Eerste keer sex openstaande kut

eerste keer sex openstaande kut

Toen de film aan de aftiteling toe was, lagen Niek en Jolanda in elkaars armen bij te komen van een geweldige vrijpartij. En opeens had Jolanda gefluisterd: Weet je wat me geil lijkt? Al wilde hij wel meteen weten of ze dan ook seks met andere mannen wilde.

Hoewel Jolanda zichzelf op dat punt even niet vertrouwde — en diep in haar hart moest ze toegeven dat ze er wel over fantaseerde — had ze gezegd dat dit niet het geval was. Maar het lijkt me gewoon een keer heel spannend. Ze had niet opgebiecht hoe geil ze was geworden toen de wasmachinebezorgers haar met hun ogen hadden uitgekleed. Ze had ook niet verteld dat ze over hen had gefantaseerd. En Niek wist al helemaal niet hoe geil ze ervan werd als wildvreemde mannen haar bekeken.

Dat was waarschijnlijk maar goed ook — dan had ze hem vast nooit zover gekregen. En nu is het zover: Jolanda bekijkt haar man nog even van opzij. Hij ziet er goed uit vandaag. Zijn donkerblonde haar is vanmiddag nog kortgeknipt, hij heeft zich geschoren, heeft sportieve kleding aan en ruikt heerlijk; ze zou hem zo willen bespringen.

Maar dat moet nog even wachten; straks heeft ze daar nog alle gelegenheid voor, als ze tenminste durft. Zelf ziet ze er trouwens ook uit om te verscheuren: Ze ziet er vrouwelijk en vooral heel sexy uit — helemaal passend bij dit avontuur.

Ze kijken elkaar nog even snel aan en woordeloos begrijpen ze elkaar: Als ze al dachten dat elke seksbioscoop een schimmig en obscuur rukkerszaaltje was, is dat vooroordeel direct na binnenkomst als sneeuw voor de zon verdwenen. De entree straalt gastvrijheid en klasse uit, en een leuke blondine achter de balie verwelkomt hen vriendelijk en professioneel. Ze vraagt of Niek en Jolanda hier al eerder zijn geweest, en als ze ontkennend antwoorden, krijgen ze een drankje én een uitvoerige uitleg.

De dame vertelt hen dat ze zich desgewenst kunnen uitkleden — zowel helemaal naakt als met uitzondering van hun ondergoed — maar dat ze er ook voor kunnen kiezen om hun kleding nog aan te houden.

Niek en Jolanda kiezen direct voor het laatste; dat voelt nu nog even beter. En mochten ze het straks aandurven, dan kunnen ze altijd nog uit de kleren. Verder vertelt hun gastvrouw alles over de diverse ruimtes: Daarna wenst ze hen veel plezier, waarna het avontuur kan beginnen.

Niek en Jolanda besluiten om naar de hetero filmzaal te gaan, maar onderweg daarnaartoe horen ze uit een andere ruimte een luid gekreun komen. Ze kijken elkaar even aan en Jolanda kan haar nieuwsgierigheid niet bedwingen. Niek volgt haar en even later zien ze in het schemerlicht een poedelnaakte vrouw staan. Het is een forse dame, die met haar kont tegen een blauwe wand staat op te rijden. Ze staat voorover gebogen, haar zware borsten zwiepen heen en weer, en ze speelt met haar tepels.

Jolanda heeft niet direct in de gaten wat er gebeurt, maar Niek bekijkt de vrouw van opzij en heeft zodoende een veel beter zicht op de situatie.

Hij gebaart Jolanda om naast hem te komen staan, en dan ziet ze het. Door een gat in de wand steekt een fors stuk mannenvlees, en die glijdt nu in en uit de natte kut van de wild kreunende vrouw. Oké… dit is dus een gloryhole….

Ze draait zich om naar Niek, tongt hem speels en knijpt even in zijn kruis. Ze voelt dat hij al keihard is, maar hoewel ze hem graag in zich zou willen voelen, wil ze ook niets missen van wat hier gebeurt. Dus kijkt ze weer naar de vrouw, die nog altijd wordt geneukt door de lul die fier door de gloryhole steekt.

Jolanda kan het condoom om de neukende paal zien zitten en zelfs dat windt haar op. Haar fantasie slaat op hol, en ze dagdroomt dat het háár kut is die door de onbekende mannenlul wordt geneukt.

Ze kan zich niet voorstellen dat ze het zou durven, en ze zou al helemaal niet weten hoe haar man zou reageren. Wat zou Niek zeggen als er nu opeens een harde pik door één van de andere gaten zou worden gestoken, en zij zich erop zou storten, eerst met haar handen en mond, en daarna met haar natte kut?

Wat zou haar man doen? Zou hij haar tegenhouden? Of zou hij haar laten begaan, en zichzelf aftrekken terwijl hij toekeek hoe een onzichtbare kerel zijn vrouw neukte…?

Opeens is de voorstelling afgelopen: Jolanda en Nico kijken toe hoe de vrouw op de grond gaat zitten en zichzelf wijdbeens naar een stormachtig hoogtepunt vingert.

Jolanda kijkt naar de openstaande kut, ziet het roze vlees en probeert zich in te beelden wat haar man nu denkt. Zou hij erover fantaseren om deze onbekende vrouw te bespringen? Zou hij haar druipende grotje willen leeg likken, tot de laatste druppel? Of zou hij haar het liefst willen neuken, hier onder het toeziend oog van zijn bloedgeile vrouw?

