Sm opdrachten kale natte kut

sm opdrachten kale natte kut

Je nam plaats in de stoel en deed gewillig je benen uit elkaar. Nu zette je je benen in de speciale klemmen zodat het meisje nu vrij zicht had op jouw kutje, die inmiddels behoorlijk nat was geworden. Tot je grote verbazing begon het meisje je benen aan de steune vast te maken, zodat je met geen mogelijkheid je benen kon bewegen. Hierbij keek ze je diep in je ogen en zei dat ze dat deed om te voorkomen dat je bij het piercen je benen zou gaan bewegen, wat de procedure er alleen maar pijnlijker op zou maken.

Nu je benen vast zaten, kon de klus gaan beginnen. Het meisje kwam met haar hoofd dicht bij je kutje en bestudeerde je schaamlippen en klitje aandachtig. Toch voelde je een hevige spanning.

Het meisje begon nu aan je klitje te trekken om te kijken waar de piercing moest komen. Wat een geil gevoel was dat zeg, je lag daar met je benen wijd en vastgebonden in een stoel en er zat een wildvreemd meisje aan je klitje. Zonder enige moeite zou je kunnen klaarkomen, maar je deed je uiterste best je in te houden.

Als ik klaar ben, kan je jezelf uiteraard even vingeren. Gelukkig was de klus snel geklaard en doordat je zo geil was, had je een zekere vorm van afleiding. Van tevoren had je een mooie piercing uitgezocht, een zilveren ringetje van een aardig formaat. Je had er al het een en ander over gelezen en begrepen dat dit tot onverwachte en niet te controleren orgasmes kom leiden in bijvoorbeeld de supermarkt Het meisje maakte je benen los en gaf je een spiegel om je te laten zien hoe het eruit zag.

Wat je zag, was een glimmend, nat een kaal kutje met een prachtige piercing er doorheen. Je Meester zou er tevreden over zijn, dat wist je zeker. Voorzichtig trok je aan de piercing en speelde er even mee. Het was nog best wel pijnlijk, maar dat zou snel verdwijnen vertelde het meisje je. Nu gauw op naar huis met een opgewonden gevoel in je lichaam, je moest nog een hoop doen, voordat je naar je Meester kon! Thuis gekomen ging ik voor de spiegel staan en kleedde me helemaal uit.

Het ringetje in mijn klitje was duidelijk te zien en het blonk mooi in het zonlicht. Het deed nog een beetje pijn maar ik wist dat de pijn snel plaats zou makn voor een fijn gevoel. En als ik zaterdag naar mijn Meester zou gaan zou de pijn al weg zijn. Ik wist dat ik maar een weekje de tijd had om al mijn opdrachten te vervullen, de eerste was al gelukt, mijn klit-piercing, maar ik moest ook nog mijn kontje oprekken.

Ik had al eens eerder dingen in mijn kontje gehad maar ht ging inderdaad nog niet echt makkelijk, en dat was wel een wens van mijn Meester. Ik bedacht me dat ik allen maar een dildo en een viberator in huis had om me op t rekken. Er zat maar een ding op, een butt plug gaan kopen. Ik liep naar de bus en stapte in. In het centrum stapte ik uit, waarna de buschauffeur me een geile blik toe werpte. Ik liep heupwiegend weg en ging naar de eerste de beste sex shop.

Ik vertelde hem dat ik op zoek was naar een butt plug. Hij vroeg of ik al eens iets in mijn kontje had gehad en of hij even mocht bekijken wat voor groote ik aan kon. Ik antwoorde dat ik wel al eens iets had gehad maar dat ik graag iets soepeler wilde worden.

Ik wist niet zo goed wat ik moest doen, ik werd een beetje ojzeker maar besloot om toch door te zetten. Mijn Meester moest trots op mij kunnen zijn Ik kleedde me uit en wachtte geduldig af.

De man kwam terug met wat glijmiddel draaide me om, en stak zonder pardon een vinger in mijn kontje. Maar goed dat ik me altijd goed schoonmaak voor het geval dat Het deed pijn en hij merkte dat ik nog lang niet genoeg gewend was.

Laat me je een advies geven zei de man, als je snel opgerekt wilt worden zul je nog veel moeten trainen.

Neem deze middel plug mee en draag die deze week. Als je deze goed gewend bent neem je de grote en draag je die de rest van de dagen. Ik stemde in met het advies van de man en hij vroeg me of hij de plug bij me mocht inbrengen.

Ik vond dat goed en hij ramde de plug in mijn kontje Een pijnscheut schiet door me heen. Wanneer wil je helemaal opgerekt zijn? Ik beken aan hem dat ik zaterdag naar mijn Meester ga en dan helemaal klaar wil zijn. Ze moest me met slagroom volspuiten en oplikken. Ze spoot eerst om mijn tepels die nog harder en stijver werden door dat de slagroom koud was toen spoot zij mij stijve pik vol. Heel langzaam ging ze alles oplikken.

Heerlijk was en zij zei dat de combinatie voorvocht en slagroom haar nog geiler maakte. Gelukkig was ik weer aan de beurt want anders had ik haar daar genomen tot dat we allebei klaarwaren gekomen. Ik kwam op een samen opdracht deze luidde Ga elkaar verwennen in standje Ik lag onder en mijn vrouw boven.

We waren allebei erg geil en het vocht droop van onze gezichten. Ik begon haar schoon te likken en zij deed dat daarna bij mij. Heerlijk is dat toch om je eigen geil te proeven. Het spel liep op zijn eind. We waren allebei een beetje aangeschoten van de wijn en vreselijk geil. Ik moest nog maar 2 punten halen en dan had ik gewonnen. En ja ik kwam op een samen opdracht mijn punten waren binnen. Ik moest haar op een geile manier klaar maken.

Ik zei tegen haar ga op de trap staan. Met je handen tegen de muur. Ik was al naar boven gegaan om de rose vibrator te pakken. Ze stond gewillig tegen de muur. Ik stak tergend langzaam de vibrator in haar natte kut.

