Kut met piercing mobiel

kut met piercing mobiel

.

Mooie naakte lesbische vrouwen eerste keer sex

Ze begon te wrijven. Ik keek mijn ogen uit, ik had Leny nog nooit zien masturberen en dan ook nog haar kale kut, wauw! Rob en zijn beide collega's haalden hun pik uit hun broek en begonnen zich, al toekijkend, af te trekken. Zo, die Rob heeft een dikke pik! Niet heel veel langer, ik denk 18 cm. Ondertussen werd een beeldscherm op het plafond boven Leny aangezet en een pornofilm begon af te spelen.

Leny houdt daar helemaal niet van, keek eerst een andere kant op, maar even later ging ze toch kijken. Ze zag dat een vrouw nogal stevig op z'n hondjes geneukt werd door een stevige pik, terwijl ze zelf een andere pik pijpte.

Ook de schommelde tieten werden mooi in beeld gebracht. Intussen was Leny over gegaan van het strelen van haar clit naar het pittig naar binnen duwen van drie vingers. Ze spreidde nog verder haar benen, trok haar knieën iets op en verhoogde het tempo.

Ik kon goed zien dat ze drijfnat werd! Haar vingers glommen en het eerste kutsapdruppeltje viel op de vloer. De drie mannen stonden stevig aan hun pikken te rukken en begonnen alledrie licht te hijgen.

Leny bleef haar vingers diep naar binnen pompen en met haar andere hand wreef ze in een hoog tempo over haar clit. Die clit was goed te zien, hij werd roder en voller, Leny haar benen waren wijd en ze duwde haar bekken steeds hoger.

Ze begon ook echte neukbewegingen te maken met haar heupen! Ineens kwam haar bovenlichaam gekromd omhoog, een hele diepe grom en daar kwam ze heftig klaar. Zo, volgens mij is ze nog nooit zo intens klaargekomen! Wat geil om te zien zeg! Alleen, dat vonden Rob en de beide medewerkers ook Drie dikke, stijve pikken stonden klaar om te spuiten! Maar ze deden dat niet, want Rob moest naar binnen. Hij deed zijn handschoenen weer aan en reed het tafeltje dichterbij.

Rob positioneerde zich weer tussen de wijd gespreide benen van Leny en keek neer op de drijfnatte, gegeselde vagina van mijn brave echtgenote. Haar binnenste schaamlippen waren prominent aanwezig en lagen losjes uitgeklapt, alsof ze wilden zeggen: Leny lag uitgeteld en na hijgend achterover op de tafel, amper bewust van wat er gebeurde.

Een van de beide medewerkers liep stilletjes naar binnen. Hij kwam aan de zijkant, ter hoogte van haar heup, te staan. Rob pakte een watje met ontsmettingsmiddel en zacht deppend ontsmette hij het gebied rond de dikke clit van Leny. Leny schrok en keek ongekend geil naar Rob.

Daar lag mijn saaie echtgenote: En ik, ik stond machteloos, maar wel met een hele harde pik, toe te kijken. Rob pakte de tang en het te piercen ringetje. De medewerker legde beide handen op de natte, volle schaamlippen van Leny, pakte ze op en trok ze uit elkaar en omhoog. Zodoende kwam haar volle clitje goed omhoog.

Ik werd nog jaloerser, want nu zit weer een andere kerel aan de gleuf van mijn vrouw! Ineens deed Rob zijn broek open en liet zijn knalharde stijve uit zijn broek komen. Leny zag dit niet, die kwam nog steeds bij van haar orgasme en verheugde zich volgens mij op nog meer prikkels op haar clit. Rob zette de tang op de clit en duwde in een keer de piercing door haar clitoris. Leny kreunde luid en kwam half omhoog. Rog sloot de piercing en speelde er iets mee! Leny kreunde nog harder, deels vanwege de pijn, deels vanwege geilheid.

Rob bleef dit doen en ondertussen schoof hij zijn knalharde pik diep in de drijfnatte kut van mijn jarige echtgenote. Leny begreep het niet goed, maar werd enorm geil van de dikke pik in haar kut en het gemanoeuvreer aan haar gepiercte clit.