Hij doet in elk geval niks; mocht hij al iets willen, dan durft hij waarschijnlijk net zo weinig als zijzelf. Het is ook wel een enorme overgang.

Zij, de twee brave echtgenoten, die eigenlijk niks anders gewend zijn dan huis- tuin -en-keukenseks, kijken vanavond voor het eerst toe hoe anderen seks hebben. Jolanda hoopt dat ze het straks zelf ook aandurven om met elkaar te neuken.

Alleen al de gedachte dat één of meer andere mensen dan toekijken, zorgt ervoor dat het geil langs haar benen druipt. Even later lopen Niek en Jolanda de filmzaal binnen. Op het grote scherm is volop actie, maar hun oog valt direct op de actie ónder het scherm. Daar ligt een grote matras, en daarop wordt geneukt.

Een vrouw wordt achterlangs genomen en gelijktijdig pijpt ze een man die voor haar staat. Eromheen staan nog een stuk of vier naakte mannen te masturberen. Jolanda voelt hoe haar kutje direct begint te tintelen… Dit is geil! En dit wil ze ook, behalve dan die tweede man erbij. Wel wil ze eerst even de kat uit de boom kijken en daarom gaat ze op één van de comfortabele stoelen achterin de zaal zitten.

Terwijl Niek naast haar gaat zitten, weet Jolanda niet waar ze moet kijken. Ze dacht hier te komen om een pornofilm te bekijken, maar nu ze hier zit, kan ze haar ogen niet afhouden van de neukende mensen op de matras.

Ze kijkt nog even naar de geile seks en kan zich dan niet langer beheersen. Ze draait zich naar Niek en begint hem hartstochtelijk te tongen. Ook maakt ze direct de knoopjes van zijn overhemd los. Er is geen houden meer aan. De bovenkleding waarvan ze bij binnenkomst besloten om die nog even aan te houden, gaat nu in recordtempo uit. Als hij weer zit, klimt Jolanda meteen schrijlings bovenop hem.

Ze duwt haar kruis tegen hem aan en voelt de enorme erectie in zijn boxer. Dat maakt haar zó geil dat het haar echt niet meer kan schelen waar ze is. Ze klimt van haar man af, gaat op haar knieën zitten en geeft een ruk aan zijn boxer.

Meteen springt zijn geschoren paal haar tegemoet. Ze grijpt hem vast en begint hem gulzig te pijpen. Thuis doet ze dit niet vaak, maar nu komen alle dierlijke driften in haar naar boven. Ze pijpt haar man alsof ze hem jaren heeft moeten missen. Ze zuigt op zijn lul alsof haar leven ervan afhangt.

Ze gooit alle remmen los — wég is al haar terughoudendheid. Ze is nu zo geil… Ze wil hem. Ze wil zijn zaad, en ze gaat het tot de laatste druppel uit zijn lul zuigen…. Opeens merkt ze iets op vanuit haar ooghoek. Links van haar staan twee naakte mannen toe te kijken. Ze kijkt even opzij en ziet dat deze mannen eerst bij de matras stonden. Instinctief kijkt ze om, en ze ziet dat de matras onder het scherm leeg is.

Blijkbaar is het stel naar een andere zaal gegaan. Jolanda weet het direct: Ze laat Nieks lul los en voordat haar man ook maar iets kan zeggen, trekt ze hem mee.

En terwijl op het grote scherm een vrouw twee lullen tegelijk in haar hete lijf heeft, springt Jolanda op de matras. Ze gaat op haar rug liggen en trekt in één handige beweging haar slipje uit. Daarna maakt ze haar bh los. Iedereen kan nu alles van haar zien, en dat kan haar niks schelen.

Ze ziet dat Niek zijn boxer uittrekt en terwijl ze hem verlangend aankijkt, spreidt ze haar benen voor hem. Gelijktijdig knielt één van de mannen naast haar neer en ze ziet de hongerige blik in zijn ogen. Ook deze man wil haar. Ze willen haar allemaal…. Even aarzelt ze… Wat zal ze doen? Ja, ze gaat zich sowieso door Niek laten neuken. Maar hoever gaat ze met die andere geile mannen? Ze denkt snel na, en neemt dan een besluit. Ze kijkt de kring rond en lacht geil: Maar jullie mogen me wel aanraken, behalve me vingeren.

En ik wil jullie zien spuiten! Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met icra , netnanny , cyberpatrol of cybersitter. Jouw gratis sex films! Klaarkomende kutje van heel dichtbij ×. Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties.

Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Kom maar eens kijken binnen in natte kutje van Summer Brielle. Kianna's kutje volgespoten door stiefzoon. Mollige tante met spuitend poesje. Miss Maya Squirt Show. De creampie rosbief van Lela Star. Geil nat kutje in close up. De anatomie van het jonge meisjes kutje. Een steeds natter wordend kutje in close up.

Massage met de hitachi. Blonde MILF trilt kutje klaar. Een creampie van haar eigen kutvocht.

..

Priveontvangst breda gigolo overijssel

Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met icra , netnanny , cyberpatrol of cybersitter. Jouw gratis sex films! Klaarkomende kutje van heel dichtbij ×. Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties. Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Kom maar eens kijken binnen in natte kutje van Summer Brielle.

