Sm opdrachten borsten melken

sm opdrachten borsten melken

Haar buik deed echter zoveel pijn dat ze de lading water er probeerde uit te persen, hoe beschamend dat ook was om te doen onder de ogen van de drie mannen. Een straal water spoot met grote kracht uit haar kont. Het voelde zo heerlijk om haar darmen helemaal leeg te persen dat het haar niet kon schelen dat de mannen haar stonden uit te lachen.

Het leek een eeuwigheid te duren voordat de waterstroom eindelijk stopte, maar ze had nog steeds een vol gevoel in haar buik. Er moet nog flink wat water inzitten en we willen dat je darmen helemaal schoongespoeld zijn.. Toen ook die straal ophield zette de kale man de kraan weer aan en werd het slangetje opnieuw in haar kont gestopt.

Weer werden haar darmen helemaal volgelopen met water, maar dit keer moest ze gaan staan met haar rug richting de mannen. Ze moest haar billen bij elkaar geknepen houden tot ze de camera gepakt hadden.

Pas toen ze alles konden filmen mocht ze alles eruit eruit persen. Ze moest haar billen uit elkaar trekken zodat de mannen goed haar spuitende sterretje konden filmen. Ze keek naar het vervuilde water dat het doucheputje instroomde. Het werd steeds helderder. De mannen bleven haar aanmoedigen om door te persen, zelfs toen ze dacht dat ze al het water er al uit had gespoten.

Tot haar verbazing bleven er kleine straaltjes uit haar kontje komen, totdat ze vijf minuten later echt helemaal leeg was. Meteen werd er met een dikke vinger in haar schoon gespoelde anus gevoeld. De vinger zat strak in haar poepertje en het deed een beetje pijn toen hij hem ronddraaide.

Toch werd Kimberly een beetje geil toen hij ook nog twee vingers in haar kutje stak en ze op en neer bewoog. Ze kreeg de opdracht te kolven en gehoorzaamde. Doordat haar borsten zo gevoelig waren werd ze er alleen maar natter van in haar spleetje. Ze had blijkbaar alweer een beetje melk aangemaakt, want ze kreeg er een klein beetje uit. Het was best een geil gevoel om de straaltjes uit haar harde tepels te voelen spuiten.

De vingers in haar gaatjes zorgden ervoor dat ze er bijna van klaarkwam. Ze bleef doormelken toen er al niks meer uit kwam en haar kutje trok zich steeds nauwer samen om de vingers.

Ze begon te hijgen en te kreunen en wist dat ze ging klaarkomen. Ze vond het vreselijk om toe te geven, maar de man verwende haar gaatjes heerlijk. De vinger in haar kontje voelde ook steeds lekkerder aan. Ze begon met haar heupen te draaien en kreeg een hevig orgasme. De man bleef haar gevoelige spleetje nog een tijdje door vingeren voordat hij zijn vingers eruit haalde en ze door Kimberly liet aflikken.

Ze kreeg haar kleding voor die dag aangereikt, maar het was niet meer dan een jurkje en sokken. Even later zat ze op de achterbank van de Mercedes van de mannen. De man met het donkere haar zat achter het stuur en de blonde zat naast hem.

De kale man zat naast Kimberly. Ze was een beetje angstig voor wat er ging komen. Ze wist niet wat ze moest verwachten, maar het kon natuurlijk niet veel goeds zijn. Bij een tankstation sloegen ze af, maar reden de pomp voorbij en stopten op de grote parkeerplaats.

Dat zal hij vast leuk vinden. En probeer geen trucjes uit te halen want dal je bezuren. Ze stapte uit de auto en liep langzaam naar de auto die haar aangewezen was. Ze voelde de wind langs haar naakte huid waaien en rilde. Niet alleen van de kou. In de auto zat een nette man met grijs haar een krantje te lezen en een broodje naar binnen te werken.

Ze ging naast de auto staan en keek naar binnen. Ze durfde haar jurkje eigenlijk niet omhoog te tillen, maar durfde ook niet ongehoorzaam te zijn. De man keek op van zijn krant en keek haar wat verbaasd aan. Aarzelend bracht Kimberly haar hand naar de onderkant van haar jurkje. Langzaam tilde ze het een beetje omhoog, totdat haar naakte kruis voor de man te zien was.

Zijn ogen werden groter en leken bijna uit hun kassen te vallen. Hij liet zijn krantje en broodje vallen en staarde met open mond naar het jonge kale spleetje. Kimberly bleef een paar tellen staan en liet haar jurkje toen weer zakken en liep vlug terug naar de Mercedes. Haar wangen waren rood van schaamte.

De rit werd zonder verdere onderbrekingen vervolgd. Ze kwamen in Amsterdam aan en de auto werd in een parkeergarage neergezet. Ze liepen met zijn vieren naar buiten de drukke stad in. De mannen namen haar meteen mee naar de rosse buurt. Kimberly had het nog nooit goed gezien en keek haar ogen uit. Overal stonden halfnaakte dames van achter de ramen naar mannen te wenken.

Ze liepen een smal steegje in waar de meeste gordijnen gesloten waren. De meeste mannen die er rondliepen keken met een verlangende blik naar Kimberly. Ze werd er ongemakkelijk van en had het idee dat ze konden zien dat ze geen slipje droeg.

Plots hielden de mannen stil voor een raam waar een jonge vrouw in witte lingerie stond. Ze had blond haar en flinke borsten. Ze droeg een klein stringetje, een kante bh en lange kousen tot halverwege haar bovenbenen. Toen ze zag dat de mannen bleven staan opende ze de deur en vroeg ze wat de mannen wilden. Dit had ze echt niet verwacht. Het hoertje dacht even na en noemde toen haar prijs.

De mannen stemden in en ze werden alle vier naar binnengelaten. Kimberly bekeek de ruimte. Er was weinig licht en er hing een vreemde geur. Het was een simpel kamertje met alleen een bed, een stoel en een spiegel.

Er lagen ook een paar sexspeeltjes: De mannen betaalden en nadat ze het geld had weggelegd kleedde het hoertje zich uit. De mannen ontkleedden zich ook en zeiden dat Kimberly ook haar jurkje moest uitdoen. Ze kon niet anders dan gehoorzamen. Het blonde hoertje deed een condoom om de pikken van de mannen en ging met haar benen wijd op het bed liggen. Ze had een gladgeschoren kutje.

Met haar vingers masseerde ze haar schaamlippen en ze nodigde Kimberly uit tussen haar benen te komen. Ze had verwacht dat het zweterig en vies zou ruiken, maar het poesje van de hoer rook erg zoet.

Aarzelend stak ze haar tong uit en likte ze tussen de schaamlippen. Het was vreemd om een kutje te proeven en ze wilde er niet aan denken hoeveel klanten ze vandaag al had gehad. De blonde man kwam naast de hoer en staan en liet zich door haar pijpen. Kimberly voelde vanachter een pik in haar kutje gestoken worden. Meteen werd ze hard geneukt. Ze zag van uit haar ooghoeken de kale man een beetje aan zijn pik trekken terwijl hij op haar neerkeek. Na ongeveer vijf minuutje kwam de blonde vent kreunend klaar in de mond van de hoer en een paar tellen later hoorde ze ook de man met het donkere haar kreunen en werd de pik uit haar kutje gehaald.

De twee keken toe hoe de kale man nu achter haar kwam staan. Kimberly moest doorgaan met beffen. De man stak zijn pik in haar kutje en deed weer een vinger in haar kontje. Ze was al zolang gestimuleerd dat haar spleetje al goed vochtig was en met de vinger in haar anus kwam haar eigen orgasme snel opzetten.

Het hoertje streelde door haar haren terwijl Kimberly schokkend klaarkwam. Niet veel later spoot ook de kale man zijn condoom vol.

Ze kleedden zich allemaal weer aan en liepen naar buiten. Voorbijgangers keken hen vreemd aan en Kimberly was blij dat ze hier niemand kende. Ze schaamde zich dood. De mannen namen Kimberly mee naar een sexshop in de buurt. Ze was onder de indruk van wat er allemaal aanwezig was. Er stonden rekken vol porno dvd's, spannende outfits, dildo's, opblaaspoppen, sm attributen en een heleboel wat ze niet eens herkende.

Ze waren niet de enige klanten in de winkel. Een paar vieze mannetjes zaten tussen de dvd's te snuffelen en een kerel stond bij de opblaaspoppen te kijken. Kimberly liep naar hem toe en ging naast hem staan. Ze wist niet wat ze moest zeggen, maar de man opende zelf het gesprek al. Ze voelde zich heel stom, maar tilde toch haar jurkje iets op zodat de man kon zien dat ze er niks onder had.