Rob beukte dieper en dieper. Ondertussen knoopte de andere medewerker de jurk verder open en pakte een dikke tiet van Leny beet. Hij masseerde de borst en kneep zachtjes in de samengetrokken tepel.

Ook nu vroeg Leny wat er gebeurde, en ook nu antwoordde de medewerker dat het allemaal was om haar af te leiden van de pijn. Rob bleef de pijn opwekken door zachtjes aan de piercing te trekken, maar Leny voelde eigenlijk alleen maar de dikke heen en weer schuivende pik van Rob in haar soppende neukgrotje. De medewerker likte inmiddels de tepel en legde een hand van Leny om zijn stijve penis.

Leny leek in trance, begon soepel de jonge pik af te trekken, terwijl ze steeds harder begon te kreunen op de pik van Rob. Die had inmiddels de piercing los gelaten en had Leny's brede heupen stevig beet gepakt, zodat hij hard door kon beuken in de drijfnatte poes van Leny.

Ik keek geschokt en opgewonden toe. Ik kon geen stap verzetten, geen enkele keer knipperen met mijn ogen en slikken kon ik niet vanwege mijn droge mond. Mijn brave Leny werd zo intens geneukt! Zoiets had ik nog nooit gezien! Ik hoorde via de geluidsinstallatie inmiddels ook steeds meer het gesop van Leny's geile kutje. Oohh, wat geil allemaal! Ik had Leny nog nooit zo zien genieten, ik had haar ook nog nooit zo kunnen laten genieten, maar dankbaar voor Rob kon ik niet zijn.

Ik zag dat Leny heel diep begon klaar te komen. Ondertussen rukte ze super snel aan de jonge pik, ik zag dat ze m erg stevig vast had en daar kwamen de klodders sperma uit de harde piemel. Leny moest het voelen, want de klodders kwamen op haar buik en heup. Rob voelde haar kut nog natter worden, ze leek wel te squirten! Bij elke penetratie persten druppels kutvocht zich naar buiten, zodat Rob een steeds natter kruis kreeg.

Rob kwam ook klaar. Hij gooide zijn hoofd achterover, neukte nog even lekker door en spoot zijn dikke zaad diep tegen de oude baarmoedermond van Leny. Leny spreidde haar benen nog verder, duwde haar bekken nog meer omhoog en naar voren en kreunde zo hard, dat de geluidsboxen kraakten. Met een dikke blote tiet, sperma op haar buik en een getatoeëerde pik in haar drijfnatte kut kwam ze heftig klaar!

Zwaar hijgend lag ze helemaal slap op de behandelkamer. De jonge medewerker deed zijn broek docht en liep stilletjes naar de koffiekamer, een high five gevend aan zijn ook klaargekomen collega.

Rob haalde zijn drijfnatte, halfstijve pik uit de open kut van Leny, deed zijn broek dicht en begon op te ruimen. Leny lag nog met haar benen wijd en kwam een beetje bij. Ik kon haar piercing goed zien tussen haar kale schaamlippen.

Leny wankelde overeind, zocht met licht gespreide benen naar haar grote onderbroek, trok deze aan en wankelde naar de shop. Daar kwam ik haar tegen. De blik in haar ogen zal ik nooit meer vergeten, zo bevredigd, zo geil, zo opgewonden, zo anders Stilzwijgend reden we naar huis en Leny had nog enkele dagen een pijnlijk poesje.

Maar ik voelde aan alle kanten dat ik een andere echtgenote terug heb gekregen na ons bezoek aan Brabant. Haar blik, houding en woordkeus was veranderd.

Misschien interessant om daar een volgende keer iets over te schrijven? Verleid In Tirol - 2 Door: Net Mobiel  -  Opwindend. Net Webcams  -  Opwindend. Net Twitter  -  Opwindend.

Net Webshop Copyright - Opwindend. Bedankt voor je stem! Ik begreep het ook direct, maar wenste mij niet te laten kennen. Doordrukken en heel even bijkomen diep in haar kut. Inmiddels stond de rest van mijn lul ook in lichterlaaie, maar ik dacht: Ja ja, je hoeft niet in een boom te hangen om een eikeltje te zijn De opwinding steeg en uit ervaring weet ik, dat daarmee de eikelpijn wordt verzacht.