Kianna's kutje volgespoten door stiefzoon. Mollige tante met spuitend poesje. Miss Maya Squirt Show. De creampie rosbief van Lela Star. Geil nat kutje in close up. De anatomie van het jonge meisjes kutje. Een steeds natter wordend kutje in close up. Massage met de hitachi. Blonde MILF trilt kutje klaar. Een creampie van haar eigen kutvocht. De entree straalt gastvrijheid en klasse uit, en een leuke blondine achter de balie verwelkomt hen vriendelijk en professioneel.

Ze vraagt of Niek en Jolanda hier al eerder zijn geweest, en als ze ontkennend antwoorden, krijgen ze een drankje én een uitvoerige uitleg. De dame vertelt hen dat ze zich desgewenst kunnen uitkleden — zowel helemaal naakt als met uitzondering van hun ondergoed — maar dat ze er ook voor kunnen kiezen om hun kleding nog aan te houden.

Niek en Jolanda kiezen direct voor het laatste; dat voelt nu nog even beter. En mochten ze het straks aandurven, dan kunnen ze altijd nog uit de kleren. Verder vertelt hun gastvrouw alles over de diverse ruimtes: Daarna wenst ze hen veel plezier, waarna het avontuur kan beginnen. Niek en Jolanda besluiten om naar de hetero filmzaal te gaan, maar onderweg daarnaartoe horen ze uit een andere ruimte een luid gekreun komen. Ze kijken elkaar even aan en Jolanda kan haar nieuwsgierigheid niet bedwingen.

Niek volgt haar en even later zien ze in het schemerlicht een poedelnaakte vrouw staan. Het is een forse dame, die met haar kont tegen een blauwe wand staat op te rijden. Ze staat voorover gebogen, haar zware borsten zwiepen heen en weer, en ze speelt met haar tepels.

Jolanda heeft niet direct in de gaten wat er gebeurt, maar Niek bekijkt de vrouw van opzij en heeft zodoende een veel beter zicht op de situatie. Hij gebaart Jolanda om naast hem te komen staan, en dan ziet ze het.

Door een gat in de wand steekt een fors stuk mannenvlees, en die glijdt nu in en uit de natte kut van de wild kreunende vrouw. Oké… dit is dus een gloryhole…. Ze draait zich om naar Niek, tongt hem speels en knijpt even in zijn kruis.

Ze voelt dat hij al keihard is, maar hoewel ze hem graag in zich zou willen voelen, wil ze ook niets missen van wat hier gebeurt. Dus kijkt ze weer naar de vrouw, die nog altijd wordt geneukt door de lul die fier door de gloryhole steekt.

Jolanda kan het condoom om de neukende paal zien zitten en zelfs dat windt haar op. Haar fantasie slaat op hol, en ze dagdroomt dat het háár kut is die door de onbekende mannenlul wordt geneukt. Ze kan zich niet voorstellen dat ze het zou durven, en ze zou al helemaal niet weten hoe haar man zou reageren. Wat zou Niek zeggen als er nu opeens een harde pik door één van de andere gaten zou worden gestoken, en zij zich erop zou storten, eerst met haar handen en mond, en daarna met haar natte kut?

Wat zou haar man doen? Zou hij haar tegenhouden? Of zou hij haar laten begaan, en zichzelf aftrekken terwijl hij toekeek hoe een onzichtbare kerel zijn vrouw neukte…? Opeens is de voorstelling afgelopen: Jolanda en Nico kijken toe hoe de vrouw op de grond gaat zitten en zichzelf wijdbeens naar een stormachtig hoogtepunt vingert. Jolanda kijkt naar de openstaande kut, ziet het roze vlees en probeert zich in te beelden wat haar man nu denkt.

Zou hij erover fantaseren om deze onbekende vrouw te bespringen? Zou hij haar druipende grotje willen leeg likken, tot de laatste druppel? Of zou hij haar het liefst willen neuken, hier onder het toeziend oog van zijn bloedgeile vrouw?

Hij doet in elk geval niks; mocht hij al iets willen, dan durft hij waarschijnlijk net zo weinig als zijzelf. Het is ook wel een enorme overgang.

Zij, de twee brave echtgenoten, die eigenlijk niks anders gewend zijn dan huis- tuin -en-keukenseks, kijken vanavond voor het eerst toe hoe anderen seks hebben. Jolanda hoopt dat ze het straks zelf ook aandurven om met elkaar te neuken. Alleen al de gedachte dat één of meer andere mensen dan toekijken, zorgt ervoor dat het geil langs haar benen druipt. Even later lopen Niek en Jolanda de filmzaal binnen. Op het grote scherm is volop actie, maar hun oog valt direct op de actie ónder het scherm.

Daar ligt een grote matras, en daarop wordt geneukt. Een vrouw wordt achterlangs genomen en gelijktijdig pijpt ze een man die voor haar staat.

Eromheen staan nog een stuk of vier naakte mannen te masturberen. Jolanda voelt hoe haar kutje direct begint te tintelen… Dit is geil! En dit wil ze ook, behalve dan die tweede man erbij. Wel wil ze eerst even de kat uit de boom kijken en daarom gaat ze op één van de comfortabele stoelen achterin de zaal zitten. Terwijl Niek naast haar gaat zitten, weet Jolanda niet waar ze moet kijken.

Ze dacht hier te komen om een pornofilm te bekijken, maar nu ze hier zit, kan ze haar ogen niet afhouden van de neukende mensen op de matras. Ze kijkt nog even naar de geile seks en kan zich dan niet langer beheersen.