Hij keek haar verbaasd aan, maar stak gelijk zijn hand uit en voelde aan haar nog altijd vochtige spleetje. Hij stak een vieze vinger naar binnen en bewoog hem op en neer in haar grotje.

Hij haalde de vinger uit haar kutje en liet hem van achter onder haar jurkje gaan. Hij gleed ermee tussen haar bilspleet totdat hij bij haar sterretje was. De vinger ging het strakke gaatje in. Omdat Kimberly helemaal niet ontspannen was deed het behoorlijk pijn.

Met de andere vingers van zijn hand voelde de man aan haar schaamlippen, terwijl hij de ving langzaam ronddraaide in het kontgaatje. Kimberly keek om zich heen om te zien of ze bekeken werden, maar dat was gelukkig niet het geval.

Iedereen was te veel bezig met wat hij zat te bekijken. De mannen liepen ondertussen door de winkel en hadden hun handen al vol met spullen. De man naast haar wreef ondertussen fanatiek over zijn eigen kruis en Kimberly zag een grote bobbel in zijn broek ontstaan.

Ze voelde zich heel vies. De man bewoog zijn vinger steeds heftiger in haar anus en het werd steeds pijnlijker voor haar. De mannen waren inmiddels uit het zicht verdwenen en ze was bang dat ze haar alleen achter zouden laten. Ze had niet gedacht dat ze zich daar nog eens zorgen om zou maken. Gelukkig kwamen ze even later weer tevoorschijn. Ze hadden een paar tassen bij zich, dus waarschijnlijk hadden ze flink ingekocht. Kimberly wilde wel weten wat ze allemaal gekocht hadden.

Ze zou er natuurlijk vanzelf achter komen. De man naast haar schrok toen hij merkte dat de drie bij haar hoorden en begon zich gelijk te excuseren. De mannen lachten hem recht in zijn gezicht uit. Toen ze door een rustig steegje wandelden stopten de mannen en haalden ze iets uit één van e tasjes. Kimberly herkende het niet gelijk.

Het was een trileitje wat ze in har kutje moest stoppen. Ze duwde het eitje naar binnen en voelde hoe het ding haar opvulde. Alleen een kort touwtje hing er nog uit waaraan ze het eitje eruit kon trekken. De mannen hadden een afstandsbediening waar ze batterijen in deden en toen werd er op een knopje gedrukt. Het eitje begon zachtjes te vibreren in haar grotje. Haar spleetje werd er hevig door gestimuleerd, maar het was erg ongemakkelijk om met zo'n trillend ding rond te lopen.

Toch moest ze wel. Ze had het gevoel dat ze heel raar liep en volgens haar staarde iedereen haar na. In feite viel het helemaal niet echt op, maar de mensen staarde omdat haar wangen zo rood gekleurd waren dat de mensen zich afvroegen wat er aan de hand kon zijn.

Na een korte wandeling kwamen ze weer bij de parkeergarage. Er is vast wel een man die zich wil laten pijpen voor een paar euro. Een man van een jaar of veertig in een net pak. Kimberly deed hem het voorstel, terwijl het eitje in haar kut nog zachtjes trilde. De man keek even om zich heen op zoek naar de verborgen camera, maar toen hij doorhad dat ze geen grap maakte stemde hij in. Hij knoopte zijn broek los en haalde zijn pik tevoorschijn.

Kimberly begon meteen gulzig te pijpen, want ze had inmiddels wel door hoe ze het zo kort mogelijk kon laten duren. Het eitje had haar inmiddels al meerdere orgasmes bezorgt en het was daar binnen nu zo gevoelig dat het eigenlijk niet eens meer prettig was. Toch kon ze er niks aan doen dat er een nieuw hoogtepunt aan zat te komen. De man gaf haar de hele tijd complimentjes.

Ze kon heerlijk pijpen en had zo'n geil koppie. Het duurde niet lang of hij maakte hevige neukbewegingen in haar mond. Ze pakte zijn lul beet om ervoor te zorgen dat hij hem niet achter in haar keel kon stoten. Ook telefonische orders dien je direct op te volgen je weet tenslotte niet waar ik zit of wat ik doe. In het begin zal alles heel strak zijn en zal je moeten wennen aan dingen die je niet leuk vind maar dat komt echt wel.

Jou kut noemen we gleuf, snee, spleet, pishol of een kut. Jou tieten zijn mijn stressballen, ballonnen, ballen, prammen, trekballen, uiers of tieten. En jou noem ik gewoon kut. Ik wil dat je alle handelingen snel fanatiek en met opperste lust doet telkens weer er weer. Als ik je kut wil zien dan knip ik met mijn vingers en wijs wat ik zien wil.

Het kan ook betekenen dat je mij mag pijpen. Heb je dat begrepen? Zo ga voor mij staan met je armen over je rug en druk je tieten naar voren. Nu buig je naar voren zodat ik je tieten kan grijpen. Ruw kneep en trok ik aan haar tieten zonder acht te slaan op haar pijnlijke gelaatsuitdrukkingen.

Dit noemen we melken en tenminste een paar keer per dag bied je zonder dat ik daarom vraag op deze wijze je tieten aan om gemolken te worden. Dat doe je door naar mij toe te lopen en te zeggen dat; “het melktijd is” en “dat je hard of zeer hard gemolken moet worden” om je eraan te herinneren dat je gewoon mijn pijn koe bent.

Haal die prammen te voorschijn. Hetzelfde doe je ook door die tieten aan te bieden omdat ze verder uit getrokken moeten worden maar dan wel hard. Dat doen we dan met speciale trekklemmen die je tepels goed uittrekken. Ondertussen stond ze topless voorovergebogen met haar enorme uiers hangend voor mijn neus. Ja wat moet je, vroeg ik! Het is tijd mij hard te melken meester. Omdat ik die koe gelijk hard wilde aanpakken bond ik haar armen op de rug en bevestigde ik deze met een touw aan een haak in het plafond zodat ze niet verder naar voren kon buigen als ik die kut hard aan de tieten trok.

Ik liep naar de keuken en haalde een dun koord, klemmen met een ketting en lange houten lepel op. Ik ging onder haar zitten en zag twee wat geil uitgezakte dikke tieten. Zo om je wat te laten wennen zal ik je eerst zachtjes masseren. Natuurlijk bedoelde ik dat ik alleen hard met mijn handen zou kneden en trekken. Ik greep die twee uiers en trok hard naar beneden zodat ik kon zien hoe lang haar tieten lang waren. Een kleine kreet herinnerde mij eraan haar een knevel in de bek te doen.

Zo ik zal even die bek snoeren van je want die hoeft alleen maar gebruikt te worden als ik je in jou bek pis of als je mij leeg mag zuigen.

Ik stopte haar een knevel met dildo in de mond en snoerde het goed aan. Ook trok ik haar rokje en slip uit en spande haar benen wijd uiteen. Nu ging ik er lekker voor zitten en begon haar hard te melken.

Ik trok met twee handen aan haar tiet en kneep hard in haar stijf geworden tepels. Ik pakte haar tepels trok er hard aan en sloeg de twee memmen hard tegen elkaar zodat het lekker kletste. Ondertussen hoorden ik haar kreunen en greep haar hard in haar gleuf die ondertussen goed nat was. Nu bond ik haar uiers tot twee mooie strakke ballonnen. Ik plaatste twee klemmen op haar tepels en begon me te amuseren door stevig in die tieten te knijpen en afwisselend aan de klemmen te trekken.

Na een poosje waren kregen die ballen ietwat een blauwe kleur die ik niet zo mooi vond. Ik pakte de houten lepel en sloeg echt hard op die tieten om ze wat kleur te laten krijgen. Het was mij niet ontgaan dat de nodige tranen over haar wangen biggelden maar gezien het feit dat haar snee glom van kutvocht moest het voor haar ook een prettige ervaring zijn.

Nadat haar tieten weer wat kleur gekregen hadden plaatste ik twee kettingen aan haar klemmen en bond die vast aan een van de poten van de bank. Ik spande deze zo goed aan dat haar tieten tot een maximum waren uitgetrokken.

Ik pakte een spiegel die ik recht voor haar zette zodat ik als ik achter haar stond die mooie uitgetrokken en afgebonden tieten kon zien. Ik ging achter haar staan veegde haar vocht over haar kont en stopte mijn stijve lul hard in haar rectum. Wat tot gevolg had dat zij met een felle ruk haar tieten nog meer martelde. Haar pijnlijke gelaatsuitdrukking die ik via de spiegel kon zien waren een zeer prettige ervaring.

Tijdens het neuken in haar reet pakte ik de houten lepel en sloeg op haar rechter tiet die telkens wiebelde en haar tepel tot het maximum uittrok.