Ik neukte haar zoals ik in al die jaren nog nooit had beleefd. De ring leek gewoon te rukken aan die kop en de ervaring was ongekend. Door haar geilheid begon ze nog even lekker met haar kutspieren te knijpen en toen was het feest compleet. De ring bewoog alle kanten op en die brandende eikel er maar achteraan. Hier ging het dus om, dacht ik en ik voelde me als een olifant tussen mijn benen met een gigantische knop aan het einde van mijn lul.

De pijn werd acceptabel, best lekker eigenlijk en hield mijn lul in elk geval goed hard. Ik dacht dat ik alles had gehad en smachtte naar een zaadlozing. Maar toen ik klaarkwam, ging pas echt het licht uit. Sperma blijkt ook zoutig te zijn, dus dat ging zich nog eens lekker vermengen met haar kutvocht en mijn nog altijd gewonde eikel werd gedompeld in een origineel pekelbad.

Ik voelde mij de eerste man die ooit werd afgemaakt door zijn eigen zaad. Tot overmaat van ramp verandert het gevoel bij de man vrij snel na het klaarkomen. De pijngevoeligheid kwam dus direct weer terug in alle hevigheid en ik had het idee dat ik een brandende kaars moest terugtrekken in plaats van een olifantelul. Met spoed heb ik daarna mijn leuter onder de koude douche gehouden.

Wat een verlichting, maar wel apetrots dat ik het toch geflikt had. Mijn vrouw overigens kon in de opwinding nu niet direct zeggen dat ze die eikelring ook daadwerkelijk had gevoeld. Nou ik wel, en vanaf dat moment besefte ik dat mijn kroonjuwelen misschien niet groot zijn, maar in elk geval toch wel heel bijzonder. Want niet iedere eikel kan bogen op zo’n avontuur en de mijne is met zo’n ring er dwars doorheen nu toch echt veel meer dan het bekende puntje van een lul.

La Linea zondag 29 januari Eerste keer In de zomervakantie van hebben mijn vrouw en ik piercings in onze edele delen laten zetten in Amsterdam.kut met piercing mobiel

.

Klik hier voor meer webcams!! De vorige dag had ik telefonisch een afspraak gemaakt voor een tongpiercing, en had daar een vreselijke ruzie met mijn moeder over gehad. Ze vond me veel te jong voor zo,n ding, en had nog veel meer bezwaren. Maar een paar vriendinnen hadden er ook een, en het leek me wel stoer om er ook een te hebben. Ik liep de zaak in, en achterin de donkere, rommelige zaak stond een man, snel liep ik er heen. Ik vertelde dat ik een afspraak had, en bekeek de man stiekem uit mijn ooghoeken.

De man was al wat ouder, zag er vuil en onbetrouwbaar uit, maar ik had A gezegd dus moest ik verder. De man knikte en wees naar een deur in het hoekje van de zaak, en samen liepen we erheen. Achter de deur was een trap naar boven, en een beetje angstig liep ik voor de man uit naar boven.

Toen ik om keek had ik spijt dat ik een kort rokje aangedaan had, want de man liep opvallend naar mijn benen te kijken, terwijl hij zijn mobiel pakte. Gelukkig zag de man niet dat ik zijn blikken gezien had, en snel liep ik door naar boven.

Tot mijn verbazing hoorde ik de man alleen maar door de telefoon zeggen: Een van de argumenten van mijn moeder was dat ik de piercing ging laten zetten in een slechte buurt van Amsterdam, terwijl wij in een dorpje ver van Amsterdam wonen, en wat had ik een spijt dat ik niet geluisterd had! In plat Amsterdams vertelde de man dat hij henk heette, en dat ik in een soort tandartsstoel moest gaan zitten.

Henk waste zijn handen en vroeg toen of ik mijn tong uit wou steken, even voelde hij eraan terwijl zijn blikken duidelijk meer in mijn truitje keken dan naar mijn tong. Uit een bak met piercing,s mocht ik er een uitzoeken, en al snel had ik mijn keus gemaakt. Toen ik vroeg wat die piercing kostte zei henk raadselachtig: Handig haalde henk hem uit de verpakking en legde hem op mijn buik, het koude stukje metaal voelde ik duidelijk op mijn blote buik leggen. Natuurlijk had ik een ander truitje aan moeten trekken, maar omdat ik die ochtend in een dolle en dwarse bui was had ik deze aangetrokken, en ondanks dat hij erg kort was zat hij wel erg lekker.