Ik neukte haar met de vibrator die als een gek trilde. Terwijl ik haar zo neukte begon ik haar klit te likken. Ik ga komen zei ze op een gegeven moment neuk me echt! Maar ik was de baas ik had het voor het zeggen. Ik ging gewoon door. Ik begon haar nog harder te likken. Ze begon te trillen en riep het uit dat ze ging komen. En ja hoor even later kwam ze klaar. Ik had het pas 1 keer meegemaakt met haar dat ze zo klaar kwam dat ze ejaculeerde en nu was dat weer.

Het leek wel 1 minuut te duren heerlijk was dat ze kwam op mijn gezicht klaar en dronk haar geil maar wat gretig. Ze moest even bij komen van alles. Ik ging naar de kamer en begon alles op te ruimen. De kaarsen gingen uit de muziek zette ik uit en ik wilde het spel opruimen.

Nee zei ze je moet toch nog een grote opdracht trekken. Ja daar had ze gelijk ik. Ik pakte het eerste kaartje maar ik moest er 1 trekken van mijn vrouw dat was eerlijker. Ik had nl het kaartje al klaar hebben kunnen leggen.

Ik trok en gaf het aan mijn vrouw. Zij las “ Laat je als sexslaaf gebruiken. Maar we blijven wel binnen de grenzen die we hebben” Ik nam haar mee naar boven en vertelde wat ze moest doen. Ze moest me neuken en daarna klaar pijpen.

Ze ging me erg geil neuken. Ik lag op het bed en ze kwam op me zitten met haar kontje naar me gezicht. Ze liet zich op mijn kei harde pik zakken en neukte me zalig. Op een geven moment lag ze op me ik kon haar kontje vingeren. Iets wat ik maar al te gretig deed. Weer kwam ze klaar en weer voelde ik haar geil langs mijn pik gaan. Klaar met neuken zei ik pijp me klaar.

Ze gin voor mijn zitten en begon me heerlijk te pijpen. Alles likte ze mijn ballen mijn schat mijn eikel alles werd in die heerlijke mond genomen. Ik voelde dat mijn geil ging borrelen. Ik vertelde dat ik ging komen. Spuit maar in mijn mond, dan heb ik nog iets voor je zei ze. Niet wetende wat ze bedoelde kwam ik zalig klaar in haar mond. Ik spoot zo veel dat het langs haar kin naar beneden droop. Ik wilde het oplikken maar ze gaf me een heerlijke tong zoen.

...

Meester zoekt sub sexdate utrecht

Nu is het wel zo dat mijn venusheuvel slechts bedekt is met een heel smal lijntje schaamhaar dat bovendien nog getrimd is, maar mijn Meester eiste een hele kale kut. Dus ging ik donderdagavond mijn schaamhaar maar even bijwerken. Na het nemen van een lekker bad heb ik mijn kut ingeschuimd met een hele dikke vlok scheerschuim. Tijdens het uitsmeren van het schuim wreef ik mijn kutje goed in met het zachte schuim. Ik vergat vooral niet mijn klit goed te masseren. Ik werd er ontzettende geil van.

Na de scheerbeurt spoelde ik het schuim weg en wreef zachtjes over mijn kale kutje. Geen enkel haartje, geen stoppeltje stond er nog op. De volgende morgen, vrijdag, verliet ik het huis om te gaan werken zonder slip. Het was een aangenaam gevoel, mijn kale kutje dat tegen de ruwe stof van mijn pantalon schuurde. Ik werd er zowaar helemaal nat en verward van. Op bepaalde ogenblikken kon ik mij moeilijk op mijn werk concentreren. Regelmatig moest ik even naar het toilet om te controleren of mijn pantalon geen plekken vertoonde van mijn geil.

Vrijdagavond heb ik mijn kutje nog een scheerbeurt gegeven want er mocht geen stoppeltje voelbaar zijn. Zaterdagvoormiddag ben ik dan zoals door mijn Meester opgedragen in een kort rokje, zonder slip en met een spannende T-shirt over mijn blote borsten gaanwinkelen.

Ik durfde mij bijna niet te bewegen in mijn te korte rokje en behoedde mij om te heftige bewegingen te moeten maken. Toch had ik de indruk dat de mensen in de supermarkt konden zien dat ik spiernaakt was onder mijn T-shirt en rokje. Vooral de heren hadden een speciale aandacht voor mijn T-shirt ter hoogte van mijn borsten. Ik voelde mijn tepels reageren onder de strakke stof van mijn shirt.

Telkens ik mij moest bukken om een product uit het onderste rek te nemen keek ik wel even rond om te zien of er niet al te veel volk in de buurt was want ik mocht van mijn Meester mijn benen niet buigen tijdens het bukken.

Telkens als ik een product uit het onderste rek nam voelde ik de stof van mijn rokje omhoog kruipen en voelde ik hoe mijn bovenbenen en dijen steeds meer bloot kwamen.

En het spel was pas net bezig dat beloofde wat. Heerlijk was om haar zo te neuken. Maar ja het spel moest ook afgespeeld worden. Nadat zij was geweest moest ze als opdracht haar vingeren vlak voor mijn gezicht. Werkelijk ik weet niet of je dat ooit gezien hebt van je vrouw of vriendin maar het is een heel geil gezicht.

En ze genoot er ook nog van. Ik was weer aan de beurt en ik kwam op solo Mijn opdracht was voer een geil idee uit. Ik vroeg aan haar hoe geil ze was. Ik zei kleed je uit en kom mee naar buiten. Ik ging op een tuinstoel zitten en zei neuk me even hier in de tuin.

Heerlijk ze kwam langzaam op mij zitten. Mijn pik ging tergend langzaam in haar natte kut. Toen ze me aan het neuken was kwam er een koude bries over onze kale pik en kut we genoten allebei er van. Ze ging van me af en ging naar binnen. Ik moest je toch maar even neuken zei ze. Na verloop van tijd had ik 15 punten zij had er Toen kwam zij op solo opdracht.

Ze moest me met slagroom volspuiten en oplikken. Ze spoot eerst om mijn tepels die nog harder en stijver werden door dat de slagroom koud was toen spoot zij mij stijve pik vol. Heel langzaam ging ze alles oplikken. Heerlijk was en zij zei dat de combinatie voorvocht en slagroom haar nog geiler maakte. Gelukkig was ik weer aan de beurt want anders had ik haar daar genomen tot dat we allebei klaarwaren gekomen.

