte. Nathalie lag al weer op bed en lachte mij opwindend toe. Ze strekte haar armen uit en ik dook op haar. Onze monden vonden elkaar, onze tongen maakte een uitzinnige dans.

Ik schuurde en kronkelde over dat heerlijke zwarte lijf wat een opperst genoegen was. Ik kuste haar borsten en zoog haar keiharde enorm grote tepels, waarna Nathalie mij omdraaide en half over mij liggende hetzelfde deed. Onze benen verstrengelden zich. Ik schuurde met mijn gezwollen kut over haar met de klitpiercing bedekte venusheuvel. Ik voelde het stoten tegen mijn klit.

Ik leek wel gek van geilheid te worden en mijn lichaam schreeuwde om een bevrijdend orgasme. Nathalie draaide zich om en kwam half op mij liggen zodat ik een prachtig gezicht had op haar mooie diepzwarte gladde en strakke borsten.

Wat had deze vrouw een mooie lichaam. Zij gleed nu vlak bij mijn gezicht met haar gepiercede kut, die ik begon te liefkozen en te kussen. Nathalie kronkelde van genoegen. Ik werkte me nu tot mijn genoegen verder naar haar doos toe, waartussen glinsterende natte donkere kutlippen zichtbaar waren. Ze slaakte een kreet toen ik haar heerlijke grote zwarte vrouwenkut kuste. Ik stak mijn neus in deze natte vrouwenspleet en snoof haar geile geur op. Ze rook heerlijk kruidig. Ik likte haar kutlippen en stak mijn tong diep in haar hete kut.

Tot mijn groot genoegen zag en voelde ik de grote kittelaar nog groter worden, optimaal stond hij overeind en was donkerroze van kleur. Ik had ook een behoorlijke clit die mij veel genot verschaft maar dit exemplaar was uniek te noemen. Toen ik om de percing heen op deze minipik begon te sabbelen en te zuigen begon Nathalie luid te kreunen, te jammeren en te kronkelen. Met moeite kon ik mijn mond tegen haar sappige neukgat houden. Haar geile kutsap liep over mijn gezicht waar ik van proefde.

Ik kuste ook haar poepgaatje, dat zeer klein en strak was. Ik probeerde er een natte vinger in te steken wat wonderwel erg gemakkelijk en ontspannen lukte. Ze stak nu ook haar tong in mijn dampende hete kut. Ze speelde met mijn hevig opgewonden en op barsten zijnde clit. Hevige genotsgolven trokken door mijn!

Ik slokte de overgebleven helft naar binnen en trok mijn jas aan. Bijna te laat kwam ik aan gestormd op de Universiteit. Ik kon het lokaal eerst niet vinden en kwam het lokaal verhit binnen. Het was een klein lokaal met daarin maar 4 studenten. Ik zette mijn zware tas met labtop op de docententafel en deed mijn jas uit. Ik keek naar mijn publiek en groette hen met een korte knik.

Ik nam nogmaals mijn schaarse publiek goed in me op. Er zaten weinig mensen, maar wel zeer mooie mensen in deze zaal. De jongste jongen, 25 jaar schatte ik hem, keek me brutaal aan. Hij zag er goed uit. Zijn medestudent zag er ook niet verkeerd uit. Hij was groot, zeker 2 meter en donker. Allebei hoogblond en bloedmooi. Ze had opgestoken haar met pijpenkrulletjes. Het andere meisje droeg een kort rafelig spijkerrokje. Dat kon ik zien omdat ze als enige nog niet op haar stoel zat maar op een tafel.

Verder droeg ze een rood T-shirtje met daarop geschreven: Ze droeg geen BH. Haar tepels priemden door de integrerende zin heen. Ik moest oppassen niet te staren. Uitzonderlijk stel, dacht ik en installeerde de Laptop. Ik begon rustig met mijn introductie en liep heen en weer in het lokaal. Mijn publiek had duidelijk meer aandacht voor mijn uiterlijk, dan voor mijn woorden. Ik begon te praten over zaken als de privacy aspecten van e-commerce maar ik voelde ogen priemen op mijn borsten, benen en billen.

Ik liep heen en weer voor de klas. Ik voelde mijn rokje heen en weer bewegen. Ik voelde het dunne wol langs mijn benen en billen glijden en de achterkant van het rokje schommelde tegen mijn billen aan. Ik zag de grote jongen ongegeneerd naar mijn benen en billen staren en vervolgens zag ik langzaam zijn blik richting mijn borsten gaan. Ik werd me bewust van de aanwezigheid van mijn borsten en voelde dat mijn borsten stak werden getrokken door een scheut kippevel.

Ik wist nu dat mijn tepels keihard waren. Duidelijk zichtbaar, zeker in het dunnen topje wat ik nu droeg. Ik dacht aan het natte plekje dat nu zeker aanwezig zou zijn op mijn dunne, pantystof-achtige, slipje want ik was best geil aan het worden leve de Port! Onbewust merkte ik dat ik de dames en heren eigenlijk aan het opgeilen was. Ik merkte dat ik tijdens mijn lezing al een paar keer naar voren gebogen had, zogenaamd om een papiertje dat op tafel lag, beter te kunnen lezen.

Hierdoor gaf ik mijn publiek een intieme blik op mijn borsten cadeau. En nu stond ik met de rug naar de studenten toe iets op te schrijven op het bord en merkte dat ik mijn kontje een beetje omhoog stak en met mijn benen zeker een halve meter uit elkaar stond! Ik realiseerde me dat ik toch wel een beetje dronken moest zijn. Ik kwam weer uit mijn roes en prepareerde een PowerPoint presentatie.

Ik introduceerde het korte filmpje en vertelde dat het ongeveer 10 minuten zou duren. Ik dimde de lichten en ging achteraan op een tafel zitten. Het rokje schoof nu in mijn schoot en liet mijn dijen geheel bloot. De jongens keken af en toe achterom om mijn blote benen te zien. Ook konden een beetje onder mijn rokje kijken. Het zoompje van mijn slipje zat lekker strak tegen me clitje.

Dit wond mij verder op en ik ging nog wat verder met het opgeilen van deze jonge heren. De heren kregen nu een direct zicht op mijn kruisje al was het schemerig. Toen de voorstelling was afgelopen deed ik het licht weer aan. Ik ging weer voor de klas staan en pakte een krijtje om wat op te schrijven. Het viel me nu pas op dat ze forse borsten had. Ik zag ze in haar truitje heen en weer schudden. Ze droeg geen BH volgens mij.