Henk pakte een kapje met een fles eraan, en terwijl hij vertelde dat hij me een beetje ging verdoven tegen de pijn voelde ik het kapje over mijn mond en neus komen.

Een zacht sissend geluid kwam uit het flesje en glimlachend zette henk de fles weg. Hij pakte de piercing en liet zijn hand wel erg lang op mijn buik leggen. Handig pakte henk mijn tong en een tangetje, en plaatste de piercing. Terwijl henk bezig was voelde ik me heel loom worden, en werden mijn armen en benen erg zwaar.

Zelfs praten ging bijna niet en hulpeloos en slap lag ik in die tandartsstoel. Beneden hoorde ik gestommel en een tweede man kwam naar boven, zit de deur op slot en is het licht uit beneden, vroeg henk, en de tweede man knikte ja.

Wat een lekker jong kippetje heb je nu weer gevangen, ouwe reus, riep de man, en razend van angst besefte ik dat hij mij bedoelde. Machteloos voelde ik de stoel elektrisch nog wat zakken, en helemaal plat op mijn rug lag ik hulpeloos te wachten, en besefte dat dit van tevoren afgesproken was, en dat ze dit wel meer deden. Dat ringetje krijg je van ons meisje, maar we verwachtten er wel wat voor terug, zei henk, en ik voelde zijn hand weer op mijn buik komen.

Wild schudde ik nee, en probeerde dat ook te zeggen, maar door het gas kreeg ik geen geluid uit mijn mond. Gemeen lachend riep de andere man: De andere man was jonger dan henk en had lang vet haar en een gemeen uiterlijk. Hij leek wel op henk, en later bleek het ook zijn zoon te zijn. Traag gleed de hand van henk naar boven, en schoof onder mijn truitje. Ik voelde de vingers langs mijn navel naar mijn tietjes gaan een bh had ik niet nodig en mijn tepeltjes werden spontaan harder.

Natuurlijk had er wel eens een jongen aan mij gezeten, maar verder dan voelen en tongen was ik nog nooit gegaan, en ik was bang dat deze mannen veel verder zouden gaan dan alleen voelen. Terwijl henk mijn tietjes masseerde voelde ik de handen van de andere man van mijn kuit via mijn knieën naar boven gaan.

Bibberend van angst deed ik mijn ogen dicht en voelde de vier handen strelend over mijn lijf gaan. Henk begon aan mijn truitje te trekken, en het truitje verdween al snel over mijn hoofd en werd op de grond gegooid, tegelijk voelde ik de eerste vinger al over mijn slipje gaan. Gelukkig voelde ik dat de verdoving een beetje uitgewerkt raakte, maar van angst durfde ik me nog amper te bewegen.

Verbaast keek ik toen ik iets tegen mijn lippen voelde, en ik zag dat henk zijn middenvinger tegen mijn lippen duwde. Even probeerde ik hem nog tegen te houden, maar toen ik even niet oplette voelde ik de vinger in mijn mond glijden.

Henk liet hem een paar keer heen en weer gaan en zei toen met barse stem dat ik er met mijn tong omheen moest gaan. Angstig deed ik wat hij vroeg, en verbaast om het vreemde verzoek draaide ik mijn tong om zijn vinger. Na en poosje gleed de vinger uit mijn mond en zei henk streng dat ik mijn mond wijd open moest doen als de vinger eruit schoot.

Met mijn ogen stijf dicht van angst en schaamte gehoorzaamde ik, en speels kwam de vinger kort of lang, met een kootje of helemaal, of zelfs twee vingers in mijn mond. Als de vinger eruit was deed ik gehoorzaam mijn mond ver open, en wachtte geduldig tot de vinger terug kwam.

Terwijl henk met zijn vingers in mijn mond bezig was had ik niet op de andere man gelet, en ik voelde een vinger in mijn spleetje glijden. Ook voelde ik dat mijn slipje naar beneden getrokken werd, en wat ik probeerde, ook het slipje was al snel naast mijn truitje op de grond beland.