Ik kwam op een samen opdracht deze luidde Ga elkaar verwennen in standje Ik lag onder en mijn vrouw boven. We waren allebei erg geil en het vocht droop van onze gezichten. Ik begon haar schoon te likken en zij deed dat daarna bij mij. Heerlijk is dat toch om je eigen geil te proeven. Het spel liep op zijn eind. We waren allebei een beetje aangeschoten van de wijn en vreselijk geil.

Ik moest nog maar 2 punten halen en dan had ik gewonnen. En ja ik kwam op een samen opdracht mijn punten waren binnen. Ik moest haar op een geile manier klaar maken. Ik zei tegen haar ga op de trap staan. Met je handen tegen de muur. Ik was al naar boven gegaan om de rose vibrator te pakken. Ze stond gewillig tegen de muur. Ik stak tergend langzaam de vibrator in haar natte kut. Ik neukte haar met de vibrator die als een gek trilde.

Terwijl ik haar zo neukte begon ik haar klit te likken. Ik ga komen zei ze op een gegeven moment neuk me echt! Maar ik was de baas ik had het voor het zeggen. Ik ging gewoon door. Ik begon haar nog harder te likken. Ze begon te trillen en riep het uit dat ze ging komen. En ja hoor even later kwam ze klaar.

Ik had het pas 1 keer meegemaakt met haar dat ze zo klaar kwam dat ze ejaculeerde en nu was dat weer. Het leek wel 1 minuut te duren heerlijk was dat ze kwam op mijn gezicht klaar en dronk haar geil maar wat gretig. Ze moest even bij komen van alles. Ik ging naar de kamer en begon alles op te ruimen. De kaarsen gingen uit de muziek zette ik uit en ik wilde het spel opruimen.

Nee zei ze je moet toch nog een grote opdracht trekken. Ja daar had ze gelijk ik. Ik pakte het eerste kaartje maar ik moest er 1 trekken van mijn vrouw dat was eerlijker. Ik had nl het kaartje al klaar hebben kunnen leggen. Ik trok en gaf het aan mijn vrouw. Zij las “ Laat je als sexslaaf gebruiken.sm opdrachten kale natte kut

Je nam plaats in de stoel en deed gewillig je benen uit elkaar. Nu zette je je benen in de speciale klemmen zodat het meisje nu vrij zicht had op jouw kutje, die inmiddels behoorlijk nat was geworden. Tot je grote verbazing begon het meisje je benen aan de steune vast te maken, zodat je met geen mogelijkheid je benen kon bewegen. Hierbij keek ze je diep in je ogen en zei dat ze dat deed om te voorkomen dat je bij het piercen je benen zou gaan bewegen, wat de procedure er alleen maar pijnlijker op zou maken.

Nu je benen vast zaten, kon de klus gaan beginnen. Het meisje kwam met haar hoofd dicht bij je kutje en bestudeerde je schaamlippen en klitje aandachtig. Toch voelde je een hevige spanning.

Het meisje begon nu aan je klitje te trekken om te kijken waar de piercing moest komen. Wat een geil gevoel was dat zeg, je lag daar met je benen wijd en vastgebonden in een stoel en er zat een wildvreemd meisje aan je klitje. Zonder enige moeite zou je kunnen klaarkomen, maar je deed je uiterste best je in te houden. Als ik klaar ben, kan je jezelf uiteraard even vingeren. Gelukkig was de klus snel geklaard en doordat je zo geil was, had je een zekere vorm van afleiding.

Van tevoren had je een mooie piercing uitgezocht, een zilveren ringetje van een aardig formaat. Je had er al het een en ander over gelezen en begrepen dat dit tot onverwachte en niet te controleren orgasmes kom leiden in bijvoorbeeld de supermarkt Het meisje maakte je benen los en gaf je een spiegel om je te laten zien hoe het eruit zag. Wat je zag, was een glimmend, nat een kaal kutje met een prachtige piercing er doorheen.

Je Meester zou er tevreden over zijn, dat wist je zeker. Voorzichtig trok je aan de piercing en speelde er even mee. Het was nog best wel pijnlijk, maar dat zou snel verdwijnen vertelde het meisje je. Nu gauw op naar huis met een opgewonden gevoel in je lichaam, je moest nog een hoop doen, voordat je naar je Meester kon!

Thuis gekomen ging ik voor de spiegel staan en kleedde me helemaal uit. Het ringetje in mijn klitje was duidelijk te zien en het blonk mooi in het zonlicht.

Het deed nog een beetje pijn maar ik wist dat de pijn snel plaats zou makn voor een fijn gevoel. En als ik zaterdag naar mijn Meester zou gaan zou de pijn al weg zijn. Ik wist dat ik maar een weekje de tijd had om al mijn opdrachten te vervullen, de eerste was al gelukt, mijn klit-piercing, maar ik moest ook nog mijn kontje oprekken.

Ik had al eens eerder dingen in mijn kontje gehad maar ht ging inderdaad nog niet echt makkelijk, en dat was wel een wens van mijn Meester. Ik bedacht me dat ik allen maar een dildo en een viberator in huis had om me op t rekken.

Er zat maar een ding op, een butt plug gaan kopen. Ik liep naar de bus en stapte in. In het centrum stapte ik uit, waarna de buschauffeur me een geile blik toe werpte. Ik liep heupwiegend weg en ging naar de eerste de beste sex shop. Ik vertelde hem dat ik op zoek was naar een butt plug.

Hij vroeg of ik al eens iets in mijn kontje had gehad en of hij even mocht bekijken wat voor groote ik aan kon. Ik antwoorde dat ik wel al eens iets had gehad maar dat ik graag iets soepeler wilde worden. Ik wist niet zo goed wat ik moest doen, ik werd een beetje ojzeker maar besloot om toch door te zetten. Mijn Meester moest trots op mij kunnen zijn Ik kleedde me uit en wachtte geduldig af. De man kwam terug met wat glijmiddel draaide me om, en stak zonder pardon een vinger in mijn kontje.