Raar dat het me nu pas opviel want haar borsten waren echt groot in vergelijking met het ranke postuur van het tengere meisje. Ik keek haar aan en wilde zeggen dat ik het eigenlijk alleen maar koud had maar voor dat ik wat kon zeggen zei de grote jongen: Weer kon ik het niet laten mijn ogen op haar borsten te richten, het meisje zag dat.

Het zonlicht scheen nu deels op haar borsten en ik kon nu goed zien dat ze geen BH droeg en dat haar borsten perfect gevormd waren: Dit werd mij gewoon gevraagd!! Mogen we daar even onder kijken? Vragen werden op mij afgevuurd.

Dit was duidelijk een apart groepje. Ik vergat het college en stond daar maar een beetje. Ik keek even naar mezelf, toen naar mijn publiek en zei: Ze stond een klein meterje van me af. Ze pakte haar kleine borstjes met haar handen. Ze masseerde ze op nam haar tepels tussen haar vingers. Vindt je mijn borsten mooi? Wil je ze zien? Ze klom over haar tafel heen. Ze ging voor me staan. Haar gezicht vlak voor de mijne. We waren ongeveer even groot.

Ze streelde mijn hals en haren. Met haar hand wreef ze over mijn blote schouders. Met haar nagel raakte ze een tepel. Weer ging er een rilling door me heen en voelde ik het kippevel op mijn borsten. Ik durfde niks te zeggen en liet haar haar gang gaan.

Wel was ik inmiddels bloedgeil geworden. Nu greep ze mijn borsten vast!. Met beide handen kneedde ze mijn tieten. Eerst met het stof van mijn topje en BH ertussen, maar al snel kropen haar handen onder de stof door. Ik keek haar strak en geil aan.

Mij achterlatend terwijl mijn topje nog verder naar beneden geschoven was. Ze trok haar shirtje over haar hoofd uit. Haar puntborstjes schudde een beetje heen en weer en ik zag haar kleine harde roze tepeltjes. Vervolgens trok ze haar rokje omhoog en trok ze haar slipje uit. Deze werd naar 1 van de jongens gegooid. Toen deed ook haar mini spijkerrokje af. Ik zag haar strakke blanke billen, haar kale kutje met een toefje lichtblond haar. Haar vrij grote en gladde gezwollen schaamlippen stonden een beetje uiteen.

Het meisje sloeg haar armen om me heen en drukte zichzelf tegen me aan. Haar mond zocht mijn mond. Ik beantwoorde haar en stak mijn tong diep bij haar naar binnen. Ik voelde een hand van haar onder mijn rokje langs mijn liezen gaan.

Mijn handen gleden over haar heupen naar haar slanke billen. Ik zag uit mijn ooghoek dat het andere meisje die ik eigenlijk het mooist vond, sterker nog; ik was enige minuten gelden acuut verliefd op haar geworden naar ons toekwam. Ik keek haar recht in haar ogen aan. Ik zag nu dat ze een dunne rode broek droeg die mooi strak om haar kruisje, billen en heupen zat.

Naar onder liep de broek wijder. Ze maakte de touwtjes van haar zwarte overslagtruitje langzaam los. Ik zag eerst haar mooie buik tevoorschijn komen. Toen alle touwtjes los waren hield met haar handen het truitje om haar heen geslagen.

Ze trok daarna sensueel en langzaam haar truitje open en ik zag in volle glorie haar majestueuze borsten. Ze waren zo groot als ik hoopte dat ze waren. Wat waren ze mooi. Grote stijve tepels met een klein tepelhofje.

Tepels die vrolijk schuin omhoog keken Volle borsten met een strak gespannen huid die geheel egaal was en een beetje leek te glimmen. Het waren borsten die een beetje uit elkaar stonden, en een pietse gezakt waren maar tegelijkertijd ook fier recht vooruit stonden. Borsten die mij geil maakten. Na haar truitje gooide ze op de grond, schopte haar pumps uit en liet haar broek naar beneden vallen.

Met alleen een simpel rood stringetje aan stond ze voor me. Ze had een licht getinte huid. Ze was ietsje kleiner dan mij. Ik schat 1,70 m. Ze was slank en ze had vrij gespierde bovenbenen en armen. Ze had een smal, maar toch rond en vrouwelijk lichaam. Ik reikte mijn hand naar haar uit en zij pakte deze. Ik trok haar naar me toe en gaf haar een tongzoen. Ik greep direct haar zware tieten en voelde met beide handen de volheid en hardheid van haar borsten.

Het andere meisje schoof haar hand onder mijn rokje en slipje en stak een vinger in mijn kut. Een heerlijk gevoel van geilheid golfde door mijn lichaam. Ik voelde mijn stoppen doorslaan. Ik liet de borsten van mijn godinnetje los en trok mijn stringetje uit terwijl het andere meisje mijn rokje omhoog hield. De twee meisjes gingen op hun knieen zitten en stopten hun hoofdjes onder mijn rokje.

Ik voelde een warme tong langs mijn dijen glijden en een warme tong in mijn bilsspleet. Ik zag de jongens kijken naar mij terwijl ik ondermijn rokje werd gelikt. Ik gooide het doorweekte slipje naar de jongens. De jongens stonde op kwamen naar me toe.

Ik zag ze geil kijken en schoot in de lach. Ik rende dollend weg. Al snel hadden ze me te pakken. Ik voelde een hand om mijn middel en tegelijk onder mijn rokje verdwijnen. Hhmmm gromde ik in het oor van een van de jongens. Ik werd opgetild door de grote jongen met 1 hand vol op 1 van mijn borsten en de andere hand vol in mijn kruis.

Zo droeg hij me naar een tafel en ik werd op mijn rug op die tafel gelegd. Mijn topje rukte de andere jongen stuk en van mijn lichaam af. Mijn borsten lagen half uit mijn BH-tje. De grote jongen pakte me bij mijn heupen en draaide me op mijn buik. Ik werd door de dames onderworpen aan een grondige inspectie.