Net voordat ik klaar kwam. Haalde ik de klemmen van haar tepels en ontdeed haar van haar knevel. Nu leegzuigen kut en ik stak mijn stront lul diep in haar bek waarna zij met tranen doorlopen ogen mijn lul een lekker orgasme bezorgde. Nadat ze mijn lul leeg en schoongezogen had maakte ik haar armen los.

Ga liggen hoer met je benen uit elkaar en trek je gleuf open. Ik zal je elke vorm van eigenwaarde ontnemen heb je dat begrepen kut? Na een tijdje met een ver open getrokken kut te hebben gelegen beval ik haar op te staan. Kom hier en zuig mijn pis. Inmiddels haalde ik het koord van haar tieten waardoor het bloed weer kon stromen en de echte pijn begon.

Tijdens dat ik haar bek vol piste kneedde ik hard haar tieten. Ik beval haar maar gelijk mijn pik weer stijf te zuigen.

..

Lekker zuigen vrouw zoekt anale sex


sm opdrachten borsten melken

Haar buik deed echter zoveel pijn dat ze de lading water er probeerde uit te persen, hoe beschamend dat ook was om te doen onder de ogen van de drie mannen.

Een straal water spoot met grote kracht uit haar kont. Het voelde zo heerlijk om haar darmen helemaal leeg te persen dat het haar niet kon schelen dat de mannen haar stonden uit te lachen. Het leek een eeuwigheid te duren voordat de waterstroom eindelijk stopte, maar ze had nog steeds een vol gevoel in haar buik. Er moet nog flink wat water inzitten en we willen dat je darmen helemaal schoongespoeld zijn..

Toen ook die straal ophield zette de kale man de kraan weer aan en werd het slangetje opnieuw in haar kont gestopt. Weer werden haar darmen helemaal volgelopen met water, maar dit keer moest ze gaan staan met haar rug richting de mannen. Ze moest haar billen bij elkaar geknepen houden tot ze de camera gepakt hadden. Pas toen ze alles konden filmen mocht ze alles eruit eruit persen. Ze moest haar billen uit elkaar trekken zodat de mannen goed haar spuitende sterretje konden filmen. Ze keek naar het vervuilde water dat het doucheputje instroomde.

Het werd steeds helderder. De mannen bleven haar aanmoedigen om door te persen, zelfs toen ze dacht dat ze al het water er al uit had gespoten. Tot haar verbazing bleven er kleine straaltjes uit haar kontje komen, totdat ze vijf minuten later echt helemaal leeg was.

Meteen werd er met een dikke vinger in haar schoon gespoelde anus gevoeld. De vinger zat strak in haar poepertje en het deed een beetje pijn toen hij hem ronddraaide. Toch werd Kimberly een beetje geil toen hij ook nog twee vingers in haar kutje stak en ze op en neer bewoog.

Ze kreeg de opdracht te kolven en gehoorzaamde. Doordat haar borsten zo gevoelig waren werd ze er alleen maar natter van in haar spleetje. Ze had blijkbaar alweer een beetje melk aangemaakt, want ze kreeg er een klein beetje uit. Het was best een geil gevoel om de straaltjes uit haar harde tepels te voelen spuiten.

De vingers in haar gaatjes zorgden ervoor dat ze er bijna van klaarkwam. Ze bleef doormelken toen er al niks meer uit kwam en haar kutje trok zich steeds nauwer samen om de vingers. Ze begon te hijgen en te kreunen en wist dat ze ging klaarkomen. Ze vond het vreselijk om toe te geven, maar de man verwende haar gaatjes heerlijk. De vinger in haar kontje voelde ook steeds lekkerder aan. Ze begon met haar heupen te draaien en kreeg een hevig orgasme.

De man bleef haar gevoelige spleetje nog een tijdje door vingeren voordat hij zijn vingers eruit haalde en ze door Kimberly liet aflikken. Ze kreeg haar kleding voor die dag aangereikt, maar het was niet meer dan een jurkje en sokken. Even later zat ze op de achterbank van de Mercedes van de mannen.

De man met het donkere haar zat achter het stuur en de blonde zat naast hem. De kale man zat naast Kimberly. Ze was een beetje angstig voor wat er ging komen. Ze wist niet wat ze moest verwachten, maar het kon natuurlijk niet veel goeds zijn. Bij een tankstation sloegen ze af, maar reden de pomp voorbij en stopten op de grote parkeerplaats.

Dat zal hij vast leuk vinden. En probeer geen trucjes uit te halen want dal je bezuren. Ze stapte uit de auto en liep langzaam naar de auto die haar aangewezen was. Ze voelde de wind langs haar naakte huid waaien en rilde. Niet alleen van de kou. In de auto zat een nette man met grijs haar een krantje te lezen en een broodje naar binnen te werken. Ze ging naast de auto staan en keek naar binnen. Ze durfde haar jurkje eigenlijk niet omhoog te tillen, maar durfde ook niet ongehoorzaam te zijn.

De man keek op van zijn krant en keek haar wat verbaasd aan. Aarzelend bracht Kimberly haar hand naar de onderkant van haar jurkje. Langzaam tilde ze het een beetje omhoog, totdat haar naakte kruis voor de man te zien was. Zijn ogen werden groter en leken bijna uit hun kassen te vallen.

Hij liet zijn krantje en broodje vallen en staarde met open mond naar het jonge kale spleetje. Kimberly bleef een paar tellen staan en liet haar jurkje toen weer zakken en liep vlug terug naar de Mercedes. Haar wangen waren rood van schaamte. De rit werd zonder verdere onderbrekingen vervolgd. Ze kwamen in Amsterdam aan en de auto werd in een parkeergarage neergezet. Ze liepen met zijn vieren naar buiten de drukke stad in. De mannen namen haar meteen mee naar de rosse buurt.

Kimberly had het nog nooit goed gezien en keek haar ogen uit. Overal stonden halfnaakte dames van achter de ramen naar mannen te wenken. Ze liepen een smal steegje in waar de meeste gordijnen gesloten waren. De meeste mannen die er rondliepen keken met een verlangende blik naar Kimberly. Ze werd er ongemakkelijk van en had het idee dat ze konden zien dat ze geen slipje droeg.

Plots hielden de mannen stil voor een raam waar een jonge vrouw in witte lingerie stond. Ze had blond haar en flinke borsten. Ze droeg een klein stringetje, een kante bh en lange kousen tot halverwege haar bovenbenen. Toen ze zag dat de mannen bleven staan opende ze de deur en vroeg ze wat de mannen wilden. Dit had ze echt niet verwacht. Het hoertje dacht even na en noemde toen haar prijs. De mannen stemden in en ze werden alle vier naar binnengelaten.

Kimberly bekeek de ruimte. Er was weinig licht en er hing een vreemde geur. Het was een simpel kamertje met alleen een bed, een stoel en een spiegel. Er lagen ook een paar sexspeeltjes: De mannen betaalden en nadat ze het geld had weggelegd kleedde het hoertje zich uit.

De mannen ontkleedden zich ook en zeiden dat Kimberly ook haar jurkje moest uitdoen. Ze kon niet anders dan gehoorzamen. Het blonde hoertje deed een condoom om de pikken van de mannen en ging met haar benen wijd op het bed liggen. Ze had een gladgeschoren kutje. Met haar vingers masseerde ze haar schaamlippen en ze nodigde Kimberly uit tussen haar benen te komen.

Ze had verwacht dat het zweterig en vies zou ruiken, maar het poesje van de hoer rook erg zoet. Aarzelend stak ze haar tong uit en likte ze tussen de schaamlippen. Het was vreemd om een kutje te proeven en ze wilde er niet aan denken hoeveel klanten ze vandaag al had gehad. De blonde man kwam naast de hoer en staan en liet zich door haar pijpen. Kimberly voelde vanachter een pik in haar kutje gestoken worden. Meteen werd ze hard geneukt. Ze zag van uit haar ooghoeken de kale man een beetje aan zijn pik trekken terwijl hij op haar neerkeek.

Na ongeveer vijf minuutje kwam de blonde vent kreunend klaar in de mond van de hoer en een paar tellen later hoorde ze ook de man met het donkere haar kreunen en werd de pik uit haar kutje gehaald. De twee keken toe hoe de kale man nu achter haar kwam staan. Kimberly moest doorgaan met beffen. De man stak zijn pik in haar kutje en deed weer een vinger in haar kontje. Ze was al zolang gestimuleerd dat haar spleetje al goed vochtig was en met de vinger in haar anus kwam haar eigen orgasme snel opzetten.