Ze draait zich naar Niek en begint hem hartstochtelijk te tongen. Ook maakt ze direct de knoopjes van zijn overhemd los. Er is geen houden meer aan. De bovenkleding waarvan ze bij binnenkomst besloten om die nog even aan te houden, gaat nu in recordtempo uit.

Als hij weer zit, klimt Jolanda meteen schrijlings bovenop hem. Ze duwt haar kruis tegen hem aan en voelt de enorme erectie in zijn boxer. Dat maakt haar zó geil dat het haar echt niet meer kan schelen waar ze is. Ze klimt van haar man af, gaat op haar knieën zitten en geeft een ruk aan zijn boxer.

Meteen springt zijn geschoren paal haar tegemoet. Ze grijpt hem vast en begint hem gulzig te pijpen. Thuis doet ze dit niet vaak, maar nu komen alle dierlijke driften in haar naar boven. Ze pijpt haar man alsof ze hem jaren heeft moeten missen. Ze zuigt op zijn lul alsof haar leven ervan afhangt. Ze gooit alle remmen los — wég is al haar terughoudendheid. Ze is nu zo geil… Ze wil hem. Ze wil zijn zaad, en ze gaat het tot de laatste druppel uit zijn lul zuigen….

Opeens merkt ze iets op vanuit haar ooghoek. Links van haar staan twee naakte mannen toe te kijken. Ze kijkt even opzij en ziet dat deze mannen eerst bij de matras stonden. Instinctief kijkt ze om, en ze ziet dat de matras onder het scherm leeg is. Blijkbaar is het stel naar een andere zaal gegaan. Jolanda weet het direct: Ze laat Nieks lul los en voordat haar man ook maar iets kan zeggen, trekt ze hem mee.

En terwijl op het grote scherm een vrouw twee lullen tegelijk in haar hete lijf heeft, springt Jolanda op de matras. Ze gaat op haar rug liggen en trekt in één handige beweging haar slipje uit.

Daarna maakt ze haar bh los. Iedereen kan nu alles van haar zien, en dat kan haar niks schelen. Ze ziet dat Niek zijn boxer uittrekt en terwijl ze hem verlangend aankijkt, spreidt ze haar benen voor hem. Gelijktijdig knielt één van de mannen naast haar neer en ze ziet de hongerige blik in zijn ogen.

Ook deze man wil haar. Ze willen haar allemaal…. Even aarzelt ze… Wat zal ze doen? Ja, ze gaat zich sowieso door Niek laten neuken. Maar hoever gaat ze met die andere geile mannen? Ze denkt snel na, en neemt dan een besluit. Ze kijkt de kring rond en lacht geil: Maar jullie mogen me wel aanraken, behalve me vingeren.

En ik wil jullie zien spuiten! De mannen komen op hun knieën naast de matras zitten en Niek neemt plaats tussen haar benen. En terwijl ze zijn kloppende lid in haar voelt binnendringen, voelt ze de eerste vreemde mannenhanden over haar lichaam gaan. Vier paar handen strelen haar buik, kneden haar tieten , masseren haar dijen… Ze voelt de gretige handen óveral en dat maakt haar nog geiler. Intussen neukt Niek haar hard en diep.

Ze trekt haar benen op zodat hij haar nog dieper kan neuken. Inmiddels zijn twee nieuwe mannen de filmzaal binnengekomen. Ze hebben zich snel uitgekleed en staan nu ook naast haar aan hun lul te trekken. En er is níemand die naar de film op het scherm kijkt. Jolanda voelt zich nu echt een geil sletje. Ze wordt heerlijk geneukt, óveral zijn handen en zelf vingert ze haar clitje.

Niek gaat nu ook helemaal los. Hij neukt haar in een moordend tempo, trekt dan opeens zijn pik uit haar en commandeert: Blijkbaar windt de situatie hem ook enorm op. Verlangend voldoet ze aan zijn verzoek en even later voelt ze Nieks lul opnieuw helemaal in haar kut glijden. Opnieuw neukt hij haar met lange halen, zijn ballen kletsen hard tegen haar billen en als hij ook nog eens op haar kont begint te slaan , weet Jolanda helemaal niet meer hoe ze het heeft.

Dit heeft hij nog nooit gedaan. Ze wordt wild van geilheid, beweegt heftig met haar onderlichaam en ziet dan opeens een heerlijke lul vlakbij haar mond. Een prachtige besneden pik, met een grote paarse eikel en lekker dik….

Tien minuten geleden moest ze hier nog niet aan denken, maar nu wil ze nog maar één ding:


eerste keer sex openstaande kut

Toen de film aan de aftiteling toe was, lagen Niek en Jolanda in elkaars armen bij te komen van een geweldige vrijpartij. En opeens had Jolanda gefluisterd: Weet je wat me geil lijkt? Al wilde hij wel meteen weten of ze dan ook seks met andere mannen wilde. Hoewel Jolanda zichzelf op dat punt even niet vertrouwde — en diep in haar hart moest ze toegeven dat ze er wel over fantaseerde — had ze gezegd dat dit niet het geval was. Maar het lijkt me gewoon een keer heel spannend.

Ze had niet opgebiecht hoe geil ze was geworden toen de wasmachinebezorgers haar met hun ogen hadden uitgekleed. Ze had ook niet verteld dat ze over hen had gefantaseerd. En Niek wist al helemaal niet hoe geil ze ervan werd als wildvreemde mannen haar bekeken. Dat was waarschijnlijk maar goed ook — dan had ze hem vast nooit zover gekregen. En nu is het zover: Jolanda bekijkt haar man nog even van opzij.