De jongens pakte ieder een been en hielden mijn benen wijd. Mijn rokje werd omhoog geschoven. Hun handen gleden over mijn benen en kont. Mijn billen werden uit elkaar gedrukt en ik voelde een nagel over mijn sterretje schuren. Ik voelde hoe ze mijn schaamlippen stevig uitelkaar trokken waardoor het roze binnenste van mijn doosje zichtbaar werd. Ze boog zich naar mijn hoofd en gaf me een zoen. Ik ging weer op mijn kont op de tafel zitten en ontkleedde me helemaal. De jongens kleedden zich ook uit.

De kleine jongen had een aardige piemel maar die van de grotere jongen was zeer omvangrijk: Een lange dikke stam met een grote rode eikel.

Ik gaf tegelijk met de dames een gil. De jongen liep naar me toe en ik pakte zijn pik vast. Ik kon mijn hand er net aan omheen krijgen. Ik trok hem langzaam af en zag dat de jongen zijn ogen dicht deed.

Ik boog voorover en likte aan zijn pik en bewoog mijn tong rond zijn paarse eikel. Ik liet wat speeksel op zijn eikel glijden zodat deze mooi begon te glimmen. De dames hielpen me en likte zijn ballen.

Ik probeerde hem te pijpen en de pik zo diep mogelijk in me te nemen. Ik voelde de eikel tegen me huigje komen. Ik liet mijn tong langs zijn eikel flitsen en zoog daarna weer lekker stevig zijn paal naar binnen. De jongen begon opeens te trillen en spoot vrij onverwachts zijn lading zaad vol in mijn keel. Hij trok zich terug.

Ik opende geil mijn mond en ik voelde een paar warme stralen mijn mond, wangen en neus komen. De meisjes namen om de beurt de piemel nog even in hun monden totdat het sperma was opgelikt.Nuru massage eindhoven geile pjes gratis

  • De dildo schoof driftig in haar endel darm heen en weer. Met haar hand wreef ze over mijn blote schouders.
  • Vanuit mijn kut voelde ik een ongelooflijke heerlijke kramp naar boven komen. Sexy rijpe in lingerie wrijven clitoris Nelleke trok de dikke schaam lippen ver open, en bewerkte de rode vrucht van de vrouw, tot die het uit kraaide van geilheid.
  • Tiener neukt oma soft bdsm film

Thaise lady haarlem shemale zoekt man


Babe wrijft haar enorme Hard Clit Gelieve rook mijn mooie clit Kut met grote clit en grote schaamlippen spuiten Meilani engelachtige rondborstige brunette tiener toying poesje met een vibrator Groep van meisjes neuken een rij van dildo's Glazen dildo in natte kut Giant clit hoer wordt geneukt! Oldie Met Giant Clit Clit Mooie Orgasme Liz schattige blonde meisje Vingeren kut in de slaapkamer Student uit koreaanse aanraken van haar clit Leuke tiener rekt kut met komkommer Incredible Fairhair vingerzetting clit Toturing haar enorme clit!

Geile oma grote tepels en enorme clitoris Geile granny wrijven haar grote clit. Blue Angel masturberen Grote clit zwangere neuken Close-up Big Clit Latina Masturbatie 1 Clitoris wordt masturbeerde Rijden op een Subway2 Raak je Clit!

Melkachtige MIF met een veilige clit deelt haar zwarte minnaar met haar vriend Ik ving mijn leraar wrijven haar clit Roze slipje en fijne wrijven van clit Leuke tiener blonde spelen met haar clit Gekke slet krijgt lul fisted Roze slipje en verbazingwekkende wrijven van clit Russina teenie Natasha wrijven Zie deze gigantische clitoris!

Linda's grote clit Exotische vrouw wrijven clit in kunst film Lesbische trio sex orgie likken en speelde kut op bed Fucking haar pis kanal en stretching haar monster Aziatisch meisje is het geven van een mening van haar geschoren kutje op webcam Gespierde Brunette speelt met Big Clit Sijpelen natte vaginale nectar Sexy ebbenhout sensuele schaamlippen en clit massage Mei Summers Romige Spuitende Orgasmes Oudere met Big Clit en enorme tieten Strakke kut uitgerekt breed Petite kleine Aziatische neemt boven af en wrijft vibrator op haar clit Slet granny grote tepels streelde haar grote clit Latina met grote tieten en enorme Clit Meer grote clit mast Een Clit of Dick?

Hiromi aoyama krijgt clit ingesmeerd met speelgoed part5 In deze trio sex pijpt en laat de roodharige milf zich ne Deze Aziatische schreeuwt om harder en dieper geneukt te Met harde en diepe stoten neukt zijn stijve penis de kale Na het spuwen op de stijve lul word ze hard en diep geneukt.

De escort Ebony word gebeft pijpt en word in haar mond ku De tranen schieten in haar ogen als de stijve lul diep ha In haar eerste trio sex pijpt en word ze in haar kut en a Hij vingert haar kut zij zuigt de ballen en pijpt zijn st In meerdere standjes neukt zijn stijve lul haar geile mond. Na zichzelf te hebben gemastubeerd pijpt en laat het meis Met de vibrator in haar kut masseert ze haar klit tot een Na de grote lul in haar mond te hebben genomen neemt ze h Oooh hij is toch best wel groot de lul die ze pijpt en ha De stijve pik pijpen en de kale ballen zuigen.

Twee vrienden laten zich pijpen en neuken de Ebony en het De nymfomane pijpt de dikke grote lul. In deze pijp beurt neemt het meisje de stijve lul tot aan Stephanie een geile milf die pijpt geneukt word in haar m Jaaa laat de sperma in mijn mond druipen als je klaar komt.

Haar tenen anus en kut worden gelikt ze pijpt en laat haa Een stijve lul in haar mond en een harde lul in haar kont. Heerlijk met je dikke stijve lul het mondje van het blond Kreunend spuit hij de mond van het blondje vol sperma.

Zijn stijve lul spuit de sperma op haar gezicht na de pij Geile Ebony geeft een striptease waarna ze pijpt en in ha Het meisje kreunt als de grote lul haar hard neukt. Hij doet zijn broek naar beneden waarna de Aziatische hem Het meisje geeft de oudere man een pijp beurt tot hij kla Hij neukt de kut en tieten en spuit ze vol sperma.

