Buurman neukt buurvrouw ik zoek een slaaf

buurman neukt buurvrouw ik zoek een slaaf

...

Gratis dildo films body to body limburg
buurman neukt buurvrouw ik zoek een slaaf

...

Stap uit zei Mr j toen ik buiten de auto stond moest ik me jas uitdoen en werden er kettingen aan de enkel en polsbanden vast gemaakt, zodat ik een beperkte vrijheid had.

Ook werd er een ketting aan mijn collar vastgemaakt en moest ik op mijn knieen achter Mr J aankruipen naar de boerderij. Ik werd met de minuut geiler,vooral omdat mijn Mr p mij liet domineren door een vreemde Mr, en ik naar hem moest luisteren,het gaf mij het gevoel of ik als vuil was weggeven Binnen zaten 5naakte mannen die met elkaar zaten te rotzooien maar stopte toen ik kruipend achter Mr J binnen kwam.

Zo mannen dit is het sletje dat we onbeperkt en zonder enige terughoudendheid kunnen misbruiken vertelde Mr J of niet slet vroeg Mr J,ik kon alleen nog maar ja knikken zo geil was ik. Ik vroeg je wat en voelde gelijk een zweepslag op mijn rug een zweep die mr p hanteerde Geef antwoord slaaf zei Mr j Ja Mr antwoorden ik,waarvoor ben je hier en wat mogen wij met je doen vroeg Mr J Ik ben hier om uw en u vrienden te dienen en te plezieren, en om misbruikt te worden.

Goed zo slaaf antwoorden Mr J Kijk goed rond en zoek een man uit,daar kruip je dan naar toe en vraag hem netjes of hij met je wil vrijen. Knik maar met je hoofd wanneer je bereid bent te doen wat wij willen, hard kwam de zweep op mijn lichaam neer,dan op mijn tepels,dan weer op mijn buik en klote, ik kromp ineen van de pijn maar gaf geen kik Plots kwam Mr j met tepelklemmen aan en werden mijn tepels met de klemmen erop bewerkt met de zweep, en ondanks de pijn hield ik vol want met een man vrijen brrrrrrrrrr Plots kwam MrJ met een brandende kaars aanlopen, een ander pakte mijn pik en trok mijn vellentje naar achter, en voelde de hete kaarsvet op mijn kale eikel druppelen Ondanks de pijn werd ik alsmaar geiler ,en door die geiheid en de vernedering wilde ik nu wel met een man vrijen, de vernedering dat al die mannen stonden te kijken mmmmm Toen Mr J met naalden aan kwam lopen was mijn verzet gebroken en gaf ik aan dat ik zou luisteren, en zou doen wat Mr J van mij verlangde.

De tape werd in een ruk van mijn mond gerukt wat zeer pijnlijk was, en iemand begon de harde kaarsvet van mijn eikel te verwijderen. Ik werd los gemaakt en Mr p gaf mij een drankje, drinkt dat op slet want dan weten we zeker dat je de rest van de sessie gewillig blijft Nadat ik het had opgedronken,zonder commentaar omdat Ik mijn Mr vertrouwede,en er vanuit ging dat U wist wat u deed, werd ik kruipend mee genomen naar het midden van de kamer, waar mijn kettingen werden losgemaakt Luister goed slaaf zei Mr j wees nu gewillig want we hebben geen zin om je telkens weer vast te binden we hebben je kleren en telefoon verstopt, dus als je tegen blijft werken dan gaan wij weg en laten je hier naakt achter, en zie dan maar hoe je thuis komt of hoe je kan uitleggen waarom je hier naakt rond loopt met allemaal zweep striemen op je lichaam.

Dit was geil ik kon geen kant meer op ik was in hun macht en dat was best wel een geil idee Oke zei Mr jan tegen de mannen onze slet is klaar voor gebruik of niet slaaf vroeg Mr j Ja Mr antwoorden ik ,dus ga je nu je opdracht uitvoeren en zoek een man uit zei Mr j, en haalde toen de ketting van mijn collar. Ik keek rond en misschien kwam het door het drankje maar ik verlangde om een pik te zuigen Ik zag een man van een jaar of 40 met een mooi strak lichaam en een mooie pik Ik kroop naar hem toe en was zo geil dat ik op mijn eigen manier wilde duidelijk maakte dat ik met hem op het matras wilde vrijen Toen ik bij de man was likte ik zijn voeten en ging met mijn tong langs de binnenkant van zijn dijen naar zijn pik, en likte aan zijn zak en vroeg,wilt u astublief met mij vrijen.

De man pakte mij bij mijn haar en sleurde mij naar het matras en gingen tegen elkaar liggen. Ik liet mijn hand over zijn kont gaan en streelde zijn billen en gleed daarna onder het tongen naar zijn pik, en begon hem zachtjes af te trekken Ook hij streelde mijn lichaam en begon met mijn pik te spelen, terwijl het om ons heen doodstil was geworden.

De man draaide zich op zijn rug en bleef passief liggen, ik begreep de hint en begon zijn tepels te zuigen en te likken, en ging daarna met mijn tong langs zijn buik naar zijn pik. Zachtjes likte ik de binnenkant van zijn dijen en likte toen langs zijn pik en trok zijn vellentje iets terug en begon zijn eikel te likken. Daarna nam ik zijn pik in me mond en begon hem uit geilheid te pijpen en te zuigen en zijn ballen te zuigen.