Het hoertje streelde door haar haren terwijl Kimberly schokkend klaarkwam. Niet veel later spoot ook de kale man zijn condoom vol. Ze kleedden zich allemaal weer aan en liepen naar buiten. Voorbijgangers keken hen vreemd aan en Kimberly was blij dat ze hier niemand kende. Ze schaamde zich dood. De mannen namen Kimberly mee naar een sexshop in de buurt. Ze was onder de indruk van wat er allemaal aanwezig was. Er stonden rekken vol porno dvd's, spannende outfits, dildo's, opblaaspoppen, sm attributen en een heleboel wat ze niet eens herkende.

Ze waren niet de enige klanten in de winkel. Een paar vieze mannetjes zaten tussen de dvd's te snuffelen en een kerel stond bij de opblaaspoppen te kijken. Kimberly liep naar hem toe en ging naast hem staan. Ze wist niet wat ze moest zeggen, maar de man opende zelf het gesprek al. Ze voelde zich heel stom, maar tilde toch haar jurkje iets op zodat de man kon zien dat ze er niks onder had. Hij keek haar verbaasd aan, maar stak gelijk zijn hand uit en voelde aan haar nog altijd vochtige spleetje.

Hij stak een vieze vinger naar binnen en bewoog hem op en neer in haar grotje. Hij haalde de vinger uit haar kutje en liet hem van achter onder haar jurkje gaan. Hij gleed ermee tussen haar bilspleet totdat hij bij haar sterretje was.

De vinger ging het strakke gaatje in. Omdat Kimberly helemaal niet ontspannen was deed het behoorlijk pijn. Met de andere vingers van zijn hand voelde de man aan haar schaamlippen, terwijl hij de ving langzaam ronddraaide in het kontgaatje. Kimberly keek om zich heen om te zien of ze bekeken werden, maar dat was gelukkig niet het geval. Iedereen was te veel bezig met wat hij zat te bekijken.

De mannen liepen ondertussen door de winkel en hadden hun handen al vol met spullen. De man naast haar wreef ondertussen fanatiek over zijn eigen kruis en Kimberly zag een grote bobbel in zijn broek ontstaan. Ze voelde zich heel vies. De man bewoog zijn vinger steeds heftiger in haar anus en het werd steeds pijnlijker voor haar. De mannen waren inmiddels uit het zicht verdwenen en ze was bang dat ze haar alleen achter zouden laten. Ze had niet gedacht dat ze zich daar nog eens zorgen om zou maken.

Gelukkig kwamen ze even later weer tevoorschijn. Ze hadden een paar tassen bij zich, dus waarschijnlijk hadden ze flink ingekocht. Kimberly wilde wel weten wat ze allemaal gekocht hadden. Ze zou er natuurlijk vanzelf achter komen. De man naast haar schrok toen hij merkte dat de drie bij haar hoorden en begon zich gelijk te excuseren.

De mannen lachten hem recht in zijn gezicht uit. Toen ze door een rustig steegje wandelden stopten de mannen en haalden ze iets uit één van e tasjes. Kimberly herkende het niet gelijk. Het was een trileitje wat ze in har kutje moest stoppen. Ze duwde het eitje naar binnen en voelde hoe het ding haar opvulde. Alleen een kort touwtje hing er nog uit waaraan ze het eitje eruit kon trekken. De mannen hadden een afstandsbediening waar ze batterijen in deden en toen werd er op een knopje gedrukt.

Het eitje begon zachtjes te vibreren in haar grotje. Haar spleetje werd er hevig door gestimuleerd, maar het was erg ongemakkelijk om met zo'n trillend ding rond te lopen.

Toch moest ze wel. Ze had het gevoel dat ze heel raar liep en volgens haar staarde iedereen haar na. In feite viel het helemaal niet echt op, maar de mensen staarde omdat haar wangen zo rood gekleurd waren dat de mensen zich afvroegen wat er aan de hand kon zijn.

Na een korte wandeling kwamen ze weer bij de parkeergarage. Er is vast wel een man die zich wil laten pijpen voor een paar euro. Een man van een jaar of veertig in een net pak. Kimberly deed hem het voorstel, terwijl het eitje in haar kut nog zachtjes trilde. De man keek even om zich heen op zoek naar de verborgen camera, maar toen hij doorhad dat ze geen grap maakte stemde hij in.

Hij knoopte zijn broek los en haalde zijn pik tevoorschijn. Kimberly begon meteen gulzig te pijpen, want ze had inmiddels wel door hoe ze het zo kort mogelijk kon laten duren. Het eitje had haar inmiddels al meerdere orgasmes bezorgt en het was daar binnen nu zo gevoelig dat het eigenlijk niet eens meer prettig was.

Toch kon ze er niks aan doen dat er een nieuw hoogtepunt aan zat te komen. De man gaf haar de hele tijd complimentjes. Ze kon heerlijk pijpen en had zo'n geil koppie. Het duurde niet lang of hij maakte hevige neukbewegingen in haar mond. Ze pakte zijn lul beet om ervoor te zorgen dat hij hem niet achter in haar keel kon stoten.

Ook telefonische orders dien je direct op te volgen je weet tenslotte niet waar ik zit of wat ik doe. In het begin zal alles heel strak zijn en zal je moeten wennen aan dingen die je niet leuk vind maar dat komt echt wel. Jou kut noemen we gleuf, snee, spleet, pishol of een kut.

Jou tieten zijn mijn stressballen, ballonnen, ballen, prammen, trekballen, uiers of tieten. En jou noem ik gewoon kut. Ik wil dat je alle handelingen snel fanatiek en met opperste lust doet telkens weer er weer. Als ik je kut wil zien dan knip ik met mijn vingers en wijs wat ik zien wil. Het kan ook betekenen dat je mij mag pijpen. Heb je dat begrepen? Zo ga voor mij staan met je armen over je rug en druk je tieten naar voren. Nu buig je naar voren zodat ik je tieten kan grijpen.

Ruw kneep en trok ik aan haar tieten zonder acht te slaan op haar pijnlijke gelaatsuitdrukkingen. Dit noemen we melken en tenminste een paar keer per dag bied je zonder dat ik daarom vraag op deze wijze je tieten aan om gemolken te worden. Dat doe je door naar mij toe te lopen en te zeggen dat; “het melktijd is” en “dat je hard of zeer hard gemolken moet worden” om je eraan te herinneren dat je gewoon mijn pijn koe bent.

Haal die prammen te voorschijn. Hetzelfde doe je ook door die tieten aan te bieden omdat ze verder uit getrokken moeten worden maar dan wel hard. Dat doen we dan met speciale trekklemmen die je tepels goed uittrekken.

Ondertussen stond ze topless voorovergebogen met haar enorme uiers hangend voor mijn neus. Ja wat moet je, vroeg ik! Het is tijd mij hard te melken meester. Omdat ik die koe gelijk hard wilde aanpakken bond ik haar armen op de rug en bevestigde ik deze met een touw aan een haak in het plafond zodat ze niet verder naar voren kon buigen als ik die kut hard aan de tieten trok.

Ik liep naar de keuken en haalde een dun koord, klemmen met een ketting en lange houten lepel op. Ik ging onder haar zitten en zag twee wat geil uitgezakte dikke tieten. Zo om je wat te laten wennen zal ik je eerst zachtjes masseren.

Natuurlijk bedoelde ik dat ik alleen hard met mijn handen zou kneden en trekken. Ik greep die twee uiers en trok hard naar beneden zodat ik kon zien hoe lang haar tieten lang waren.

Een kleine kreet herinnerde mij eraan haar een knevel in de bek te doen. Zo ik zal even die bek snoeren van je want die hoeft alleen maar gebruikt te worden als ik je in jou bek pis of als je mij leeg mag zuigen. Ik stopte haar een knevel met dildo in de mond en snoerde het goed aan. Ook trok ik haar rokje en slip uit en spande haar benen wijd uiteen.

Nu ging ik er lekker voor zitten en begon haar hard te melken. Ik trok met twee handen aan haar tiet en kneep hard in haar stijf geworden tepels. Ik pakte haar tepels trok er hard aan en sloeg de twee memmen hard tegen elkaar zodat het lekker kletste. Ondertussen hoorden ik haar kreunen en greep haar hard in haar gleuf die ondertussen goed nat was.

Nu bond ik haar uiers tot twee mooie strakke ballonnen. Ik plaatste twee klemmen op haar tepels en begon me te amuseren door stevig in die tieten te knijpen en afwisselend aan de klemmen te trekken.

Na een poosje waren kregen die ballen ietwat een blauwe kleur die ik niet zo mooi vond. Ik pakte de houten lepel en sloeg echt hard op die tieten om ze wat kleur te laten krijgen. Het was mij niet ontgaan dat de nodige tranen over haar wangen biggelden maar gezien het feit dat haar snee glom van kutvocht moest het voor haar ook een prettige ervaring zijn. Nadat haar tieten weer wat kleur gekregen hadden plaatste ik twee kettingen aan haar klemmen en bond die vast aan een van de poten van de bank.