Hij ziet er goed uit vandaag. Zijn donkerblonde haar is vanmiddag nog kortgeknipt, hij heeft zich geschoren, heeft sportieve kleding aan en ruikt heerlijk; ze zou hem zo willen bespringen. Maar dat moet nog even wachten; straks heeft ze daar nog alle gelegenheid voor, als ze tenminste durft.

Zelf ziet ze er trouwens ook uit om te verscheuren: Ze ziet er vrouwelijk en vooral heel sexy uit — helemaal passend bij dit avontuur. Ze kijken elkaar nog even snel aan en woordeloos begrijpen ze elkaar: Als ze al dachten dat elke seksbioscoop een schimmig en obscuur rukkerszaaltje was, is dat vooroordeel direct na binnenkomst als sneeuw voor de zon verdwenen. De entree straalt gastvrijheid en klasse uit, en een leuke blondine achter de balie verwelkomt hen vriendelijk en professioneel.

Ze vraagt of Niek en Jolanda hier al eerder zijn geweest, en als ze ontkennend antwoorden, krijgen ze een drankje én een uitvoerige uitleg. De dame vertelt hen dat ze zich desgewenst kunnen uitkleden — zowel helemaal naakt als met uitzondering van hun ondergoed — maar dat ze er ook voor kunnen kiezen om hun kleding nog aan te houden.

Niek en Jolanda kiezen direct voor het laatste; dat voelt nu nog even beter. En mochten ze het straks aandurven, dan kunnen ze altijd nog uit de kleren.

Verder vertelt hun gastvrouw alles over de diverse ruimtes: Daarna wenst ze hen veel plezier, waarna het avontuur kan beginnen. Niek en Jolanda besluiten om naar de hetero filmzaal te gaan, maar onderweg daarnaartoe horen ze uit een andere ruimte een luid gekreun komen. Ze kijken elkaar even aan en Jolanda kan haar nieuwsgierigheid niet bedwingen.

Niek volgt haar en even later zien ze in het schemerlicht een poedelnaakte vrouw staan. Het is een forse dame, die met haar kont tegen een blauwe wand staat op te rijden. Ze staat voorover gebogen, haar zware borsten zwiepen heen en weer, en ze speelt met haar tepels.

Jolanda heeft niet direct in de gaten wat er gebeurt, maar Niek bekijkt de vrouw van opzij en heeft zodoende een veel beter zicht op de situatie. Hij gebaart Jolanda om naast hem te komen staan, en dan ziet ze het.

Door een gat in de wand steekt een fors stuk mannenvlees, en die glijdt nu in en uit de natte kut van de wild kreunende vrouw. Oké… dit is dus een gloryhole…. Ze draait zich om naar Niek, tongt hem speels en knijpt even in zijn kruis.

Ze voelt dat hij al keihard is, maar hoewel ze hem graag in zich zou willen voelen, wil ze ook niets missen van wat hier gebeurt. Dus kijkt ze weer naar de vrouw, die nog altijd wordt geneukt door de lul die fier door de gloryhole steekt. Jolanda kan het condoom om de neukende paal zien zitten en zelfs dat windt haar op. Haar fantasie slaat op hol, en ze dagdroomt dat het háár kut is die door de onbekende mannenlul wordt geneukt.

Ze kan zich niet voorstellen dat ze het zou durven, en ze zou al helemaal niet weten hoe haar man zou reageren. Wat zou Niek zeggen als er nu opeens een harde pik door één van de andere gaten zou worden gestoken, en zij zich erop zou storten, eerst met haar handen en mond, en daarna met haar natte kut?

Wat zou haar man doen? Zou hij haar tegenhouden? Of zou hij haar laten begaan, en zichzelf aftrekken terwijl hij toekeek hoe een onzichtbare kerel zijn vrouw neukte…? Opeens is de voorstelling afgelopen: Jolanda en Nico kijken toe hoe de vrouw op de grond gaat zitten en zichzelf wijdbeens naar een stormachtig hoogtepunt vingert. Jolanda kijkt naar de openstaande kut, ziet het roze vlees en probeert zich in te beelden wat haar man nu denkt.

Zou hij erover fantaseren om deze onbekende vrouw te bespringen? Zou hij haar druipende grotje willen leeg likken, tot de laatste druppel? Of zou hij haar het liefst willen neuken, hier onder het toeziend oog van zijn bloedgeile vrouw? Hij doet in elk geval niks; mocht hij al iets willen, dan durft hij waarschijnlijk net zo weinig als zijzelf. Het is ook wel een enorme overgang. Zij, de twee brave echtgenoten, die eigenlijk niks anders gewend zijn dan huis- tuin -en-keukenseks, kijken vanavond voor het eerst toe hoe anderen seks hebben.

Jolanda hoopt dat ze het straks zelf ook aandurven om met elkaar te neuken. Alleen al de gedachte dat één of meer andere mensen dan toekijken, zorgt ervoor dat het geil langs haar benen druipt. Even later lopen Niek en Jolanda de filmzaal binnen. Op het grote scherm is volop actie, maar hun oog valt direct op de actie ónder het scherm. Daar ligt een grote matras, en daarop wordt geneukt. Een vrouw wordt achterlangs genomen en gelijktijdig pijpt ze een man die voor haar staat.