Met alleen mijn rokje om mijn middel lag ik stil af te wachten wat er ging gebeuren, en allerlei angstige ideeën wat dan die twee van plan waren raasden door mijn hoofd. Weer voelde ik zijn vinger in mijn grotje gaan en gespannen lette ik op wat hij daar verder ging doen. Ik keek op, want het zag er best geil uit! Haar buitenste schaamlippen waren best wel vol, haar binnenste schaamlippen leken nog opgesloten.

Leny voelde zich erg opgelaten, maar ik dacht ook enige opwinding te zien in haar ogen. Haar dikke tepels staken al wel omhoog. Ineens viel het me ook op dat de twee jonge medewerkers uitgebreid toekeken door de ramen en geile opmerkingen maakten. Hij keek uitgebreid in de kut van Leny en liet een tevreden gebrom horen. Tjonge, wat voelde ik me jaloers en bozig, maar tja, ik kon het niet tegenhouden.

Rob deed steriele handschoenen aan en wilde aan de slag. Ineens keek hij verbaasd op, zocht tussen de spullen en keek zogenaamd beteuterd naar Leny. Rob gaf aan dat verdoven echt moet, maar hij zag nu dat de verdoving op was. Hij legt Leny uit dat er over ruim twee maanden weer een plek was. Leny, diep teleurgesteld, bleef met gespreide benen liggen en vroeg of er nog een alternatief was.

Rob gaf aan dat die er wel was, maar dat kon hij echt niet vragen. Leny wilde het perse weten dus Rob vertelde dat piercen ook mogelijk was na een clitoraal orgasme. Hierdoor is de clitoris zo overgevoelig dat de pijn anders ervaren wordt. Alleen, de piercing moet meteen na het orgasme geplaatst worden. Ik zag Leny nadenken en ging accoord. Rob legde uit dat hij de ruimte zou verlaten, Leny kon dan haar gang gaan, er was volledige privacy Leny was verbijsterd, maar ging toch accoord.

Rob liep weg, hij ging meteen naast beide collega's staan en waren verheugd dat ze een amateur masturbatieshow zouden bijwonen. Ik was verward, maar raakte best wel opgewonden. Leny keek nog eens goed rond en liet een hand naar beneden zakken.

Ze streelde eerst haar liezen, daarna haar volle schaamlippen. Ze likte even aan haar vingers en plantte twee vingertoppen op haar clitje. Ze begon te wrijven. Ik keek mijn ogen uit, ik had Leny nog nooit zien masturberen en dan ook nog haar kale kut, wauw! Rob en zijn beide collega's haalden hun pik uit hun broek en begonnen zich, al toekijkend, af te trekken. Zo, die Rob heeft een dikke pik! Niet heel veel langer, ik denk 18 cm. Ondertussen werd een beeldscherm op het plafond boven Leny aangezet en een pornofilm begon af te spelen.

Leny houdt daar helemaal niet van, keek eerst een andere kant op, maar even later ging ze toch kijken.

Ze zag dat een vrouw nogal stevig op z'n hondjes geneukt werd door een stevige pik, terwijl ze zelf een andere pik pijpte. Ook de schommelde tieten werden mooi in beeld gebracht. Intussen was Leny over gegaan van het strelen van haar clit naar het pittig naar binnen duwen van drie vingers. Ze spreidde nog verder haar benen, trok haar knieën iets op en verhoogde het tempo.

Ik kon goed zien dat ze drijfnat werd! Haar vingers glommen en het eerste kutsapdruppeltje viel op de vloer. De drie mannen stonden stevig aan hun pikken te rukken en begonnen alledrie licht te hijgen. Leny bleef haar vingers diep naar binnen pompen en met haar andere hand wreef ze in een hoog tempo over haar clit. Die clit was goed te zien, hij werd roder en voller, Leny haar benen waren wijd en ze duwde haar bekken steeds hoger.

Ze begon ook echte neukbewegingen te maken met haar heupen! Ineens kwam haar bovenlichaam gekromd omhoog, een hele diepe grom en daar kwam ze heftig klaar.