Ik voelde dat ik in een roes raakte en het mij niet meer uitmaakte wat ze met mij zouden doen of dat door het drankje kwam weet ik niet Plots voelde ik iets warms in op mijn gezicht en bleek dat de man was klaar gekomen. Iemand gaf mij een handdoek zodat ik mijn gezicht kon schoonmaken, en Mr j klikte de keting weet aan de collar en trok mijn van het bed af.

Zo slet dat zag er goed uit zo willen we het zien zei Mr j ik zag de mannen de kamer uitlopen terwijl ik even met Mr p en Mr j bleef wachten tot iedreen weg was. Toen moest ik achter Mr j aankruipen naar buiten en gingen we een oude schuur in.

De mannen stonden overal verspreid en ik werd op mijn knieen in het midden van de schuur gezet Mr j verdween en Mr p stond voor me en zei, zo sletje nu ga je je Mr verwennen en zijn zaad uit zijn pik zuigen,en denk er om alles doorslikken,en ik wil dat er geen druppel van mij kostelijk zaad verspilt word.

Dit was geil iedereen kon goed zien hoe ik Mijn Mr begon te pijpen Ik likte en zoog aan zijn ballen en werd steeds geiler. Kom slaaf zuig leeg en hard trok Mr p aan mijn haren mijn gezicht naar zijn kruis toe zodat zijn pik helemaal in me keel zat, ik proeste en hoeste maar u ging gewoon door met hard in mijn mond te neuken terwijl ik stevig werd vastgehouden. Lekker gore slet ik ga je bek volspuiten en plots voelde ik U zaad achter in mijn keel, met veel moeite kon ik alles doorslikken en werd steeds geiler omdat ik zo gebruikt werd.

Daarna moest ik van de ene man naar de ander kruipen en hun pijpen, en werd hard in mijn mond geneukt en door sommige aan mijn haren getrokken tot ook zij waren klaar gekomen,en van iedereen had ik alles door moeten slikken.

Mr p stond in het midden van de loods en beveelde mij op te staan en deed de kettingen weer aan mijn enkel en polsbanden, mijn armen werden op mijn rug vast gemaakt zodat ik weer beperkt werd in mijn vrijheid.

U pakte mij bij mijn haar en sleurde me in een hoek en zette mij neer met mijn gezicht naar de muur en liet mij alleen, en hoorde ik achter mijn rug allerlei geluiden. Ik stond te trillen van geilheid en angst,want ik kon ongeveer wel raden wat er nu ging gebeuren. Terwijl ik dat aan het denken was werd ik beetgepakt en iemand deed mij een blinddoek om, ik probeerde mij te verzetten maar met mijn handen op mijn rug gebonden had ik geen schijn van kans,ze sleurde mij mee naar een tafel en werd met mijn buik erop gedrukt terwijl ik allemaal touwen voelde en ik niet veel later goed vast was gebonden,met mijn benen wijd vastgebonden aan de tafelpoten.

Zo sletje nu gaat het gebeuren we gaan je ontmaagden en Mr p zal je als eerste neuken. Ik rukte aan de touwen maar niets hielp en voelde plots allemaal pikken tegen me mond, pijpen slet hoorde ik iemand zeggen maak onze pikken weer stijf zodat we je dadelijk lekker hard en diep kunnen verkrachten. Iemand trok aan mijn haren mijn hoofd omhoog en een ander kneep hard in mijn wangen zodat ik van pijn mijn mond opende en er gelijk een pik in me mond zat die ik automatsch begon te pijpen De een na de andere pik werd in me mond geramd en plots voelde ik iets kouds op mijn anus, later begreep ik dat het glijmiddel was.

Mijn billen werden uit elkaar getrokken en voelde de eikle van mijn Mr tegen mijn anus drukken. Ik schudde met mijn hoofd en trok aan mijn boeien maar u ging door tot u helemaal in me zat en me langzaam begon te neuken. Ondertussen werd ik gedwongen door te pijpen terwijl ik pijnlijk door u werd geneukt, toen voelde ik iets in me en begreep dat u was klaar gekomen. U was nog niet uit me of de volgende voelde ik al in me komen,en door mijn tegenstribbelen werd hij alleen nog maar geiler en kwam diep in me en neukte me keihard zonder medelijden,en begon me op mijn kont te slaan, en uit te schelden van slet vieze neukhoer enz Toen ook hij was klaar gekomen volgde weeer een ander, de man die net was klaargekomen haalde mijn blinddoek weg en deed zijn kapotje af likken slet tot die helemaal schoon is.

Hij heeft haar verteld dat zij als een soort muze voor hem werkt en vraagt haar of hij misschien meer van haar inspirerende lichaam mag zien. Hierdoor wordt het buurvrouwtje wel erg geil, ze is nog nooit eerder een muze genoemd, haar schaamlippen beginnen ervan te trillen.

Naakt zit ze tegenover hem en vol bewondering kijkt hij eerst naar haar mooi gevormde tieten maar dan kan hij zijn ogen niet meer van haar vol gegroeide kutje afhouden!

Wat een heerlijke bebossing daar beneden zeg, hij krijgt er een harde pik van, iets wat de buurvrouw niet onopgemerkt is gebleven. Ze haalt op speelse wijze zijn pik uit zijn broek en begint er langzaam mee te spelen. Dan is de buurman natuurlijk niet meer te houden en wild kruipt hij bovenop het lekkere sletje en begint dat lekkere kutje tussen al die donkere haren door eens flink af te neuken.

Home   »   Sexfilms   »   Harige slet geneukt door de buurman. Kim Holland Amateursex , Pornootjes. Rijke man neukt twee blondjes. Groot geschapen neger neukt klein kutje.Gangbang dating prive ontvangst spijkenisse


buurman neukt buurvrouw ik zoek een slaaf