Maar goed dat ik me altijd goed schoonmaak voor het geval dat Het deed pijn en hij merkte dat ik nog lang niet genoeg gewend was. Laat me je een advies geven zei de man, als je snel opgerekt wilt worden zul je nog veel moeten trainen. Neem deze middel plug mee en draag die deze week. Als je deze goed gewend bent neem je de grote en draag je die de rest van de dagen. Ik stemde in met het advies van de man en hij vroeg me of hij de plug bij me mocht inbrengen.

Ik vond dat goed en hij ramde de plug in mijn kontje Een pijnscheut schiet door me heen. Wanneer wil je helemaal opgerekt zijn? Ik beken aan hem dat ik zaterdag naar mijn Meester ga en dan helemaal klaar wil zijn. Ze moest me met slagroom volspuiten en oplikken. Ze spoot eerst om mijn tepels die nog harder en stijver werden door dat de slagroom koud was toen spoot zij mij stijve pik vol. Heel langzaam ging ze alles oplikken. Heerlijk was en zij zei dat de combinatie voorvocht en slagroom haar nog geiler maakte.

Gelukkig was ik weer aan de beurt want anders had ik haar daar genomen tot dat we allebei klaarwaren gekomen. Ik kwam op een samen opdracht deze luidde Ga elkaar verwennen in standje Ik lag onder en mijn vrouw boven.

We waren allebei erg geil en het vocht droop van onze gezichten. Ik begon haar schoon te likken en zij deed dat daarna bij mij. Heerlijk is dat toch om je eigen geil te proeven. Het spel liep op zijn eind. We waren allebei een beetje aangeschoten van de wijn en vreselijk geil. Ik moest nog maar 2 punten halen en dan had ik gewonnen.

En ja ik kwam op een samen opdracht mijn punten waren binnen. Ik moest haar op een geile manier klaar maken. Ik zei tegen haar ga op de trap staan. Met je handen tegen de muur. Ik was al naar boven gegaan om de rose vibrator te pakken. Ze stond gewillig tegen de muur. Ik stak tergend langzaam de vibrator in haar natte kut. Ik neukte haar met de vibrator die als een gek trilde. Terwijl ik haar zo neukte begon ik haar klit te likken. Ik ga komen zei ze op een gegeven moment neuk me echt!

Maar ik was de baas ik had het voor het zeggen. Ik ging gewoon door. Ik begon haar nog harder te likken. Ze begon te trillen en riep het uit dat ze ging komen.

En ja hoor even later kwam ze klaar. Ik had het pas 1 keer meegemaakt met haar dat ze zo klaar kwam dat ze ejaculeerde en nu was dat weer. Het leek wel 1 minuut te duren heerlijk was dat ze kwam op mijn gezicht klaar en dronk haar geil maar wat gretig. Ze moest even bij komen van alles.

Ik ging naar de kamer en begon alles op te ruimen. De kaarsen gingen uit de muziek zette ik uit en ik wilde het spel opruimen. Nee zei ze je moet toch nog een grote opdracht trekken. Ja daar had ze gelijk ik. Ik pakte het eerste kaartje maar ik moest er 1 trekken van mijn vrouw dat was eerlijker. Ik had nl het kaartje al klaar hebben kunnen leggen. Ik trok en gaf het aan mijn vrouw. Zij las “ Laat je als sexslaaf gebruiken.

Maar we blijven wel binnen de grenzen die we hebben” Ik nam haar mee naar boven en vertelde wat ze moest doen. Ze moest me neuken en daarna klaar pijpen. Ze ging me erg geil neuken. Ik lag op het bed en ze kwam op me zitten met haar kontje naar me gezicht. Ze liet zich op mijn kei harde pik zakken en neukte me zalig. Op een geven moment lag ze op me ik kon haar kontje vingeren. Iets wat ik maar al te gretig deed. Weer kwam ze klaar en weer voelde ik haar geil langs mijn pik gaan.

Klaar met neuken zei ik pijp me klaar. Ze gin voor mijn zitten en begon me heerlijk te pijpen. Alles likte ze mijn ballen mijn schat mijn eikel alles werd in die heerlijke mond genomen. Ik voelde dat mijn geil ging borrelen.

Ik vertelde dat ik ging komen. Spuit maar in mijn mond, dan heb ik nog iets voor je zei ze. Niet wetende wat ze bedoelde kwam ik zalig klaar in haar mond. Ik spoot zo veel dat het langs haar kin naar beneden droop. Ik wilde het oplikken maar ze gaf me een heerlijke tong zoen.

...

Ik heb lekker een lange douche genomen en me helemaal opgefrist. Ik heb mijn kutje helemaal kaal geschoren en goed met mijn vingers langs mijn schaamlippen gevoeld of er niet ergens nog een haar zou zitten. Ik weet dat als hij een haar vindt, die met de pincet eruit zal trekken. Ik doe zijn favoriete parfum op en merk dat mijn kutje al helemaal nat is van het geil. Ik trek in zijn opdracht mijn leren topje aan, doe mijn jarretels om, en maak me op.

Zijn opdracht luidde dat ik me hoerig moest opmaken. Behalve het topje en de jarretels mocht ik niets aandoen. Ik trok een lekkere fles rode wijn open, en schonk twee glazen in zodat ze alvast op kamertemperatuur konden komen.

Ik nam zelf alvast een glaasje voor de spanning. Een half uurtje later hoor ik de achterdeur: Ik kom in mijn topje en jarretels naar beneden en val hem in de armen. Ik heb hem zo gemist dat ik het niet kan helpen in tranen uit te barsten. We knuffelen, zoenen en hij zegt blij te zijn dat hij me weer in zijn armen heeft.

Ondertussen voelt hij met zijn hand tussen mijn benen, voelt mijn natte kut en zegt dat hij zijn natte slet heeft gemist. We gaan naar boven en mijn man gaat douchen en zich wat opfrissen. Ik blijf ondertussen op de slaapkamer en wacht in spanning af. Even later komt hij de slaapkamer weer in en ik wil hem weer lekker geil tongzoenen. Hij duwt me echter van zich af, en uit zijn blik blijkt duidelijk dat hij nu mijn meester is en geen tegenspraak duldt.