De Ebony likt de zak pijpt en word hard in haar kut geneukt. Alicia word gruwwelijk hard in haar mond en kut geneukt. Aftrekken en pijpen tot de stijve lul sperma begint te sp Zittend op hem laat ze zich hard en diep neuken en vol sp Met twee handen duwt hij tegen het hoofd tijdens het neuk

Pik afzuigen marokkaanse meid pijpt


Ze trok daarna sensueel en langzaam haar truitje open en ik zag in volle glorie haar majestueuze borsten. Ze waren zo groot als ik hoopte dat ze waren. Wat waren ze mooi. Grote stijve tepels met een klein tepelhofje. Tepels die vrolijk schuin omhoog keken Volle borsten met een strak gespannen huid die geheel egaal was en een beetje leek te glimmen. Het waren borsten die een beetje uit elkaar stonden, en een pietse gezakt waren maar tegelijkertijd ook fier recht vooruit stonden. Borsten die mij geil maakten.

Na haar truitje gooide ze op de grond, schopte haar pumps uit en liet haar broek naar beneden vallen. Met alleen een simpel rood stringetje aan stond ze voor me. Ze had een licht getinte huid. Ze was ietsje kleiner dan mij. Ik schat 1,70 m. Ze was slank en ze had vrij gespierde bovenbenen en armen. Ze had een smal, maar toch rond en vrouwelijk lichaam. Ik reikte mijn hand naar haar uit en zij pakte deze. Ik trok haar naar me toe en gaf haar een tongzoen.

Ik greep direct haar zware tieten en voelde met beide handen de volheid en hardheid van haar borsten. Het andere meisje schoof haar hand onder mijn rokje en slipje en stak een vinger in mijn kut.

Een heerlijk gevoel van geilheid golfde door mijn lichaam. Ik voelde mijn stoppen doorslaan. Ik liet de borsten van mijn godinnetje los en trok mijn stringetje uit terwijl het andere meisje mijn rokje omhoog hield. De twee meisjes gingen op hun knieen zitten en stopten hun hoofdjes onder mijn rokje. Ik voelde een warme tong langs mijn dijen glijden en een warme tong in mijn bilsspleet.

Ik zag de jongens kijken naar mij terwijl ik ondermijn rokje werd gelikt. Ik gooide het doorweekte slipje naar de jongens.

De jongens stonde op kwamen naar me toe. Ik zag ze geil kijken en schoot in de lach. Ik rende dollend weg. Al snel hadden ze me te pakken. Ik voelde een hand om mijn middel en tegelijk onder mijn rokje verdwijnen. Hhmmm gromde ik in het oor van een van de jongens. Ik werd opgetild door de grote jongen met 1 hand vol op 1 van mijn borsten en de andere hand vol in mijn kruis.

Zo droeg hij me naar een tafel en ik werd op mijn rug op die tafel gelegd. Mijn topje rukte de andere jongen stuk en van mijn lichaam af. Mijn borsten lagen half uit mijn BH-tje. De grote jongen pakte me bij mijn heupen en draaide me op mijn buik.

Ik werd door de dames onderworpen aan een grondige inspectie. De jongens pakte ieder een been en hielden mijn benen wijd. Mijn rokje werd omhoog geschoven. Hun handen gleden over mijn benen en kont.

Mijn billen werden uit elkaar gedrukt en ik voelde een nagel over mijn sterretje schuren. Ik voelde hoe ze mijn schaamlippen stevig uitelkaar trokken waardoor het roze binnenste van mijn doosje zichtbaar werd. Ze boog zich naar mijn hoofd en gaf me een zoen. Ik ging weer op mijn kont op de tafel zitten en ontkleedde me helemaal. De jongens kleedden zich ook uit. De kleine jongen had een aardige piemel maar die van de grotere jongen was zeer omvangrijk: Een lange dikke stam met een grote rode eikel.

Ik gaf tegelijk met de dames een gil. De jongen liep naar me toe en ik pakte zijn pik vast. Ik kon mijn hand er net aan omheen krijgen. Ik trok hem langzaam af en zag dat de jongen zijn ogen dicht deed. Ik boog voorover en likte aan zijn pik en bewoog mijn tong rond zijn paarse eikel. Ik liet wat speeksel op zijn eikel glijden zodat deze mooi begon te glimmen. De dames hielpen me en likte zijn ballen.

Ik probeerde hem te pijpen en de pik zo diep mogelijk in me te nemen. Ik voelde de eikel tegen me huigje komen. Ik liet mijn tong langs zijn eikel flitsen en zoog daarna weer lekker stevig zijn paal naar binnen. De jongen begon opeens te trillen en spoot vrij onverwachts zijn lading zaad vol in mijn keel.

Hij trok zich terug. Ik opende geil mijn mond en ik voelde een paar warme stralen mijn mond, wangen en neus komen.

De meisjes namen om de beurt de piemel nog even in hun monden totdat het sperma was opgelikt. Ze gingen met hun billen voor me staan en bogen zich ver naar voren. Twee ronde meisjes billen verschenen voor mijn ogen. Benen een beetje uiteen en ik kreeg een geil uitzicht op twee heerlijke sappige, glinsterende kutjes.

Het andere kutje had gezwollen grote- en kleine kutlippen die geil uit elkaar stonden. Ik zag het roze van haar binnenste. Haar kut was drijfnat en ik zag enkele sporen van geil wat langs haar benen naar beneden was gedropen.

Haar clitoris liet zich nadrukkelijk zien en glom van het geil. Ik zoende beide kutjes en liet wat sperma achter. God wat een malse grotjes. Ik zocht het kleinste clitje op en zoog zacht op die clit. Vervolgens likte ik met grote halen het tienerkutje. En zag dat het kutje begon te glimmen van de sappen die ze produceerde. Haar gleufje werd ietje voller en mijn tong werd bijna automatisch naar binnen gezogen. Daarna zoog ik met kracht het grote, gezwollen clitje van het andere meisje tussen mijn boventanden en tong.

Ik voelde haar sappen langs mijn kin stromen. Tegelijkertijd voelde ik een vinger in mijn kut. Ook voelde ik zeker drie handen langs mijn dijen, billen en middel wrijven. Ik stond in vuur en vlam! Ik voelde dat een tweede vinger bij me naar binnen ging.