Zo, volgens mij is ze nog nooit zo intens klaargekomen! Wat geil om te zien zeg! Alleen, dat vonden Rob en de beide medewerkers ook Drie dikke, stijve pikken stonden klaar om te spuiten! Maar ze deden dat niet, want Rob moest naar binnen. Hij deed zijn handschoenen weer aan en reed het tafeltje dichterbij.

Rob positioneerde zich weer tussen de wijd gespreide benen van Leny en keek neer op de drijfnatte, gegeselde vagina van mijn brave echtgenote. Haar binnenste schaamlippen waren prominent aanwezig en lagen losjes uitgeklapt, alsof ze wilden zeggen: Leny lag uitgeteld en na hijgend achterover op de tafel, amper bewust van wat er gebeurde.

Een van de beide medewerkers liep stilletjes naar binnen. Hij kwam aan de zijkant, ter hoogte van haar heup, te staan. Rob pakte een watje met ontsmettingsmiddel en zacht deppend ontsmette hij het gebied rond de dikke clit van Leny. Leny schrok en keek ongekend geil naar Rob. Daar lag mijn saaie echtgenote: En ik, ik stond machteloos, maar wel met een hele harde pik, toe te kijken.

Rob pakte de tang en het te piercen ringetje. De medewerker legde beide handen op de natte, volle schaamlippen van Leny, pakte ze op en trok ze uit elkaar en omhoog. Zodoende kwam haar volle clitje goed omhoog. Ik werd nog jaloerser, want nu zit weer een andere kerel aan de gleuf van mijn vrouw!

Ineens deed Rob zijn broek open en liet zijn knalharde stijve uit zijn broek komen. Leny zag dit niet, die kwam nog steeds bij van haar orgasme en verheugde zich volgens mij op nog meer prikkels op haar clit. Rob zette de tang op de clit en duwde in een keer de piercing door haar clitoris.

Leny kreunde luid en kwam half omhoog. Rog sloot de piercing en speelde er iets mee! Leny kreunde nog harder, deels vanwege de pijn, deels vanwege geilheid. Rob bleef dit doen en ondertussen schoof hij zijn knalharde pik diep in de drijfnatte kut van mijn jarige echtgenote. Leny begreep het niet goed, maar werd enorm geil van de dikke pik in haar kut en het gemanoeuvreer aan haar gepiercte clit.

Rob beukte dieper en dieper. Ondertussen knoopte de andere medewerker de jurk verder open en pakte een dikke tiet van Leny beet. Hij masseerde de borst en kneep zachtjes in de samengetrokken tepel.

Ook nu vroeg Leny wat er gebeurde, en ook nu antwoordde de medewerker dat het allemaal was om haar af te leiden van de pijn. Rob bleef de pijn opwekken door zachtjes aan de piercing te trekken, maar Leny voelde eigenlijk alleen maar de dikke heen en weer schuivende pik van Rob in haar soppende neukgrotje. De medewerker likte inmiddels de tepel en legde een hand van Leny om zijn stijve penis. Leny leek in trance, begon soepel de jonge pik af te trekken, terwijl ze steeds harder begon te kreunen op de pik van Rob.

Die had inmiddels de piercing los gelaten en had Leny's brede heupen stevig beet gepakt, zodat hij hard door kon beuken in de drijfnatte poes van Leny. Ik keek geschokt en opgewonden toe. Ik kon geen stap verzetten, geen enkele keer knipperen met mijn ogen en slikken kon ik niet vanwege mijn droge mond. Mijn brave Leny werd zo intens geneukt!

Zoiets had ik nog nooit gezien! Ik hoorde via de geluidsinstallatie inmiddels ook steeds meer het gesop van Leny's geile kutje. Oohh, wat geil allemaal! Ik had Leny nog nooit zo zien genieten, ik had haar ook nog nooit zo kunnen laten genieten, maar dankbaar voor Rob kon ik niet zijn.

Ik zag dat Leny heel diep begon klaar te komen. Ondertussen rukte ze super snel aan de jonge pik, ik zag dat ze m erg stevig vast had en daar kwamen de klodders sperma uit de harde piemel. Leny moest het voelen, want de klodders kwamen op haar buik en heup.


Bisex dating geile spuitende vrouwen