Eromheen staan nog een stuk of vier naakte mannen te masturberen. Jolanda voelt hoe haar kutje direct begint te tintelen… Dit is geil! En dit wil ze ook, behalve dan die tweede man erbij.

Wel wil ze eerst even de kat uit de boom kijken en daarom gaat ze op één van de comfortabele stoelen achterin de zaal zitten. Terwijl Niek naast haar gaat zitten, weet Jolanda niet waar ze moet kijken. Ze dacht hier te komen om een pornofilm te bekijken, maar nu ze hier zit, kan ze haar ogen niet afhouden van de neukende mensen op de matras. Ze kijkt nog even naar de geile seks en kan zich dan niet langer beheersen. Ze draait zich naar Niek en begint hem hartstochtelijk te tongen.

Ook maakt ze direct de knoopjes van zijn overhemd los. Er is geen houden meer aan. De bovenkleding waarvan ze bij binnenkomst besloten om die nog even aan te houden, gaat nu in recordtempo uit. Als hij weer zit, klimt Jolanda meteen schrijlings bovenop hem. Ze duwt haar kruis tegen hem aan en voelt de enorme erectie in zijn boxer. Dat maakt haar zó geil dat het haar echt niet meer kan schelen waar ze is.

Ze klimt van haar man af, gaat op haar knieën zitten en geeft een ruk aan zijn boxer. Meteen springt zijn geschoren paal haar tegemoet. Ze grijpt hem vast en begint hem gulzig te pijpen. Thuis doet ze dit niet vaak, maar nu komen alle dierlijke driften in haar naar boven. Ze pijpt haar man alsof ze hem jaren heeft moeten missen.

Ze zuigt op zijn lul alsof haar leven ervan afhangt. Ze gooit alle remmen los — wég is al haar terughoudendheid. Ze is nu zo geil… Ze wil hem. Ze wil zijn zaad, en ze gaat het tot de laatste druppel uit zijn lul zuigen….

Opeens merkt ze iets op vanuit haar ooghoek. Links van haar staan twee naakte mannen toe te kijken. Ze kijkt even opzij en ziet dat deze mannen eerst bij de matras stonden.

Instinctief kijkt ze om, en ze ziet dat de matras onder het scherm leeg is. Blijkbaar is het stel naar een andere zaal gegaan. Jolanda weet het direct: Ze laat Nieks lul los en voordat haar man ook maar iets kan zeggen, trekt ze hem mee. En terwijl op het grote scherm een vrouw twee lullen tegelijk in haar hete lijf heeft, springt Jolanda op de matras. Ze gaat op haar rug liggen en trekt in één handige beweging haar slipje uit. Daarna maakt ze haar bh los.

Iedereen kan nu alles van haar zien, en dat kan haar niks schelen. Ze ziet dat Niek zijn boxer uittrekt en terwijl ze hem verlangend aankijkt, spreidt ze haar benen voor hem.

Gelijktijdig knielt één van de mannen naast haar neer en ze ziet de hongerige blik in zijn ogen. Ook deze man wil haar. Ze willen haar allemaal…. Even aarzelt ze… Wat zal ze doen? Ja, ze gaat zich sowieso door Niek laten neuken. Maar hoever gaat ze met die andere geile mannen? Ze denkt snel na, en neemt dan een besluit. Ze kijkt de kring rond en lacht geil: Maar jullie mogen me wel aanraken, behalve me vingeren.

En ik wil jullie zien spuiten! Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met icra , netnanny , cyberpatrol of cybersitter. Jouw gratis sex films! Klaarkomende kutje van heel dichtbij ×. Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties. Je kunt de eerste zijn.

Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Kom maar eens kijken binnen in natte kutje van Summer Brielle.

Kianna's kutje volgespoten door stiefzoon. Mollige tante met spuitend poesje. Miss Maya Squirt Show. De creampie rosbief van Lela Star.

Geil nat kutje in close up. De anatomie van het jonge meisjes kutje. Een steeds natter wordend kutje in close up. Massage met de hitachi. Blonde MILF trilt kutje klaar. Een creampie van haar eigen kutvocht.

..In kut spuiten behaarde kut beffen

  • 337
  • Dikke penissen stel zoekt vrouw voor trio
  • VEEL KUTHAAR SEX CONTACKT
  • THUISONTVANGST LEEUWARDEN GRATIS SEXCONTACTCardate zeeland hete pruim


Ze grijpt hem vast en begint hem gulzig te pijpen. Thuis doet ze dit niet vaak, maar nu komen alle dierlijke driften in haar naar boven. Ze pijpt haar man alsof ze hem jaren heeft moeten missen. Ze zuigt op zijn lul alsof haar leven ervan afhangt. Ze gooit alle remmen los — wég is al haar terughoudendheid.

Ze is nu zo geil… Ze wil hem. Ze wil zijn zaad, en ze gaat het tot de laatste druppel uit zijn lul zuigen…. Opeens merkt ze iets op vanuit haar ooghoek. Links van haar staan twee naakte mannen toe te kijken. Ze kijkt even opzij en ziet dat deze mannen eerst bij de matras stonden. Instinctief kijkt ze om, en ze ziet dat de matras onder het scherm leeg is.

Blijkbaar is het stel naar een andere zaal gegaan. Jolanda weet het direct: Ze laat Nieks lul los en voordat haar man ook maar iets kan zeggen, trekt ze hem mee. En terwijl op het grote scherm een vrouw twee lullen tegelijk in haar hete lijf heeft, springt Jolanda op de matras.