Ik spande deze zo goed aan dat haar tieten tot een maximum waren uitgetrokken. Ik pakte een spiegel die ik recht voor haar zette zodat ik als ik achter haar stond die mooie uitgetrokken en afgebonden tieten kon zien.

Ik ging achter haar staan veegde haar vocht over haar kont en stopte mijn stijve lul hard in haar rectum. Wat tot gevolg had dat zij met een felle ruk haar tieten nog meer martelde.

Haar pijnlijke gelaatsuitdrukking die ik via de spiegel kon zien waren een zeer prettige ervaring. Tijdens het neuken in haar reet pakte ik de houten lepel en sloeg op haar rechter tiet die telkens wiebelde en haar tepel tot het maximum uittrok. Net voordat ik klaar kwam. Haalde ik de klemmen van haar tepels en ontdeed haar van haar knevel. Nu leegzuigen kut en ik stak mijn stront lul diep in haar bek waarna zij met tranen doorlopen ogen mijn lul een lekker orgasme bezorgde.

Nadat ze mijn lul leeg en schoongezogen had maakte ik haar armen los. Ga liggen hoer met je benen uit elkaar en trek je gleuf open. Ik zal je elke vorm van eigenwaarde ontnemen heb je dat begrepen kut? Na een tijdje met een ver open getrokken kut te hebben gelegen beval ik haar op te staan. Kom hier en zuig mijn pis. Inmiddels haalde ik het koord van haar tieten waardoor het bloed weer kon stromen en de echte pijn begon.

Tijdens dat ik haar bek vol piste kneedde ik hard haar tieten. Ik beval haar maar gelijk mijn pik weer stijf te zuigen.

..Bi vrouw gratis online seks

  • Sex lesbi prive ontvangst advertenties
  • OUDEDAMESSEX EEN KALE KUT
  • Dikke negerin anaal sadistischer sex

Vette slet nuru massage limburg


Terwijl ik en mijn slavin haar van onderen bewerkte realiseerde ik dat zij volledig mijn seksslavin was geworden en kon met haar alles doen wat in mij zou opkomen, ze behoorde mij volledig toe met hart en ziel zoals ook mijn tante mijn seksslavin was. Ik moest oppassen voor mijn driften die me nou parten begon te spelen.

Twee vrouwen,hoeren en slavinnen, die zich volledig aan mij hadden uitgeleverd en waar ik mee kon doen wat ik wilde. Ik trok mijn tante hardhandig aan haar borsten en zei haar dat ze naast Syl moest gaan liggen. Ik kon het niet nalaten om gemeen tegen haar te zeggen dat zij haar armen in de hoogte moest houden, daar ik me afvroeg of haar oksel haren nog onder de stront zat. Ik ging met mijn gezicht pal tegen haar bezwete en nog wat besmeurde oksels. Het was een heerlijke zachte geur die zei afscheidde.

Ik zei tegen haar dat ze weer wat onder haar oksels moest doen. Na heerlijk gesnoven en waar nodig aan haar oksels met mijn tong bewerkt te hebben, legde ik haar naast Syl op een kussen, na eerst haar prachtige lange haren op het kussen gespreid te hebben. Met een tevreden grijns bekeek ik mijn slavinnen. Ik gaf opdracht aan hun om hun kutlippen aan mij te tonen. Beiden gingen met hun handen naar hun kutlellen en hielden ze voor mij open. Ik zag hun gezwollen schaamlippen en op hun schaamhaar klonten stront en kutvocht.

Het duurde niet lang of ze lagen te kronkelen van het genot. Ik pakte daarna hun handen vast en zei dat ze nu elkaar moesten klaar vingeren. Ik werd geil als ranzige boter bij het zien van dit alles. Ik kon niet nalaten om nu ook mee te doen met hun spel. Daar hun konten op een kussen lagen, kon ik er met mijn handen bij. Ik begon eerst het kontgat van mijn hoerige tante te bewerken, daarna liet ik me vallen op de onderbuiken van mijn hoerige slavinnen.

De onderbuiken gingen met lichte schokjes omhoog. Ik begon met mijn tong en gezicht tegen de anus van mijn tante te rijen. Haar onderbuik begon te kronkelen bij deze verfijnde aanraking van mijn tong in haar anus. Dit was net een bonbonnetje waar aan ik likte. Een levende chocolaatje dat bij iedere precieze aanraking scheen weg te smelten. Ik liet de scherpsmakende vocht dat uit haar geslachtsopening stroomde weldadig op mijn tong b elanden.

Er steeg een verschrikkelijke stang uit deze spelonk, maar hoe wansmakelijker hoe beter, vond ik. Ik kon nu heel goed bemerkten dat mijn tante zich daar waarschijnlijk nog in geen dagen zich gewassen had..

Toen ik mijn tong in deze aalput liet glijden trof ik daar resten van haar stront aan en nog wat aangekleefde keutels aan haar kontharen. Met smakkende geluiden begon ik aan haar anus te zuigen. De hele slaapkamer was weldra gevuld met een geslabberd dat niet van de poes was.

Lik me ook af smeekte Syl , die het toch stilaan beu werd dat har pruim zo verwaarloosd werd. En meteen sprong ze op handen en voeten op de matras en bood haar delicate kont aan mij aan. Ik zei haar dat ze met har kont boven mijn tante gezicht moest hurken, zodat mijn tante haar pruim ook een beurt kon geven, ze pruilde een beetje en had liever gehad dat ik aan haar pruim zat.

Ik stoorde hieraan niet en dwong haar om over mijn tante’s gezicht te gaan zitten, niet alvorens ik hard in haar borsten kneep om mijn bevel kracht bij te zetten. Moeizaam op de ellebogen steunend, kroop Syl naar de haar aangeboden mond. Gulzig begon mijn hoerige tante aan de besmeurde kont te likken en te zuigen.

Beide geile teven kwamen nu aan hun trekken. Werktuigelijk schoten mijn handen naar de anus van mijn tante om haar stromende vleespot te openen, terwijl mijn tante de kont van haar slavin bewerkte met haar tong en inmiddels ook haar vingers gebruikte om beide kanten van de bil zo groot mogelijk open terekken.

Ik zei tegen mijn hoeren om zo te blijven , dat ik even hun alleen zou laten. Gaf nog even een tongzoen aan Syl, die meteen mij vastgreep en probeerde het zoenen te rekken, ik trachtte me los te rukken, maar ze had me stevig vast met haar tong klevend aan mijn gehemelte, het enige wat ik kon doen was stevig in haar tieten knijpen, maar daar ze nu wel enigszins gewend was dat ze daar gepijnigd werd was ik niet in staat om me zo een, twee,drie los van haar te maken, ik besloot dus om een andere tactiek.

Ik ging met mijn hand zoekend naar haar oksels en begon aan haar haartjes niet zachtzinnig te trekken. Met tranen in de ogen liet ze me los, ik aaide haar over haar hoofd en boog me voorover en gaf haar nog een natte zoen. Ik vroeg aan mijn tante of ze nog iets lekkers meegenomen had , Ze zei dat ze wat gebakjes bij de bakker gehaald had en deze in de ijskast had gedaan.

K zei tegen hun verder te gaan met het vrijen, en verliet de slaapkamer. Ik kwam terug met de taartjes en zag mijn twee geliefden bezig zijn. Ik keek zwijgend toe hoe mijn tante onbarmhartig de kont van Syl zat te bewerken met haar handen en tong.

Het geil droop van de dijen, kont en billen. Ik zelf sloop naar mijn hoerige tante toe en spreidde haar benen om beter bij haar anus te komen. Ik stak meteen drie vingers in haar drassige anus.

Ik schoof met mijn vingers heen en weer in haar anus en met mijn andere hand werkte ik mijn hand nagenoeg helemaal in haar gapende, druipende kut.

Haar clitoris lag gezwollen en vuurrood tussen de kutlippen. Ze probeerde kronkelend mijn vuist te ontwijken, ondertussen had ik met veel gefriemel ook in haar anus mijn vuist in gekregen. Met mijn vingers, zowel in haar kut als in haar kont, begon ik in beide grotten te wroeten.

Na een poosje bemerkte ik dat ik met mijn vingers meer beweging had in beide gaten. Toen viel mijnblik op de taartjes, ik trok mijn vuisten hardhandig eruit. Ik grabbelde met een hand naar het gebak. Met de andere hand dwong ik haar beide benen wijder uit elkaar te houden en wrong met mijn ene hand waar het gebakje zat, als een bezetene dit in haar spelonk te duwen. Mijn tante richtte zich verschrikt op, ik beduidde haar om stil te zijn. Syl had van dit alles geen weet en genoot dubbel en dwars van de zuigende en wroetende meesteres.