Toen begonnen de vingers me rustig te neuken. Ik holde mijn ruk nog meer en drukte mijn kontje omhoog. Mijn benen zette ik nog ietsje wijder uiteen en mijn knieen trok ik iets naar voren zodat mijnkontje nog meer naar achteren wees. Dit moedigde de jongen zeker aan. Ik voelde een tong langs mijn gezwollen clit glijden. Mijn billen werden stevig gemasseerd en uitelkaar geduwd.

Tegelijkertijd gingen vingers per drie of vier in- en uit mijn kletsnatte doos. Ik werd plots opgetild. Ik stond nu weer met mijn benen op de grond. Met mijn benen bijelkaar en mijn kont naar achteren. Mijn ellebogen leunde op de tafel en mijn borsten lagen ook op de tafel.

Nu gaan ze me neuken, dacht ik. Weer voelde ik iets tegen mijn grotje drukken. Het was de pik van de jongere jongen. Hij bleef eerst een tijdje met zijn eikel langs mijn lipjes en clit glijden. Ik dacht dat ik gek werd. Ik was al lang niet meer geneukt en kon niet wachten om door een harde neukstaaf gevuld te worden. Mijn wens kwam uit. Ineens stootte hij hem direct diep naar binnen. Ik voelde mijn kut gevuld worden, de lul schuurde tegen mijn binnenste en zijn ballen knalde tegen me aan.

Hij pakte mijn heupen stevig beet met beide handen en ramde zijn pik met grote snelheid in en uit mijn gladde spleet. Terwijl ik lekker werd geneukt, gingen de andere meisjes naast me staan in dezelfde houding. Drie geile, strakke kontjes staken naar achteren, klaar om geneukt te worden. Ik zag de grote borsten van het meisje ook half op de tafel leunen.

De grote jongen ging achter het kleinste meisje staan en duwde zijn paal in haar meisjeskutje. Riep ze, rustig aan, alsjeblieft. Toen ze een beetje was opgerekt en bijna klaarkwam, liet de jongen haar openstaande kutje met glinsterende lipjes achter en neukte het openstaande kutje van het andere blonde popje. Hij wenkte mij direct naar de keuken te komen en vroeg mij na een traditionele fikse welkomsttongzoen, bij aankomst daar met een gesloten deur, wat mij in hemelsnaam bezielde en dat hij er totaal niet op voorbereid was.

Toen ik hem vertelde, dat ik dit zo had geregeld en het wel heel erg graag wilde, bond hij in. Een keer heb ik vroeger bij wijze van nieuwsgierigheid op Mallorca een vrijgezelle Amerikaanse donkere zangeres na het dansen proberen te versieren en haar onbeleefde weigering toen, is mij eigenlijk nooit erg goed bevallen.

Vandaar dat deze donkere dame best een hele nieuwe ervaring voor mij zal zijn en het maakt me ook best wel geil, dat ze dit met ons wil. Maar dan blijf ik wel ontspannen passief en laat ik het volledige initiatief in alle erotische sessies dit weekend volledig aan jullie over.

Nou, daar geloofde ik, Dick kennende nu niets van, maar ik zou wel zien. Samen liepen we vervolgens de ruime woonkamer weer in, waar Dick zich tegen Stephanie verontschuldigde voor zijn botte gedrag van daarstraks, door zijn gast nu wel erg hartelijk te verwelkomen door te zeggen, dat het nu allemaal wel goed zat. Meteen daarna strekte hij zich uit op de chaise longue..

Dick zou toch Dick niet zijn, als hij zich niet meteen weer verhief en naar de drankenkast liep, terwijl hij vroeg wat Stephanie wilde drinken, waarna hij voor ons allemaal de perfecte fles Bordeaux voor de avond opentrok en voor iedereen een glas heerlijk geurende rode wijn inschonk.

Daarna zette hij een prettige zoele rockjazz cd op, om vervolgens met één glas naar het raam te lopen waar Stephanie inmiddels in het volle licht naar buiten stond te kijken om haar het drankje te overhandigen. Ik zag, dat hij buitengewone belangstelling begon te krijgen voor haar boezem, iets waar je dan ook vooral in dit tegenlicht beslist niet omheen kon, vanwege het profiel en de enorme afmetingen ervan.

Ondanks, dat ze onder haar groene pikante bloesje een witte kanten beha droeg, staken er op de heuveleinden door de spanning gewoon twee harde pukkels van tepels doorheen, zodat je goed kon zien, dat het daar binnen allemaal best voor elkaar was. Tegelijk keek ik naar Dick's broek en zag, dat Dick over het mij goed bekende apparaat al niets meer te zeggen had, gezien de reuzenbobbel, die zich er in korte tijd door zijn enorme paal reeds had gevormd.

Ik wist toen, dat het deze avond wel goed zou komen, maar ik besloot ook, dat we het zo veel mogelijk moesten zien te rekken, eer alles tot een hoogtepunt zou komen. Ik moest bekennen, dat ik me ook heel gelukzalig en daardoor ook steeds geiler begon te voelen. Toen Stephanie weer op de bank wilde gaan zitten, gaf ik haar een knikje en dus bedacht zij zich en vleide zich in de kussens op het zijstuk naast de chaise longue, waar inmiddels ook Dick weer rechtop was gaan zitten.

Ik liep er vervolgens ook naar toe met de woorden: Daarna begon ik een knoopje van zijn mouw los te maken en zijn mouw op te rollen, waarna ik zijn blote gebruinde arm met het puntje van mijn tong begon te bewerken. Stephanie volgde mijn voorbeeld en ik kreeg de indruk, dat Dick dit prille ingeluide begin van een komend voorspel best kon waarderen, nu twee vrouwen zijn armen sensueel aan het bewerken waren, want zijn pik, die nu nog goed opgeborgen zat begon in zijn steeds benauwender wordende omgeving duidelijk zichtbaar opgewonden op en neer bewegingen te maken.

Dick streek hierna met zijn beide handen over zowel mijn en Stephanie's haren, om daarna teder met de beide wijsvingers langs onze oren, kin, neus en lippen op en neer te gaan. Ik kon toen niet nalaten even met één hand in het grote lid van Dick te knijpen, dat hem direct een ahhh.. Ons negerinnetje glimlachte heel lieflijk naar mij, want ze was dit zeker niet ontgaan en speels leidde ik haar ene hand naar die plek van opperste stijfheid en ik schoof die van net onder Dick's leren riem over het in bedwang gehouden en bedekte wapen, zo'n 25 centimete!