Ze gaat op haar rug liggen en trekt in één handige beweging haar slipje uit. Daarna maakt ze haar bh los. Iedereen kan nu alles van haar zien, en dat kan haar niks schelen. Ze ziet dat Niek zijn boxer uittrekt en terwijl ze hem verlangend aankijkt, spreidt ze haar benen voor hem. Gelijktijdig knielt één van de mannen naast haar neer en ze ziet de hongerige blik in zijn ogen.

Ook deze man wil haar. Ze willen haar allemaal…. Even aarzelt ze… Wat zal ze doen? Ja, ze gaat zich sowieso door Niek laten neuken. Maar hoever gaat ze met die andere geile mannen? Ze denkt snel na, en neemt dan een besluit. Ze kijkt de kring rond en lacht geil: Maar jullie mogen me wel aanraken, behalve me vingeren. En ik wil jullie zien spuiten! De mannen komen op hun knieën naast de matras zitten en Niek neemt plaats tussen haar benen. En terwijl ze zijn kloppende lid in haar voelt binnendringen, voelt ze de eerste vreemde mannenhanden over haar lichaam gaan.

Vier paar handen strelen haar buik, kneden haar tieten , masseren haar dijen… Ze voelt de gretige handen óveral en dat maakt haar nog geiler. Intussen neukt Niek haar hard en diep. Ze trekt haar benen op zodat hij haar nog dieper kan neuken. Inmiddels zijn twee nieuwe mannen de filmzaal binnengekomen. Ze hebben zich snel uitgekleed en staan nu ook naast haar aan hun lul te trekken. En er is níemand die naar de film op het scherm kijkt.

Jolanda voelt zich nu echt een geil sletje. Ze wordt heerlijk geneukt, óveral zijn handen en zelf vingert ze haar clitje. Niek gaat nu ook helemaal los. Hij neukt haar in een moordend tempo, trekt dan opeens zijn pik uit haar en commandeert: Blijkbaar windt de situatie hem ook enorm op. Verlangend voldoet ze aan zijn verzoek en even later voelt ze Nieks lul opnieuw helemaal in haar kut glijden.

Opnieuw neukt hij haar met lange halen, zijn ballen kletsen hard tegen haar billen en als hij ook nog eens op haar kont begint te slaan , weet Jolanda helemaal niet meer hoe ze het heeft.

Dit heeft hij nog nooit gedaan. Ze wordt wild van geilheid, beweegt heftig met haar onderlichaam en ziet dan opeens een heerlijke lul vlakbij haar mond. Een prachtige besneden pik, met een grote paarse eikel en lekker dik…. Tien minuten geleden moest ze hier nog niet aan denken, maar nu wil ze nog maar één ding: Jolanda doet haar mond open, en meteen komt de man dichterbij.

Hij schuift zijn pik in haar mondje en terwijl Niek haar fel en vurig neukt, begint zijn vrouw de onbekende mannenlul wild te pijpen. Hmmm… wat is dit geil. Voor het eerst in twintig jaar proeft Jolanda een andere lul dan die van haar man en in haar woedt een gevoel dat ze nog niet kende: Dit wil ze veel vaker. Ze pijpt de onbekende man, wordt geneukt door haar eigen kerel en voelt stevige mannenhanden om haar tieten en overal op haar lijf.

Ze raakt in een roes, en voelt dat haar lichaam gaat exploderen. Terwijl ze ergens ver weg meekrijgt dat Niek klaarkomt en zijn zaad diep in haar spuit, wordt ze overweldigd door haar eigen orgasme. Haar lichaam ontploft als nooit tevoren, als een stille vulkaan die eeuwenlang heeft geslapen. De genotsgolven razen door haar lichaam en precies op het moment dat ze ongemerkt stopt met pijpen en de onbekende lul uit haar mond laat glijden, komt diens eigenaar grommend klaar.

Instinctief opent ze haar mond, en ze voelt twee dikke stralen sperma diep in haar keel belanden. Dan valt ze uitgeput op de matras, want haar knieën zijn te slap om haar gewicht nog te kunnen dragen. Terwijl ze versuft op de matras ligt, voelt Jolanda hoe ze door stevige handen wordt omgedraaid. Ze komt op haar rug te liggen en in een waas ziet ze allemaal rukkende kerels boven zich verschijnen.

Eén voor één komen ze klaar en hun zaad landt overal: Eén van de mannen knielt naast haar en smeert het sperma met zijn hand uit over haar hele lichaam. En Jolanda is nu wat ze onbewust altijd al heeft willen zijn: Tien minuten later staat Jolanda samen met Niek en drie andere mannen onder de douche.

Ze voelt hoe acht handen haar overal inzepen en kan maar één ding denken: In de filmzaal, in de lounge en misschien zelfs wel in de darkroom…. Reactie van Jhon deere op 23 november om Reactie van neukend geil kutje op 20 juni om Blonde MILF trilt kutje klaar. Een creampie van haar eigen kutvocht. Madisons gleufje van heel dichtbij.

Niets zo geil als een vrouwelijk orgasme. Yes, ook ik kan squirten. Speelse Sasha geniet van speelkwartiertje.

Kinky hoertje propt twee grote vibrators in haar doos. Japanse tiener voert haar harige poes. Kutje vakkundig klaar gevingerd. Heerlijk melkkutje wordt stevig uitgemolken.