Ik zie tussen zijn benen die heerlijke pik staan met daaronder zijn kale ballen. Wat zou ik die graag in mijn mond nemen op dit moment. Hij duwt me op het bed. De koffer wordt onder het bed vandaan gehaald en ik krijg mijn pols en enkelboeien om en mijn halsband. Ik moet op mijn rug gaan liggen. MIjn enkels worden aan mijn polsen vastgebonden en ik lig helemaal vast op mijn rug. Ik voel dat Meester een kussen onder mijn billen legt en zijn mijn kont iets hoger komt te liggen.

Nu komt hij bij mijn gezicht met een glas en laat me drinken. Ik heb helemaal geen dorst maar Meester geeft me duidelijk dat ik vandaag ga leren te plassen op commando. Ik zal pas weer worden vrijgelaten als op commando plas. Dat is onmogelijk want ik kan helemaal niet plassen als hij naar me kijkt en al helemaal niet over hem heen plassen en dat is wat hij wil. Hij haalt het glas weer weg en kruipt tussen mijn benen. Met zijn tong gaat hij langs mijn kontje, steekt zijn tong er een beetje in, en kruipt dan met zijn tong naar boven.

Langs mijn lipjes, mijn klitje steekt zijn tong diep in mijn kut en zuigt op mijn clit. Oh wat heb ik dit gemist. Hij knijpt tussendoor stevig in mijn tepels. Uit de koffer wordt een klem gehaald die op mijn tepels wordt gezet, dit is pijnlijk, maar ik heb weinig keus. Meester gaat door met likken en stop teen vinger in mijn slettekut. Hij stopt ook zeen vinger in mijn kont. Gecombineerd met zijn mond die op mijn clitje zuigt is dit al bijna voldoende om heerlijk klaar te komen maar ik weet dat als hij Meester is, ik niet mag komen zonder het te vragen.

Dus ik vraag of ik lekker klaar mag komen, en hij stopt vervolgens met vingeren en zuigen. Heel gemeen en mijn orgasme zakt langzaam weg. Hij komt naar boven en geeft me nog een glas water en vraagt of ik al kan plassen. Maar dat kan ik natuurlijk niet.

Ik lig nog steeds geblinddoekt en weet niet wat Meester doet. Na enkele minuten voel ik zijn tong weer in mijn kont. Ik voel mijn kont nu worden opengeduwd en langzaam duwt Meester een kleine dildo in mijn kont. Hij haalt de dildo langzaam heen en weer. Ondertussen wordt mijn kut weer lekker gelikt. Het duurt niet al te lang of ik heb alweer het gevoel dat ik ga klaarkomen.

Ik zeg niets, maar Meester is niet gek. Hij stopt net voordat ik dreig te komen en ik ben woedend. Ik heb hier zolang op gewacht, en wil nu eindelijk heerlijk klaarkomen. Ik wil ook die dike pik in mijn kut voelen. Daar heb ik recht op! Ik krijg weer een glas water en mag nu op handen en voeten gaan zitten omdat mijn heupen anders zeer gaan doen. De klemmen worden van mijn tepels afgehaald en Meester slaat op mijn tepels. Kut wat doet dat een pijn. Even later hangt Meester gewichten aan mijn tepels en aan mijn kutlippen.

De dildo zit nog steeds in mijn kont en langzaam duwt Meester zijn lul tegen mijn kut aan. Ik verlang zo naar dit moment maar hij stopt weer. Hij vraagt me wat ik wil, dit ben ik niet gewend want hij is de Meester. Maar ik moet het moet vragen, of vragen, eigenlijk moet ik het smeken op een zeer geile manier. Wilt u me alstublieft neuken meester? Is schijnbaar niet onderdanig genoeg. Ik vind dit zo moeilijk. Oh Meester ,, ik ben uw slet, uw zaadteef mijn kont en kut willen gewoon keihard door u worden uitgewoond, doe met mij wat u wil, ik doe alles..

Wat een heerlijk gevoel, eindelijk een gevulde kut. Ik voel zijn dikke lul en snap ook wel dat het de eerste keer waarschijnlijk niet zo lang zal duren. Maar ik ben zo geil dat ik ook zelf al bijna klaarkom.

Ik ben bang voor een afwijzing maar vraag toch of ik mag klaarkomen, en gelukkig mag dat. Samen met mij spuit de Meester zijn zaad diep in mijn geile tevenkut. Ik kom heerlijk klaar, mijn hele lichaam trilt, en Meester legt me op mijn rug. Hij kruipt tussen mijn benen en begint alle geil uit mijn kut te likken, mijn geil, zijn sperma, hij likt het helemaal op.

Met zijn mond vol gaan, komt hij naar mijn mond toe en geeft me een tongzoen. Ik voel mijn eigen geil en zijn zaad. Ik zou willen dat dat mijn lul was in die natte geile kut van je. Peter liep lachend terug naar zijn bureau, terwijl ik een paar keer op en neer schoof over de dikke zwarte lul. Dat kon ik niet te vaak doen en ik kon ook niet te ver omhoog komen, want dan zouden mijn andere collega’s zich afvragen wat ik aan het doen was. Mijn kale kut was nat van het geil en ik kneep met mijn kutspieren in de dikke kunstlul.

Ik had mijn benen wijd en was zover de kunstlul het toeliet onderuit gezakt zodat Tom zoveel mogelijk kon zien. Zodra het even kon zonder op te vallen bewoog ik me over de dikke lul heen en weer en zorgde ervoor dat hij steeds zo diep mogelijk in mijn kutje kwam.

Ik bewoog me zo goed en zo kwaad als het kon op en neer. Even later ging mij telefoon. Ik nam op en keek vervolgens verschrikt naar Tom. Ik legde de hoorn neer en typte snel “de baas”. Vervolgens stond ik langzaam op en voelde de dikke zwarte lul met een plop uit mijn natte kut schieten.

Ik pakte mijn jasje en liet dat achteloos half over de zitting van mijn stoel glijden, zodat de kunstlul aan het oog onttrokken werd. Vervolgens verliet ik het kantoor en liep naar het kantoor van mijn baas. Oh shit, dacht ik, mijn rokje is zo kort dat mijn natte kut de zitting van de stoel zal raken. Ik ga hier een natte plek achter laten. Ik ging zitten en mijn baas begon me van alles te vragen over het project waar ik de laatste week mee bezig was.