Daarna kon ik ook niet nalaten de stropdas van Dick te ontknopen en weg te trekken, om voorts een tiental knoopjes van zijn overhemd los te maken. Een fikse blote borst werd zichtbaar en Stephanie en ik begonnen met onze handen daar cirkelvormen op te draaien om te elk te eindigen in een middelpunt bij één van zijn ook al stijf wordende tepels.

Dick liet zich helemaal onderuitzakken om ons de gelegenheid te geven alle restknopen te lossen en zachtjes trokken we erna zijn overhemd naar boven, zodat hij weldra het hele bovenlichaam bloot had.

Heel ontdeugend had ik wat wijn over zijn borstbeen gegoten, zodat wij ons likspel met een knipoog naar elkaar en met onze tongen daar hervatten met het oplurken van de wijn tot alles weer was verdwenen.

Dick was steeds geiler geworden en begon plots Stephanie's beide schouders te omvatten en trok haar zo omhoog tot in een zit. Tegelijk vertelde hij me even te wachten met verdere strelingen. Dick's handen zakten net onder de forse borsten van het meisje alsof hij deze op hun waarde wenste te schatten en trok vervolgens het knooploze groene hesje van haar tot net boven haar tieten tegen haar hals.

De inkijk in haar beha was heel werelds te noemen. Een ondiepe kloof liep als een lang steeds dieper wordend ravijn in het witte kanten dundoek. Op slag begonnen de stevige punten van haar tepels nog verder overeind te komen als wilden ze door de stof heen prikken om snel bevrijd te worden van hun fraaie omhulsel, dat het tot nu toe nog steeds gevangen wist te houden. Het moet gezegd worden, dat het witte kant de hele zaak mooi in evenwicht wist te houden en ook was het de mooiste combinatie van bruin met wit, dat ik ooit gezien had.

Erg lang wenste Dick echter niet meer van dit schone uitzicht te genieten, want in een vloeiende beweging liet hij het hele spul ontsnappen door het textiel naar beneden te trekken tot net onder haar stevige rondingen, waardoor het leek of deze EE à FF reuzentieten nog steviger waren en nog groter. Vervolgens richtte hij zich naar mij om met mijn lichtroze beha precies hetzelfde te doen. Toen we beiden zo met de borsten ontbloot voor hem zaten knikte hij goedkeurend, terwijl hij ons overlaadde met complimenten voor de fijnste boegbeelden, die hij ooit tegelijk onder ogen had gekregen.

Vier joekels van fier opstaande en inmiddels keiharde tepels, twee roze met grote tepelhoven met kleine tastpapillen aan de randen en twee heel donkere met bijna zwarte hoven als grote vlekken hingen daar in een soort gewijde stilte gewoon heel mooi te zijn.

Die hele geschutsbatterij begon hij nu beurtelings aan een onderzoek te onderwerpen met beide handen. Zijn draaiende bewegingen met zijn wijsvingers om de tepels ontlokten zowel Stephanie en mij de één na de ander kleine kreuntjes en bezorgden ons dus daarmee reeds de eerste beginnende gelukzalige scheuten, die we beantwoordden met liefkozingen over zijn haren, oren, neus, lippen, kin en schouders. Al ras begon Dick aan onze tepels te zuigen en onze borsten zachtjes te kneden, waardoor onze warme gevoelens voor hem alleen maar toenamen.

Tjonge wat was dit een geweldig gezicht toen we onze knooploze topjes over ons hoofd uitdeden en Dick onze beha - restanten via de sluitingen en bandjes via onze armen achterwaarts verwijderde en wat was het daarna een feestgevoel en erotisch genot mijn bovenlijf met de tepelpunten naar voren, de andere twee lijven te raken om zich vervolgens met de anderen ineen te strengelen, waarbij onze zes mannen en vrouwentieten wel teder leken in elkaar over te gaan gloeien van geile opwinding!

Dick liet tegelijkertijd één hand onder mijn lange damespantalon en kanten slipje tegelijk naar beneden glijden om even mijn voor deze gelegenheid helemaal glad geschoren venusheuvel te strelen en Resoluut trok Dick beide handen direct terug en vroeg of de beide dames wilden gaan staan en meekomen naar de badkamer, waar nog eventjes iets gebeuren moest.

Ik wist toen meteen, wat hij van Stephanie verlangen wilde en vertelde haar om gevolg te geven aan het verzoek. Dick ging ons voor. We liepen door zijn Italiaans gedecoreerde slaapkamer met het grote ronde bed naar de aangrenzende badkamer. Het ontlokte Stephanie een kreet van verrassing, want zoiets had ik al wel, maar zij nog nooit aanschouwd. De badkamer was dan ook geheel als een fiks Romeins lustoord ingericht.

Het geheel was geheel tot het plafond betegeld met grote donkere en lichtroze met grijs gevlekte tegels verfraaid met mozaïeken en met erotisch uitziende afbeeldingen van wijnranken en badende en kruiken dragende naakte Griekse dames. Boven een verzonken bad en de meerpersoons doucheruimte met de in de wanden verborgen zittende massagewaterstralen en de grote glazen deur, zaten rozeachtig gekleurde spotlight's en langs een lange wand was op een soort werkblad een dubbele wasruimte annex kleine bar, voorzien van lage badkrukken ingebouwd.

Aan de ander kant bevond zich een soort bidet, dat er uit zag als een ingebouwde kleine badachtige ligstoel met een ingebouwde douchekraan. Hier stond Dick met zijn ontblootte borst als een soort harembewaker op ons te wachten.

De onderzoekende blik van Stephanie en de aanblik van haar fantastisch mooi gekleurde bovenlichaam met de op en neer deinende uiervormige tieten van het meisje moeten geen verhouding zijn geweest met de toch niet heel kleine bovenwinkel van mijn persoontje. Dick stond in ieder geval bijzonder te genieten, toen hij vroeg of ze bij hem wilde komen staan. Vervolgens maakte hij uiterst langzaam haar riem los en stroopte zo langzaam mogelijk het kleine groene rokje naar onderen.

Tijdens het bukken kon hij beslist niet zijn ogen afhouden van de zich nu in uiterste schoonheid openbarende wat wulpse ondervormen: Zelf trok ik nu snel mijn pantalon en schoenen uit en verzamelde alle op de vloer liggende kleding en legde die op een van de gereedstaande badkrukken.