Neukmachine laat alle nattigheid uit kaar kutje spuiten. Twee mannen ontfermen zich hierover. Ze laten synchroon hun harde handen op mijn kont kletsen. En dat wekt mij weer tot leven. Draai met mijn kont en smeek om meer. Mijn sappen beginnen weer te stromen en dat blijft niet onopgemerkt. Steeds verdwijnt er een hand tussen mijn benen. Mijn kutsap wordt uitgesmeerd over mijn kont.

Jij ziet dat maar bent niet van plan me zomaar mijn zin te geven. Zeg wat je wil! Ik kijk je aan, smekend, kreunend en hijgend. We willen je horen smeken! Dan geef ik me over en hijg: Ik wil een keiharde pik in die geile kont voelen! Ik voel dat mijn billen uit elkaar getrokken worden.

Dan voel ik van twee handen een vinger in me glijden. Aangezien dit moeiteloos gaat stoppen beide mannen er een vinger bij. Zo wijd dat er zelfs 6 vingers inpassen. Niet pijnloos maar ik geniet. Dan voel ik de vingers uit me glijden maar voordat ik kan protesteren merk ik dat er iemand achter mij plaatsneemt. Ik voel een kloppende eikel tegen mijn openstaande gaatje en beweeg zelf mijn kont naar achteren zodat de pik in mij glijdt.

Handen worden stevig om mijn heupen geslagen en er wordt meedogenloos op mij ingebeukt. Maar ik ben nu zo geil dat ik wil dat het pijn doet. Dus ik smeek dat het harder en dieper moet. Er wordt weer aan het touw getrokken zodat ik omhoog moet komen.

Meteen komt de man met die megapik voor me staan, grijpt mijn hoofd en duwt die heerlijke pik naar binnen. Hoe graag ik het ook wil, het lukt me niet om hem in te slikken. Ik begin serieus te kokhalzen maar daar heeft hij geen boodschap aan. Jongens, help eens even. Ze verdient weer straf! Direct daarop voel ik weer de bekende pijn in allebei mijn tepels, met het verschil dat er nu constant aan getrokken wordt.

Ik kronkel maar krijg weinig bewegingsruimte. Mijn kont en keel worden ongenadig hard geneukt. De tranen stromen over mijn wangen maar tegelijkertijd verlangt mijn klit naar een aanraking. Een simpele streling zou al voldoende zijn om me weer te laten komen.

Maar blijkbaar was mijn straf nog niet compleet. Plots voel ik een ongelooflijke pijn. Er wordt een klem op mijn klit geplaatst. Ik kom zo hard klaar dat ik bijna bezwijk. Ik squirt en blijf dat doen. Stralen kutsap spuiten eruit. Dan voel ik dat mijn kont wordt volgespoten en kort daarop spuiten ook weer dikke stralen zaad mijn keel in. Ik zit op mijn knieën op het matras. Met mijn armen hoog boven me gebonden. Er stroomt zaad uit al mijn gaatjes. Mijn tepels, nog steeds stijf en nu ook bloedrood door alle mishandeling, priemen naar voren.

Mijn borsten worden omhoog geduwd door de bh die ik nog steeds draag. Mijn string is opzij geschoven. In mijn kousen zitten ladders.

Ik bekijk mezelf en constateer dat ik er als een goedkope hoer uitzie. Maar dat kan mij niks schelen. Ik kan er geen genoeg van krijgen en dat hoeft gelukkig ook niet. Er zijn nog steeds mannen die mij niet geneukt hebben en die worden ongeduldig.

Een van die mannen gaat liggen. Zijn pik steekt recht omhoog. Ik word bovenop hem geholpen met mijn rug naar hem toe. Zijn pik weet feilloos mijn nog openstaande kontgaatje te vinden en kan deze zonder moeite binnendringen. Een ander knielt tussen mijn benen. Hij trekt de klem van mijn klit en steekt zijn pik in mijn kut. Hard en meedogenloos rammen ze me. Maar ik kan het hebben. Sterker nog, ik wil meer. Ik beweeg mijn bovenlijf naar de man die mijn rechterbeen vasthoudt maar zijn pik zit net buiten bereik van mijn mond.

Jij ziet het en lacht. Vertel ons wat je wilt! Ik ben alle schaamte voorbij en roep: Ik wil jullie zaad proeven! De man rechts van mij doet meteen wat ik vraag en gulzig slik ik zijn pik naar binnen. Eindelijk worden alle drie mijn gaatjes tegelijkertijd gevuld. Iets wat ik al zo lang wilde.

Dan wordt mijn hoofd weggetrokken door de man links van mij. Hij kan niet langer wachten en eist zijn beurt op. Zijn pik is heel dik en ik heb moeite om hem binnen te krijgen. Hij grijpt mijn keel en knijpt beheerst. Mijn ogen sperren open. Steeds strakker sluit zijn hand om mijn nek terwijl hij mijn keel doorboort. Ik wil spartelen maar kan geen kant op. Sterretjes dansen voor mijn ogen. Al mijn zintuigen staan op scherp. Ik voel de klemmen op mijn tepels. De pik die mijn kont openscheurt.

De pik die mijn kut uitwoont. De pik in mijn mond voel ik zwellen zodat ik weet dat ik weer een lading zaad te verwerken ga krijgen. De ademnood zorgt voor een gierend orgasme en laat me even het bewustzijn verliezen. Hierdoor kan ik het zaad uit zijn spuitende pik niet verwerken en loopt alles uit mijn mondhoeken over mijn geile lijf.

eerste keer sex openstaande kut