Mijn tante wou wat zeggen maar dit voorkwam ik door met mijn hoofd te schudden en haar hardhandig in haar kut te knijpen.

Kreunend en kronkelend om aan mijn vuist in haar kont te ontkomen, begon ze weer de anus van Syl te bewerken. De neukende tong in haar anus bezorgde Syl een aanval van razernij. Ze begon met haar onderlijf verwoed tegen mijn tante te stoten en het glinsterende kutvocht stroomde in de mond van mijn hoer. Mijn hoerige tante kon dit niet allemaal verorberen in haar mond, waardoor een gedeelte over haar gezeikte borsten kwam.

Syl pakte wat drollen en wreef ze plat over de borsten, daarna besmeerde ze haar eigen borsten ermee welke nat van de lekkende moedermelk was. Ik keek met bewondering naar de twee slavinnen hoe ze met elkaar omgingen, Syl kon de kracht niet meer opbrengen om langer geknield boven het hoofd van mijn tante te zitten en met een kreet kwam ze naast mijn hoertje te liggen, stuiptrekkend van een schier onophoudelijk orgasme.

Met een laatste krachtinspanning trok mijn tante mij naar zich toe en hield haar mond opengesperd om het opgevangen spul aan mij te deponeren. We proefden en smakten met onze lippen en konden er geen genoeg van krijgen, onze tongen kringden om elkaar heen en zo proefden en genoten wij ervan.

Wij zullen een nieuwe soort vrouw voor je zijn , die aan alle verwachtingen van jouw beantwoordt.. Zachtjes begonnen wij te lurken aan de moedermelk, af en toe elkaar gezicht likken. Ze kwamen naakt en met hun reeds harde lul bij ons en begonnen ons uit te kleden. Nu ze eens twee hoeren hadden met zeer grote tieten zouden ze eerst eens hun harde lul ertussen steken.

Wij drukten allebei stevig hun lul tussen onze borsten en kregen bijna gelijktijdig hun sperma op ons gezicht. We vroegen om ons te verfrissen, niets van. Daar werd ik verplicht om op handen en knieën plaats te nemen op tafel en dan begon hij mij te melken net als een van hun koeien.

Hij trok en duwde op mijn borsten dat het een lieve lust was. Hij genoot bij iedere ruk. De enige opmerking die ik kreeg was dat het jammer was dat er geen melk uit kwam, maar daar kon hij wel voor zorgen.

Als ik mij wegtrok of mijn borsten op tafel liet zakken dan sloeg hij op mijn uiers en zei dat ik mij moest gedragen en deed gewoon verder. Ik kan normaal wat pijn verdragen maar als ze bijna 15 min. Toen ik begon te wenen stopte hij en stak even zijn vingers in mijn kut.

In de kamer ernaast hoorde ik ons Nicole kreunen, was het klaarkomen of pijn? Blijkbaar had onze boer het ook gehoord wat hij liet mij met rust en ging kijken. Hij liet de deur open en zo kon ik zien dat ze klaarkwam terwijl de jongste haar op zijn hondjes nam.

Mijn melker knielde en hield zijn lul voor haar zodat ze hem tezelfdertijd kon pijpen. Na enkele minuten hoorde ik de oudste zeggen tegen zijn broer dat hij die met de grote uiers verder moest melken, dat ze nu wel bekomen zou zijn en dat hij mij niet moet sparen.

Hij streelde mijn borsten die rood aangelopen waren en trok lichtjes aan mijn tepels. Hij tikte op mijn kont en wou mij in de juiste houding. Toen begon hij op zijn beurt mijn borsten te bespelen. Ik voelde dat hij harder kneep en trok maar het rare was dat het nu beter te harden was. Terwijl hij molk kon ik zien hoe mijn zus verder pijpte. Nog nooit hadden mijn tietjes zo afgezien.

Toen het melken, zo noemde de broers het, stopte en ik van tafel mocht zat Nicole rustig een glaasje te drinken. Aan haar gezicht te zien had ze ervan genoten terwijl ik daar stond met rode opgezwollen tieten.

Toen we ons opnieuw wilden aankleden zei de jongste dat ik opnieuw moest knielen, iets tegen mijn zin deed ik het. De beide broers waren voldaan. Wij dachten dat het afgelopen was en vroegen om te mogen douchen.

Volgens hen was dit niet nodig, ze hadden iets beters. Nadat ze aangekleed waren werden we meegenomen naar buiten. Mijn zus stribbelde tegen maar werd aan haar borst meegetrokken. Eenmaal buiten stond daar plots een zwarte hond voor ons. Zonder iets te zeggen werden de benen van mijn zus door beide boeren opengetrokken en op bevel begon de hond haar poesje uit te likken.

Na haar was het mijn beurt. Eenmaal proper gelikt lieten ze ons voor wat we waren en vertrokken. We volgden maar aan de deur werd onze kledij buiten gegooid en we konden ons daar terug aankleden.

Voor onze eerste keer was dit meer dan genoeg geweest, althans voor mij. Mijn zus was in de wolken en hoopte op meer van dat. Wij werden afgehaald door Kurt die terloops naar de gesteldheid van mijn borsten vroeg. Toen ik zei dat het genoeg was geweest en ik hem naar het waarom vroeg lachte hij. In het naar huis gaan vertelde mijn zus dat ze erg genoten had van deze namiddag en dat ze er zeker verder wou mee doorgaan.

De verassing op het einde was haar erg bevallen. Voor mij lag het iets anders. De eerste dagen kon ik geen BH aan en had ik twee blauwe vlekken die hard aanvoelden op mijn borsten. Mijn echtgenoot kreeg argwaan. Volgens hem liep ik de laatste tijd te veel zonder BH en ging ik iets te veel met mijn zus op stap. Nu, het meeste van de gedane opdrachten hadden telkens tot gevolg dat mijn tieten het erg te verduren kregen en ik altijd een paar dagen moest bekomen.

Het enige wat mij telkens verder dreef om al deze pijn te verdragen was het vele geld dat eraan verbonden was. Bij navraag bleek dat ik door onze pooier, Kurt, verhuurd werd als een rijpere vrouw met grote borsten die genoot van een harde aanpak van haar borsten, terwijl Nicole, alhoewel haar borsten niet veel kleiner waren dan de mijne, meer aanbevolen werd voor het pijpen en neuken.

Tijdens het verlof vorig jaar kreeg ik een telefoontje om toch opnieuw opdrachten aan te nemen. Hij had een opdracht die ons beiden op het lijf geschreven was. Kurt zwaaide met zijn contract en vroeg mij om opnieuw alles te geven.

Het vele geld dat we konden krijgen en de overtuigingskracht van mijn zus deed mij buigen. Onder het mom van twee dagen samen uit vertrokken we op donderdagmorgen. Op de afgesproken plaats stond Kurt ons al op te wachten. We werden afgezet in een mooie villa waar we werden verwelkomd door 4 oudere heren, naar we later vernamen waren ze allen boven de zestig.

Er werd meegedeeld wat van ons werd verwacht. Dan zou het avondeten worden opgediend en daar dienden we naakt aanwezig te zijn. Na het avondeten zouden ze zich met ons vermaken. Eén voorwaarde, we mochten vanaf nu niet meer spreken. De dag ging voorbij, het eten werd opgediend en nog niemand had een vinger uitgestoken.

Was dit slechts stilte voor de storm? We werden meegenomen naar boven en daar bleek een ruime kamer te zijn vol met attributen. Een vrouw voor twee mannen. Eenmaal in de kamer werden onze borsten vakkundig afgebonden en moesten we gewichten tillen. Blijkbaar kon ik iets meer tillen dan Nicole want telkens het haar beurt was sloeg een van haar mannen met een fijne zweep op haar kont wat duidelijk striemen achterliet maar haar tevens een boost gaf om verder te doen.

Een goede opwarming lieten ze zich ontvallen. We werden losgemaakt en Nicole mocht plaatsnemen in de genycoloogstoel. Aan haar schaamlippen kwamen gewichten te hangen tot ze volledig gerokken waren en ze kreunde, genot of pijn.

Ik werd overal betast en na een tijdje werd ik gedwongen op de grond plaats te nemen. Toen zag ik mijn zus staan met afgeknelde borsten en gespreide benen terwijl ze haar kutje en uitgerokken schaamlippen bewerkten met een zweepje. Nu was het mijn beurt, zei een van hen. In plaats van touw werden mijn borsten tussen twee houten planken geperst en werden de schroeven hard aangespannen.