Ik had mijn benen over elkaar geslagen, maar omdat mijn rokje zo kort was, liet ik een flink stuk bloot been zien. De blik van mijn baas was alweer een paar keer van mijn priemende tepels in mijn shirt naar de bovenkant van mijn blote benen gegaan.

Na een half uur kon ik eindelijk vertrekken. Ik stond op en zag de natte plek op de stoel. Ik schoof de stoel zover mogelijk onder de tafel en hoopte dat mijn baas niks zou zien. Mijn kut was ondertussen alleen maar geiler geworden van de gedachte dat ik hier al die tijd met een blote natte kut bij mijn baas gezeten had. En van de gedachte aan die dikke zwarte lul op mijn stoel, waar ik me zo meteen weer lekker overheen kom laten zakken.

Als er in de tussentijd maar niemand op mijn stoel heeft willen gaan zitten, dacht ik. Ik liep terug naar mijn kantoor en bedacht me dat als ik dan toch stond ik net zo goed meteen koffie kon gaan halen voor mijn collega’s. Ik pakte het dienblad en liep met mijn blote natte kut naar het keukentje waar ik koffie tapte voor iedereen.

Ik liep weer terug naar kantoor en voorzag iedereen van koffie. Tom als laatste natuurlijk. Ik deed alsof ik wat vragen voor hem had en liet hem ondertussen met zijn vingers mijn natte kut verkennen. Hij stootte drie vingers diep in mijn kut en draaide zijn vingers rond voor hij ze er weer uit haalde. Dit herhaalde hij verschillende keren. Daarna liep ik terug naar mijn bureau en zag hoe Tom aan zijn vingers rook en ze aflikte.

Ik hing het jasje weer goed over de rugleuning van mijn stoel en liet me weer langzaam over de dikke zwarte lul zakken. Tom genoot deze keer mee vanaf het topje van de lul. Mijn andere collega’s hadden weer eens niets in de gaten. Toen het lunchpauze was liet ik het jasje weer deels over de zitting glijden en begaf me naar het toilet. Ik wachtte op Peter en die kwam even later het toilet binnen.

Hij duwde me in een hokje en haalde zijn stijve lul uit zijn broek en nam me snel, hard en diep. Toen we allebei klaar gekomen waren begaven we ons afzonderlijk naar het personeelsrestaurant en gingen eten met onze collega’s. Tom wist natuurlijk dat ik met een natte kale kut aan tafel zat en ik zag hem dan ook verschillende keren samenzweerderig naar me kijken. Na het eten ging ik naar buiten voor mijn sigaretje en om net als de vorige keer de wind langs mijn kale natte kut te voelen.

Ik zette mijn benen dus weer een beetje uit elkaar en liet de wind zijn gang gaan. Na de pauze ging ik terug naar kantoor. Tom was er al om maar niets van het schouwspel te hoeven missen.
Priveontvangst tiel sexdate breda

  • PRIVEONTVANGST SHEMALE RIJPERE DAME ONTVANGT
  • Die krijg ik iedere dag sinds ons vorige avontuur. Daar hoefde ze niet lang op te wachten.
  • Zoek vrouw voor trio gratis sex be
  • Ze was een lust en pijn slavin, maar ook opdrachten en vernedering vond ze heerlijk. Ik spreek met haar af dat ik het leuk vind als ze mee gaat maar dat ze dezelfde opdrachten heeft als Olga.

Gratis sex lekker jong kutje neuken


De Meester haalt nu de dildo uit mijn kontje, het is even sti. Even later hoor ik hem een vibrator pakken, hij kruipt tussen mijn benen en begint mijn kut weer lekker te verwennen.

Ik wordt meteen weer nat, maar deze keer stopt hij tijdig en laat me liggen. Ik hoor hem dingen doen, en heb zo mijn vermoeden. Ik vraag of ik nu los mag, maar dat mag niet.

Ik moet nog steeds plassen. Meester wordt nu boos en zegt dat ik haast moet maken. Even later komt de meester terug. Ik krijg een natte onderbroek van hem in mijn mond gestopt als knevel. De onderbroek is doordrenkt met zijn pis. Het stinkt niet, maar is wel zijn pis en hij weet dat ik dat niet binnen wil krijgen. Dit is enorm vernederend maar ik heb geen keuze. Door de knevel in mijn mond kan ik niet praten.

Ik hoor af en toe de klik van het fototoestel, de meester leeft zich uit. Tussendoor hoor ik af en toe iets trillen. De Meester haalt nu de knevel uit mijn mond en geeft me weer een glas. Dit keer is het met de wijn, en dat helpt me verder ontspannen. De wijn valt zwaar en dan heb ik minder moeite met plassen weet mijn Meester.

Ik drink het hele glas wijn in een keer leeg. De knevel gaat weer aan, maar ditmaal proef ik dat er knevel door het glas wijn is gehaald en dus behalve naar pis ook naar heerlijke rode wijn smaakt. De Meester doet me iets om bij mijn kut, waardoor de vibrator er niet uit kan glijden en zet de vibrator aan in een lage stand. Hoewel het een lage stand is, stimuleert het enorm doordat het maar door blijft gaan.

Wel 10 minuten lang. Eindelijk voel ik dat ik door de trillingen mijn blaas niet langer kan ophouden en zal moeten plassen Ik mompel met die knevel in mijn mond en Meester haalt de knevel eruit en vraagt wat er is.

Ik kan eindelijk plassen Meester roep ik. Goed zo, zegt Meester. Meester haalt de vibrator uit mijn kut. Meester maakt mijn armen los zodat ik hem goed bij zijn hoofd kan vastpakken en ik weet dat de rollen wat worden aangepast.

Hij likt aan mijn clitje, Ik zeg hem dat niet te doen, want dan kan ik niet plassen. Hij pauseert even en na even wachten komt er een eerste straaltje, ik schaam me een beetje en vind het moeilijk. Dan komt er meer en heb ik het gevoel dat ik nu alles kan laten lopen. Ik vind moet en pak zijn hoofd beet en bijt hem toe: En hij zet zijn lippen tegen mijn kut en ik voel hem zuigen, ik heb inmiddels mijn blinddoek afgegooid en ik zie hoe de pis zo recht in zijn mond spuit.