Uit een lade haalde ik Dick's spuitbus met scheerschuim, alsmede de match super 4 en gaf deze aan Dick. Daarna bukte ik me en draaide Stephanie een kwart en schoof haar laatste kledingstukje naar beneden, waarna ze zich iets bukte en het zelf, samen met haar schoenen wegschopte. De bruine jongedame stond nu volledig naakt te zijn en met haar achterzijde naar ons toe, voor ons en ik moet zeggen, dat ik behalve mijzelf nog zelden zo'n mooie stevige billenpartij had gezien.

Van de twee mooie natuurlijke welvingen ging er een even brede rugpartij naar haar schouders toe om over te gaan in een slanke nek en het hoofd met de halflange zwarte uitgekamde haren. Naar onderen toe had het iets wijd staande meisje ons bij het bukken al verraden over een flinke bilnaad met grote zwarte poeperd, met daaronder goed zichtbare wijd uithangende schaamlippen te beschikken.

Zachtjes leidde ik haar nu naar het bidet, waar ze zich languit op uitstrekte. Door de vorm ervan wees haar onderlichaam sterk afgerond naar boven, waardoor haar venusheuvel met het in een driehoek gehouden zwarte krulhaar pikant naar boven prijkte.

Ze bevond zich nu vrijwel recht onder een lamp, die naar lichtsterkte apart te regelen was en die ik nu op volle sterkte zette. Nu was ook haar kut goed zichtbaar geworden. Inderdaad had ze, zoals ze me al eerder had medegedeeld een wel erg groot geschapen exemplaar. Het geheel had inderdaad heel donkere grote uithangende schaamlippen, die beter schaamlappen genoemd konden worden.

Ze hingen in een soort roosvormige omstrengeling tot flink onder haar liezen. Aan de bovenkant kwam onder Dick's en mijn blikken prominent een langzaam opstijvende bubbel naar buiten kijken.

Al snel bleek dit een enorme klit te zijn, die spoedig leek op de penis van een klein jongetje, zo groot als die was. Door deze clitoris heen was een klein gaatje gepierced, maar bevatte geen ornament, Ik had al een hele flinke klit, maar dit sloeg werkelijk alles wat ik tot nu toe bij andere vrouwen gezien had.

Stephanie had zeker niet gelogen, toen ze haar zelfbeschrijving aan mij had gemaild. Dick had inmiddels al haar schaamhaarplekken ingezeept met scheerschuim en begon haar kutharen voorzichtig weg te scheren, terwijl hij haar verduidelijkte, dat wij allebei van onderen al volledig kaal waren. Stephanie liet hem begaan. Dick was heel ervaren in het natscheren; verschillende keren hadden we beiden al eens een kick gekregen als hij mijn venusheuvel scheerde en ik zijn onderbuik en balzakken en voorzichtig manoeuvreerde hij ook nu weer over de schaamstreek van het meisje, langzaam langs haar clitoris om die niet te beschadigen en voorts langs haar schaamlippen.

Toen hij klaar was spoelde ik de restanten van zijn schaapscheerderskunst met de douchestraal weg en droogde haar prettig en zachtjes af. Het leek alsof ze een kick had gekregen, want toen ze overeind kwam had ze wel een heel erg gelukkige blik in haar ogen en een onheilspellende grijns om haar lippen, terwijl ze mij een beetje zachtjes over mijn nog immer stijve tepelpunten begon te strelen.

Dick had inmiddels zijn scheergerei gereinigd en keek voldaan naar Stephanie's onderbuik met als beloning als het ware een herboren kut. Hij vroeg of we hem wilden volgen naar de slaapkamer en vroeg aan haar of ze midden op het grote ronde bed wilde gaan liggen.. In de slaapkamer aangekomen, keken Stephanie en ik elkaar in heel begrijpend aan en bevalen Dick, dat wij vanaf nu weer het initiatief zouden nemen en hij zelf dus maar midden op bed moest gaan liggen om naar onze daden te gaan kijken en ze ook mogelijk ondergaan.

Langzaam draaide Stephanie zich vervolgens naar mij en begon mij te strelen en te kussen en likken, beginnende bij mijn hoofd en eindigend onder bij mijn voeten, onderweg en passant mijn string uitdoend, zodat ik nu ook helemaal naakt was. Voorts begon ze met telkens twee vingers mijn tepels op te stijven en mijn borsten te kneden en moedigde mij aan bij haar hetzelfde te doen. Nu ben ik niet bi, maar ik vond het wel eigenlijk best apart en op gegeven moment zelfs ook erg lekker om aan een andere vrouw, in dit geval zelfs een donkere vrouw te komen en ook nog eens haar bijzondere delen te mogen betasten.

Op gegeven moment drukte zij ook nog haar onderlichaam tegen mij aan en omdat ze wat groter was dan ik voelde ik heel fijn haar knie in mijn kruis en grotje drukken, haar grote stevige klit tegen mijn navel en haar navelpiercing tegen de onderrand van mijn borsten aan schuren, hetgeen bij mij een speciaal gevoel teweeg bracht.

Ik voelde mijn tieten behoorlijk stijver worden en uit mijn kutje begonnen door de warme gevoelens van binnen uit de onvermijdelijke sapstromen op gang te komen. Bij Stephanie gebeurde blijkbaar hetzelfde, want mijn buik werd steeds vochtiger. Als vanzelf gingen mijn handen naar haar grote kut en vonden er onder haar brede welving een grote drijfnatte gleuf, waar mijn hand als vanzelf in leek te verdwijnen.

Tegelijk greep ook zij in mijn neukapparaat en begon mijn kittelaar te masturberen. Al die tijd had Dick met plezier naar ons geflikflooi liggen kijken en toen wij steeds meer begonnen te vorderen in het voorspel, vroeg hij ons of het niet eens tijd werd ook op het bed te gaan liggen. Langzaam kropen we via het voeteneinde naar Dick, die precies midden op het ronde bed lag.

Tenslotte zaten we op handen en voeten naast hem en begonnen gelijktijdig door zijn pantalon heen in zijn lul te grijpen. Samen voelden we, dat het gevaarte weer op volle sterkte begon te verstijven en voorzichtig maakte Nathalie zijn broeksriem los.