Toen ik ze bekeek kon ik me niet inbeelden dat borsten zo plat konden worden geduwd terwijl de pijn bijna te verwaarlozen was.

Tezelfdertijd speelde een van hen met mijn kutje. Was het de spanning die dit teweegbracht, ik voelde het geil stromen langs mijn billen. We moesten nu, geknield met onze kont tegen elkaar plaats nemen, een dubbele dildo in onze kut en zo onze mannen een pijpbeurt geven zonder ze te laten klaarkomen. Iemand zei plots dat het tijd werd om touwtje trek te doen. Er werd een weddenschap tussen de mannen afgesloten wie van ons het zou winnen.

Ze zouden ons klaarmaken voor de wedstrijd. Een masker werd aangebracht die ons zicht belemmerde en het ademen door onze neus verhinderde. De beugel tussen onze tanden moest dienen om ons aan te porren.

Op handen en knieën, onze opgespannen borsten dienstig als bevestigingspunt voor het touw en kont naar elkaar. Na het startsein bleven Nicole en ik rustig en hielden enkel het touw wat gespannen, deels omdat ik voelde dat de twee latten nu wel drukten en schuurden op mijn borsten.

Waarschijnlijk hadden ze het door want plots werden we aangemoedigd met lederen zweepjes op onze billen. Blijkbaar was het nog niet genoeg want er werd aan de beugel in mijn mond gewerkt, wat wist ik niet. Plots voelde ik hoe die naar achteren werd gerukt wat mijn adem deed stokken en mijn mond wijd opensperde.

Ook mijn zus werd hevig aangespoord. We werden gedwongen om elkaar te pijnigen. Speeksel liep in stromen op de grond, slikken kon ik niet en schreeuwen lukte ook niet. Nicole werd door een van haar mannen hard op haar nog steeds gerokken en pijnlijke schaamlippen getikt met een rietje.

Achteraf gaf ze toe dat dit zoveel adrenaline gaf en dit haar verstand uitschakelde en haar de kracht gaf om ineens door te trekken en zich niet om mij te bekommeren. Zelfs haar pijnlijke tieten deerden niet.

Ik voelde dat mijn borsten het begaven door het schuiven van de latten en om geen verwondingen op te lopen moest ik mij gewonnen geven. Vreugde in het winnende kamp, Mijn zus werd omhelsd en gekust en meteen werden haar borsten bevrijd van alle touw en haar kut van de gewichten.

Ook haar masker werd verwijderd en toen zag ik haar van pijn vertekend gezicht. Ik zag dat haar borsten, die bloedsporen vertoonden, en haar kutje werden gemasseerd met massageolie wat ze zich liet welgevallen. Mij lieten ze liggen. De winnaars werden uitbetaald en gingen samen met Nicole iets drinken.

De verliezers zouden mij nog een beetje onder handen nemen. Ik werd ontdaan van opspansysteem van mijn borsten. De lichte schuurwonden aan mijn borsten vielen nog mee en opnieuw vrije borsten gaf een zalig gevoel.

Het masker en de beugel lieten ze aan. Ik moest op mijn rug plaatsnemen in de ruime zetel en stolpen werden op mijn tepels geplaatst.

Voor ik er erg in had voelde ik dat ze in deze stolpen werden gezogen. In plaats van pijn voelde ik opwinding en toen ze stopten met zuigen stonden er precies twee reuzetepels op mijn borsten.

De stolpen werden voorzichtig verwijderd en ik moest mij vlug omdraaien. Nu begon er een aan deze tepels te trekken en te knijpen terwijl de andere op ritmische bewegingen aan mijn schaamlippen trok.

Ik kon maar zo vlug mogelijk klaarkomen want dat was het sein om ermee te stoppen werd meegedeeld. Een orgasme krijgen leek me toen onmogelijk en dus gingen de heren deftig te keer met het mishandelen van mijn tieten en poesje. Toen het echt niet meer te harden was en ik mij voelde flauwvallen werd er gestopt. Ze stopten, hielpen mij recht en namen mij mee naar beneden. Toen ik Nicole zag zitten met een glas rode wijn die reeds plezier aan het maken was rolden de tranen over mijn wangen.

Toen ze mij zag, nog steeds met mijn beugel, masker en twee joekels van tepels op mijn borsten zag ik dat ze schrok. Zij stond op om dit alles te verwijderen en mij enigszins te troosten en presenteerde mij een wijntje.

Dat had ik wel verdiend, zei ze. Nu mocht er opnieuw gepraat worden. Toen ik na een tijdje vroeg waarom ze enkel met ons bezig waren geweest en zij nog niet waren klaargekomen deelde een van hen mee dat dit de voorwaarde was van hun vrouwen.

sm opdrachten borsten melken

Gratis amateur sex kelly massage eindhoven


Ze blikt terug hoe dit zo was gekomen: Vlak na geboorte waren Mark en Chantal bij Linda en Ron op bezoek. Mark en Chantal waren al jaren goede vrienden en bij hen was Linda dan ook behoorlijk vrij. Omdat Chantal EN ook Mark geinteresseerd waren liet ze zien hoe ze haar babytje melk geeft. Ze vertelde erbij dat ze van plan was haar melk af te kolven omdat ze weer ging werken en niet steeds tijd had om ze de borst te geven.

De afgekolfde melk kon ze dan later geven. Mark begon haar een beetje te plagen en zei dat ze dat dan wel bij hem in de stal kon komen doen. Mark had altijd al naar haar grote borsten gekeken. Linda liep dan ook vaak topless in de zomer ook als Mark en Chantal op bezoek waren. Ze had daar geen moeite mee, vond het zelfs wel opwindend om de grote en sterke Mark te prikkelen en uit te dagen met haar mooie volle borsten.

Ze kreeg haar kleding voor die dag aangereikt, maar het was niet meer dan een jurkje en sokken. Even later zat ze op de achterbank van de Mercedes van de mannen. De man met het donkere haar zat achter het stuur en de blonde zat naast hem. De kale man zat naast Kimberly. Ze was een beetje angstig voor wat er ging komen.

Ze wist niet wat ze moest verwachten, maar het kon natuurlijk niet veel goeds zijn. Bij een tankstation sloegen ze af, maar reden de pomp voorbij en stopten op de grote parkeerplaats. Dat zal hij vast leuk vinden. En probeer geen trucjes uit te halen want dal je bezuren. Ze stapte uit de auto en liep langzaam naar de auto die haar aangewezen was. Ze voelde de wind langs haar naakte huid waaien en rilde. Niet alleen van de kou. In de auto zat een nette man met grijs haar een krantje te lezen en een broodje naar binnen te werken.

Ze ging naast de auto staan en keek naar binnen. Ze durfde haar jurkje eigenlijk niet omhoog te tillen, maar durfde ook niet ongehoorzaam te zijn. De man keek op van zijn krant en keek haar wat verbaasd aan. Aarzelend bracht Kimberly haar hand naar de onderkant van haar jurkje. Langzaam tilde ze het een beetje omhoog, totdat haar naakte kruis voor de man te zien was. Zijn ogen werden groter en leken bijna uit hun kassen te vallen.

Hij liet zijn krantje en broodje vallen en staarde met open mond naar het jonge kale spleetje. Kimberly bleef een paar tellen staan en liet haar jurkje toen weer zakken en liep vlug terug naar de Mercedes. Haar wangen waren rood van schaamte. De rit werd zonder verdere onderbrekingen vervolgd.

Ze kwamen in Amsterdam aan en de auto werd in een parkeergarage neergezet. Ze liepen met zijn vieren naar buiten de drukke stad in. De mannen namen haar meteen mee naar de rosse buurt. Kimberly had het nog nooit goed gezien en keek haar ogen uit.

Overal stonden halfnaakte dames van achter de ramen naar mannen te wenken. Ze liepen een smal steegje in waar de meeste gordijnen gesloten waren. De meeste mannen die er rondliepen keken met een verlangende blik naar Kimberly. Ze werd er ongemakkelijk van en had het idee dat ze konden zien dat ze geen slipje droeg. Plots hielden de mannen stil voor een raam waar een jonge vrouw in witte lingerie stond. Ze had blond haar en flinke borsten.

Ze droeg een klein stringetje, een kante bh en lange kousen tot halverwege haar bovenbenen. Toen ze zag dat de mannen bleven staan opende ze de deur en vroeg ze wat de mannen wilden. Dit had ze echt niet verwacht. Het hoertje dacht even na en noemde toen haar prijs. De mannen stemden in en ze werden alle vier naar binnengelaten. Kimberly bekeek de ruimte. Er was weinig licht en er hing een vreemde geur.