Wat een geil gezicht is dit. Mijn Meester is nu mijn slet en snel pak ik het klaarliggende fototoestel en maak van dit een foto waarbij je mijn pis zo zijn mond in ziet komen. Het bed is nat maar dat is niet erg, mijn Meester is helemaal blij en slikt zoveel als hij kan in.

Als ik ben leeggeplast dan likt hij mijn kutje helemaal schoon en ik ben trots op mezelf dat ik mezelf heb overwonnen. Nu pas valt me op dat die dildo die de Meester in mijn kont had zitten, nu in zijn eigen kont zit.

Ik haal die dildo eruit wat die is wel wat te klein voor Meester. Ik laat hem een grote plug indoen en trek me niets aan van zijn geklaag en gesteun.

Ik ben 2 keer heerlijk klaargekomen en het is even tijd voor pauze. Ik bekijk de geile foto’s en zeg tegen de Meester dat als hij zich niet gedraagt ik ze op internet zal zetten. Zo dat hem wel even rustig houden. Meester trekt nu een spijkerbroek aan, maar houdt de budplug in. Ik krijg van de Meester een leren broekje aan met aan de binnenkant een kleine dildo die in mijn kut wordt gestopt. We gaan samen naar beneden, ik kook terwijl hij de post doorneemt, en ew zitten samen op een heerlijke harde stoel waarbij de plug diep zijn kont in wordt geduwd.

Ik heb die dildo die ik goed voel zitten en zo zitten we allebei harstikke geil aan tafel. Tijdens het eten sta ik af en toe op, en pak de afstandbediening van het butplug en zet die aan, waardoor hij heerlijk trilt. Ik kan de geilheid van zijn gezicht aflezen.

Ik haalde het touw door de ringen van beide dildos en bond het vast aan het touw om mijn middel. Het touw zat nu lekker strak, zodat de dildos in geen geval uit mij konden glijen. De laatste opdracht luidde 'maak de halsband vast om je nek en maak hem vast met een riem aan de bovenkant van het frame. Daarna, klik je je linker hand vast met in de handboeien en ook die maak je vast aan het frame. Vervolgens trek je aan het touw dat aan het bord voor het raam hangt.

Zorg ervoor dat het goed opent. Daarna maak je ook je rechterhand vast. Ik kom in de loop van de dag langs om te kijken of je het goed hebt gedaan en misschien maak ik je los. Mijn hoofd werd hierdoor flink achterover getrokken zodat ik niets meer kon zien behalve de muur achter mij. En ook mijn linker hand maakte ik vast. De handboeien klikten vast om mijn pols en om het frame.

Ik trok aan het touwtje maar er gebeurde niets. Ik trok er toen nog een keer aan, ietsje harder. Nu Klapte er een deel van het bord omlaag. Wat er precies gebeurde weet ik niet.

Toen maakte ik ook mijn andere hand vast aan het frame. Nu lag ik volledig hulpeloos vast gebonden op bed. Mijn benen wijd gespreid en mijn onderlichaam gevuld. Iedereen kon mij zien. Zeker nu het donker was geworden buiten en de verlichting binnen brandde, had iedereen van buiten een goed zicht op mijn. Echter kon ik niet zien wat er buiten gebeurde. Ik lag daar maar, wachten tot mijn meesteres kwam om mij te bevrijden.

Zo nu en dan hoorde ik wat geroezemoes bij het raam. Ik leidde daar uit af dat er mensen naar mij keken. Op zich maakte me dit erg heet en er begon wat vocht mijn poes zo voelde ik. Verder gebeurde er niet veel. Ik lag daar te liggen, en te liggen, mijn borsten begonnen steeds een beetje pijnlijker aan te voelen en ook mijn schaamlippen werden steeds pijnlijker. Ik hoopte maar dat mijn Meesteres snel zou komen. Na, ik schat, een uurtje hoorde ik wat gerommel bij de deur.

Ik hoorde deze open gaan en er liep iemand naar binnen. Eindelijk, zo dacht ik, daar is mijn Meesteres. Ik hoorde voetstappen, maar kon niet zien wie het was. Plotseling voelde ik een hand op mijn been, ik probeerde op te kijken, maar dat lukte niet. De hand streelde mijn onderbeen zachtjes. Steeds hoger ging die hand, over mijn dijen en richting mijn buik. De hand streelde mijn buik zachtjes en ging toen weer steeds hoger. De hand verdween toen het mijn borst raakte.

De hand kneep nu in mijn pijnlijke borst, eerst zachtjes en toen steeds harder. Een andere hand pakte mijn andere borst beet en kneep daar ik.

De handen knepen nu flink hard in mijn borsten en ik probeerde te schreeuwen, maar het bit in mijn mond verhinderde dat. Er kwam slechts een klein beetje geluid uit. Plotseling verdwenen de handen weer. Ik voelde ze de knoop om mijn middel los maken en het touw te verwijderen. De dildo in mijn kut werd er uit getrokken en de knijpers op mijn schaamlippen werden los gemaakt. De hand streelde nu mijn kletsnatte, gapende kut en kneep op de pijnlijke plekken waar de knijpers hadden gezeten.

God, wat deed dat een pijn zeg. Ik hoorde een rits los gaan. Vreemd, dacht ik nog. Even later voelde ik een harig lichaam boven op mij gaan liggen. Dit is niet mijn Meesteres dacht ik. Ik probeerde opnieuw te schreeuwen en bewoog mij wild. Het hielp echter niet. De man, dat was nu wel duidelijk, had zich uitgekleed en lag bovenop mij. Hij plaatste zijn penis tegen mijn kut aan en stootte hard naar binnen.

Zo te voelen was hij flink geschapen, want hij ramde tegen mijn baarmoeder aan, wat ik op zich een heerlijk gevoel vind. Toen pakte hij mijn borsten weer beet en kneep er hard in. Dat wil je toch zo graag. Telkens stootte hij hard tegen mijn baarmoeder aan met zijn dikke eikel. Heerlijk vond ik dat.

Hij beukte keer op keer diep in me. De dildo in mijn aars bewoog flink mee met de bewegingen wat mij een extra stimulatie gaf. Plotseling kneep hij loeihard in mijn borsten en tegelijkertijd voelde ik zijn sperma diep in mijn kutje spuiten. Daarna ging hij van mij af. Hij plaatste de dildo weer in mijn kut, en zette mijn schaamlippen weer vast met de knijpers.