Samen begonnen we zijn broek naar beneden te trekken en namen in die beweging ook zijn boxershort mee naar onderen. Heel langzaam kwam ook de kop van zijn lul tevoorschijn, waar vrijwel direct uit het pisgaatje een beetje neukvocht tevoorschijn sprong De spanning steeg letterlijk per seconde.

Hoe meer lengte er tevoorschijn kwam, hoe verder Nathalie's mond openging van verbazing. Ik kon niet nalaten nog even de voorhuid van het apparaat omlaag te schuiven, om zo nog een beter beeld op ons netvlies te krijgen van de schoonheid van deze geweldige penis. Toen de broek helemaal uit was, maakte Nathalie kleine vreugdegeluidjes van plezier en vertelde erna, dat dit toch wel het gene was, waar ze al een tijdje intens naar gehunkerd had.

Even lagen we met z'n drieën van het grootse uitzicht te genieten. Dick ging even van het bed af naar de kamer en kwam terug met de glazen en de wijnfles en schonk nog eens even in. Al die tijd had de stijfheid van zijn leuter geen krimp gegeven en stond nog steeds echt als een vlaggenstok fantastisch kaarsrecht overeind.

Na een minuut of tien was er genoeg gedronken en begon het best spannend te worden, want Nathalie en ik wisten, wat er te gebeuren stond en allebei wachtten we of de ander de eerste zet zou doen. Dick besloot het ijs te breken en kroop wat dichter naar Nathalie toe, die tussen hem en mij in lag. Hij legde zijn hand op haar buik bij haar navel met piercing en begon haar daar te strelen. Ik keek nu Nathalie aan en zei: Dick keek toe en ik werd er zichtbaar erg geil van om mij met het donkere meisje te zien zoenen.

Met zijn hand ging Dick nu ook wat verder en streelde nu de borsten van Nathalie, die nu in volle glorie lagen geweldig te zijn. Ze had echt heel mooie FF borsten. Heel groot dus en perfect rond. Ik hoorde een zuchtje aan haar ontsnappen toen hij speels in haar tepels kneep. Toen hij zijn hand daar wegnam werd de ruimte meteen geclaimd door mij.

Ik begon, haar nog steeds intens zoenend te beklimmen tot bovenop haar en liet nu alle remmen los. Ik liet nu mijn handen over de grote borsten van Nathalie gaan, en andersom zag ik nu ook de handen van Dick van achteren om mijn borsten verschijnen om die te gaan strelen.

Dick bleef toekijken hoe wij elkaar zoenden en aanraakten, en ondertussen liet hij ook de benen en billen van ons dames niet ongemoeid. Wij vonden het nu eindelijk tijd worden om onze lippen van elkaar te halen. Ik zakte weer wat verder naar onderen en begon de weergaloze tieten van Nathalie opnieuw in mijn handen te nemen en begon er ook aan te likken.

Dick begon erg verlangend naar het negerinnetje te kijken, dat met gesloten ogen steeds dieper begon te zuchten.

De handen van haar lagen op de heupen van mij en af en te zag ik een paar vingers richting mijn kut verdwijnen. Blijkbaar wilde ze erin, maar omdat mijn lekkere billen half in de lucht hingen kon ze er net niet bij.

Dick ging dus nu achter ons tweeën zitten en begon de billen en het kontgaatje van mij te likken en probeerde er ook zachtjes in te bijten, hetgeen natuurlijk niet lukte. Met mijn handen pakte ik die van Nathalie en een tikkeltje naar voren schuivend leidde ik die naar mijn kut, zodat ze deze weer helem! Even later begon ze mijn klit onder handen te nemen, maar al spoedig duwde ze mij nu op mijn rug en kroop nu op mij, terwijl ze me heftig begon te tongzoenen.

Dick ging weer naast ons liggen en zag de grote tieten van Nathalie geil naar benenden hangen en precies op de borsten van mij steunen.

Dit moet er voor hem echt geweldig uitgezien hebben Met zijn rechterhand streelde hij de rug van Nathalie om daarna af te glijden naar haar van ons beider kutvocht zwetende en glimmende billen.

Inmiddels had Nathalie haar mond om een tepel van één van mijn tieten gesloten en begon er op te sabbelen. Dick kneedde op dat moment net haar zachte billen. Ze had een lekkere soepele kont, die een grote tegenstelling vormde tot mijn redelijk harde stevige billen Ze had gewoon heerlijk zachte billen. Plagerig liet hij af en toe een vinger door haar bilspleet glijden, en omdat ze op haar knieën iets lager zat om met haar mond bij de tieten van mij te komen stak haar kontje een beetje in de lucht.

Hierdoor kon hij goed bij haar forse schaamlippen en iedere keer liet hij het tot een zachte aanraking komen. Elke keer wanneer dat hij dat deed, hoorde ik Nathalie zachtjes kreunen. Na een tijdje zo bezig te zijn geweest liet ook ik mijn handen naar haar achterwerk gaan om er even een tijdje mee te spelen. Clit Mooie Orgasme Liz schattige blonde meisje Vingeren kut in de slaapkamer Student uit koreaanse aanraken van haar clit Leuke tiener rekt kut met komkommer Incredible Fairhair vingerzetting clit Toturing haar enorme clit!

Geile oma grote tepels en enorme clitoris Geile granny wrijven haar grote clit. Blue Angel masturberen Grote clit zwangere neuken Close-up Big Clit Latina Masturbatie 1 Clitoris wordt masturbeerde Rijden op een Subway2 Raak je Clit! Melkachtige MIF met een veilige clit deelt haar zwarte minnaar met haar vriend Ik ving mijn leraar wrijven haar clit Roze slipje en fijne wrijven van clit Leuke tiener blonde spelen met haar clit Gekke slet krijgt lul fisted Roze slipje en verbazingwekkende wrijven van clit Russina teenie Natasha wrijven Zie deze gigantische clitoris!

Linda's grote clit Exotische vrouw wrijven clit in kunst film Lesbische trio sex orgie likken en speelde kut op bed Fucking haar pis kanal en stretching haar monster Aziatisch meisje is het geven van een mening van haar geschoren kutje op webcam Gespierde Brunette speelt met Big Clit Sijpelen natte vaginale nectar Sexy ebbenhout sensuele schaamlippen en clit massage Mei Summers Romige Spuitende Orgasmes Oudere met Big Clit en enorme tieten