Het was een simpel kamertje met alleen een bed, een stoel en een spiegel. Er lagen ook een paar sexspeeltjes: De mannen betaalden en nadat ze het geld had weggelegd kleedde het hoertje zich uit. De mannen ontkleedden zich ook en zeiden dat Kimberly ook haar jurkje moest uitdoen. Ze kon niet anders dan gehoorzamen. Het blonde hoertje deed een condoom om de pikken van de mannen en ging met haar benen wijd op het bed liggen. Ze had een gladgeschoren kutje.

Met haar vingers masseerde ze haar schaamlippen en ze nodigde Kimberly uit tussen haar benen te komen. Ze had verwacht dat het zweterig en vies zou ruiken, maar het poesje van de hoer rook erg zoet. Aarzelend stak ze haar tong uit en likte ze tussen de schaamlippen. Het was vreemd om een kutje te proeven en ze wilde er niet aan denken hoeveel klanten ze vandaag al had gehad.

De blonde man kwam naast de hoer en staan en liet zich door haar pijpen. Kimberly voelde vanachter een pik in haar kutje gestoken worden. Meteen werd ze hard geneukt. Ze zag van uit haar ooghoeken de kale man een beetje aan zijn pik trekken terwijl hij op haar neerkeek. Na ongeveer vijf minuutje kwam de blonde vent kreunend klaar in de mond van de hoer en een paar tellen later hoorde ze ook de man met het donkere haar kreunen en werd de pik uit haar kutje gehaald.

De twee keken toe hoe de kale man nu achter haar kwam staan. Kimberly moest doorgaan met beffen. De man stak zijn pik in haar kutje en deed weer een vinger in haar kontje. Ze was al zolang gestimuleerd dat haar spleetje al goed vochtig was en met de vinger in haar anus kwam haar eigen orgasme snel opzetten. Het hoertje streelde door haar haren terwijl Kimberly schokkend klaarkwam. Niet veel later spoot ook de kale man zijn condoom vol. Ze kleedden zich allemaal weer aan en liepen naar buiten.

Voorbijgangers keken hen vreemd aan en Kimberly was blij dat ze hier niemand kende. Ze schaamde zich dood. De mannen namen Kimberly mee naar een sexshop in de buurt. Ze was onder de indruk van wat er allemaal aanwezig was. Er stonden rekken vol porno dvd's, spannende outfits, dildo's, opblaaspoppen, sm attributen en een heleboel wat ze niet eens herkende. Ze waren niet de enige klanten in de winkel. Een paar vieze mannetjes zaten tussen de dvd's te snuffelen en een kerel stond bij de opblaaspoppen te kijken.

Kimberly liep naar hem toe en ging naast hem staan. Ze wist niet wat ze moest zeggen, maar de man opende zelf het gesprek al. Ze voelde zich heel stom, maar tilde toch haar jurkje iets op zodat de man kon zien dat ze er niks onder had. Hij keek haar verbaasd aan, maar stak gelijk zijn hand uit en voelde aan haar nog altijd vochtige spleetje.

Hij stak een vieze vinger naar binnen en bewoog hem op en neer in haar grotje. Hij haalde de vinger uit haar kutje en liet hem van achter onder haar jurkje gaan. Hij gleed ermee tussen haar bilspleet totdat hij bij haar sterretje was. De vinger ging het strakke gaatje in.

Omdat Kimberly helemaal niet ontspannen was deed het behoorlijk pijn. Met de andere vingers van zijn hand voelde de man aan haar schaamlippen, terwijl hij de ving langzaam ronddraaide in het kontgaatje. Kimberly keek om zich heen om te zien of ze bekeken werden, maar dat was gelukkig niet het geval. Iedereen was te veel bezig met wat hij zat te bekijken.

De mannen liepen ondertussen door de winkel en hadden hun handen al vol met spullen. De man naast haar wreef ondertussen fanatiek over zijn eigen kruis en Kimberly zag een grote bobbel in zijn broek ontstaan. Ze voelde zich heel vies. De man bewoog zijn vinger steeds heftiger in haar anus en het werd steeds pijnlijker voor haar. De mannen waren inmiddels uit het zicht verdwenen en ze was bang dat ze haar alleen achter zouden laten. Ze had niet gedacht dat ze zich daar nog eens zorgen om zou maken.

Gelukkig kwamen ze even later weer tevoorschijn. Ze hadden een paar tassen bij zich, dus waarschijnlijk hadden ze flink ingekocht. Kimberly wilde wel weten wat ze allemaal gekocht hadden.

Ze zou er natuurlijk vanzelf achter komen. De man naast haar schrok toen hij merkte dat de drie bij haar hoorden en begon zich gelijk te excuseren. De mannen lachten hem recht in zijn gezicht uit. Toen ze door een rustig steegje wandelden stopten de mannen en haalden ze iets uit één van e tasjes. Kimberly herkende het niet gelijk. Het was een trileitje wat ze in har kutje moest stoppen. Hij draait zacht rond en gaat dieper.

Ik kreun, dit is goddelijk geil genot. Dit is hemels heerlijk. Er volgt een tweede vinger en hij vingert mijn kont in hetzelfde tempo als mijn kutje even daarvoor, stevig en hard.

Ik kreun harder en duw mijn hoofd op de grond. Hij trekt zijn vingers terug als hij voelt dat ik geiler wordt en de spanning in mijn lijf zich opstapelt en er uit wil. Hij staat op en gaat weer voor me staan. Hij kijkt me aan, trekt zijn handschoenen uit en blijft zwijgend naar me kijken terwijl hij over zijn kruis wrijft. Ik voel me ongemakkelijk, begrijp niet wat er van me verwacht word, voel mijn knieën en mijn openingen nat en gespreid.

Hij loopt naar de speeltjeskist en pakt mijn halsband er uit. Hij smijt hem in de hoek van de zolder en gaat weer op het krukje achter me zitten. Ik krijg een klap op mijn billen. Ik begin inwendig te vloeken en te tieren, de rotzak, me eerst lopen opgeilen en me dan over de grens heen duwen. Ik weeg de opties af en kom tot de conclusie dat ik weer ingestonken ben en er eigenlijk maar één alternatief is. Ik begin te kruipen naar de halsband, met gespreide benen en als ik bij de halsband ben aangekomen hoor ik hem zeggen: Ik zie hem met zijn benen gespreid zitten en hij haalt zijn pik uit zijn broek.

Die is hard en stijf en de voorhuid is al teruggetrokken. Dit is zo verschrikkelijk mooi, die stijve paal met de glimmende strakke eikel….

Ik kruip tussen zijn benen en bied hem de halsband met mijn mond aan. Hij pakt hem van me over en langzaam legt hij hem om mijn hals, zijn stijve vlak mijn gezicht. Als vanzelf gaat mijn mond open, maar hij geeft een ruk aan de halsband.

Hij kijkt me doordringend aan. Hij pakt me bij mijn haren en duwt mijn gezicht vlak voor zijn stijve die hij uitnodigend voor me houdt. Heel langzaam, tergend langzaam en geil, begint hij zichzelf af te trekken terwijl hij mijn hoofd vasthoudt. Net onder de eikel knijpt hij zijn eikel nog donkerder. Hij duwt mijn hoofd wat naar voren en met zijn andere hand wrijft hij met zijn pik over mijn lippen.

Dan trekt hij mijn hoofd naar achter en kijkt me indringend aan. Ik hoor zijn hand over zijn pik en in mijn hoofd zie ik die heerlijke glimmende eikel. Ik kan je niet verstaan. Hij laat mijn haren los, duwt me opzij en stopt zijn stijve weer in zijn broek terwijl hij opstaat. Hij neemt de boeien mee de trap af en gooit het touw in de hoek van de zolder. Verhaal Willem s Deelnemer Openbare reacties op dit Verhaal Je moet ingelogd zijn om een openbare reactie te plaatsen.

Genoten van dit verhaal Soumise. Dank je wel voor het schrijven en delen. En dank voor de complimenten, duimpjes en mailtjes! Ik zit al weer in de denktank: Soumise het is mss wat brutaal, maar zo zou je mss nog wat verhaaltjes willen schrijven?

D Deelnemer Alle hoofdstukken van dit verhaal Datum Volgnr Hoofdstuktitel 07 - 07 - 20 13 1 Brokjes 08 - 07 - 20 13 2 Tentoonstelling 09 - 07 - 20 13 3 Feestversiering 12 - 07 - 20 13 4 Meer ballonnen 21 - 07 - 20 13 5 Dominantie 30 - 07 - 20 13 6 Plaats! Algemene gegevens Webmaster Keuze. Ingevoerd 05 - 08 - 20 13 Geactiveerd 05 - 08 - 20 13

sm opdrachten borsten melken