Hij bond de touwen weer door de dildos vast , dit keer strakker dan ik had gedaan. Daarna kneep hij nog een keer flink hard in mijn borst. Hij gaf me een zoen op mijn wang en toen pas zag ik wie het was. Een mij onbekende man. De deur liet ie weer op een kier. Niet veel later kwam er iemand anders binnen. Ik hoorde dat hij zijn broek uit deed en tussen mijn benen kwam zitten. Deze haalde gelijk mijn beide dildos uit mijn kut en maakte mijn voeten los.

Hij duwde mijn benen ruw over mij heen, zodat ik dubbel gevouwen lag. Zijn penis, plaatste hij tegen mijn aars aan en hij drukte zich hard naar binnen. Hij neukte me hard in mijn kont en ik voelde zijn ballen tegen mijn billen aan slaan. Felle stoten diep in mijn kont , keer op keer tot op een gegeven moment hij klaarkwam en zijn sperma diep in mijn endeldarm achterliet.

Gelijk voelde ik twee andere handen mijn benen vast pakken en opnieuw een penis, deze keer in mijn poes. Zijn penis ramde nu hard in mijn poes ferme halen tot hij klaar kwam. De volgende was direct daarna aan de beurt. Zo werd ik keer op keer geneukt, door mannen die ik niet kon zien en waarschijnlijk niet eens kende. Maar, dat was het engste, misschien ook wel. Sommigen pakten mij in mijn kont anderen in mijn kut en eigenlijk vond ik het best lekker.

De pijn in mijn tieten voelde ik eigenlijk niet eens meer. Toen de zesde of zevende kerel mij neukte kwam ik voor de eerste keer klaar. Niet dat die vent zich daar iets van aan trok, die neukte gewoon door. Vervolgens werd ik door nog een tiental mannen geneukt, allemaal lieten ze hun zaad achter in mij en ik kwam ondertussen ook nog een keer of drie flink klaar.

Eventjes kwam er toen niets. Ik lag daar, mijn benen vrij en klodders sperma liepen uit mijn kut en kont. Toen voelde ik plotseling een warme straal over mijn lichaam stromen.

Er pieste er een over me heen! Blijkbaar moesten al die kerels nodig piesen, want kort daarna voelde ik meerde stralen. Eentje probeerde er zelfs in mijn gapende kut en kont te piesen, wat nog lukte ook. Een ander pieste in mijn gezicht en het vocht sijpelde beetje bij beetje in mijn mond. Ik probeerde het eerst nog uit te spugen, maar dat lukte niet, dus zat er niets anders op dan het door te slikken. Toen kon ik ook zelf mijn plas niet meer inhouden en liet het dus ook maar lopen.

Toen een van die kerels het zag begon hij het snel mijn kut te wrijven. Een paar van die kerels begonnen me toen weer vast te binden en stopten de dildos weer terug. Een flinke tijd gebeurde er niets en lag ik daar maar te wachten. Totdat ik wederom voetstappen in de gang hoorde. Meerdere mensen schatte ik zo, twee, of drie waarschijnlijk. Ze kleedden zich uit hoorde ik en er werd wat gegiecheld en gelachen.

Plotseling voelde ik iets heets op mijn buik druppen. Ik schokte met mijn lichaam. Een tweede drup viel precies in mijn navel. Kut, wat doet dat zeer dacht ik en ik probeerde te gillen.

Maar dat lukte natuurlijk niet. Er vielen meer druppen op mij, nu ook op mijn al pijnlijke tieten. Ik probeerde opnieuw te schreeuwen. Weer vielen er druppen, nu ook op mijn andere tepel. De volgende druppel die viel, kwam precies op mijn clitje terecht. Ik schokte wild met mijn hele lichaam.

Wat deed dat ongelovelijk zeer. Ik probeerde te gillen en te schreeuwen. Ze liet nog een paar druppen vallen. Toen werden de dildos weer verwijderd en ook mijn benen werden los gemaakt.

Iemand hield mijn been omhoog. Klik hier voor meer webcams!! Het was al enige tijd geleden zo’n jaar of 5 dat ik een sex spel had gemaakt voor mijn vrouw. Het werd dus hoog tijd dat ik een vernieuwde versie ging maken. Na enige tijd achter de pc te hebben doorgebracht was het spel af. Nu nog een geschikt moment om het te spelen. Mijn vrouw was in bad ik had dus alle tijd om de woonkamer klaar te maken voor het spel.

De kaarsjes branden ik had een lekkere aromatische geurtje opgezet en haar muziek stond op. Nadat ik verteld had hoe het spel werkte speelde ze gewillig mee. Solo opdrachten waren 1 punt waard terwijl de samen opdrachten 2 punten op leverde. Als je 20 punten had had je gewonnen en moet je een kaart pakken van de grote opdrachten die je vervolgens aan de andere gaf deze moet de opdracht vervullen. Ik zette eerste wat lekkers klaar en schonk wat wijn in.

Ik was als eerste de ‘klos’ ik had een solo opdracht te pakken. Ik pakte het kaartje en las wat ik moest doen. Ik las “geef een geile striptease en blijf de rest van de avond naakt zitten”.

Ik gaf een geile striptease en terwijl ik dit deed wreef ik met mijn lichaam tegen de hare aan. Nadat ik mijn tanga uit had gedaan stond ik naakt voor haar. Mijn geschoren kale pik werd langzaam stijf en hard het voorvocht parelde al een beetje langs mijn kale pik.

Nu was het haar beurt om verder te gaan. Zij gooide 5 en kwam neer op ook alweer solo. Ze pakte het kaartje en haar opdracht was dat ze me moest pijpen, maar ik mocht niet klaarkomen. Ze kwam lekker boven me hangen met haar warme geile mond. Heel langzaam begon ze mijn kale pik te likken en en mijn ballen te zuigen. Toen nam ze mijn pik in haar mond en zoog langzaam mijn voorvocht er uit. Dit duurde zo’n minuut of wat ik riep uit dat ze moest ophouden want anders zou ik komen.

Terwijl wij het spel speelde dronken we wat wijn en werden er een beetje aangeschoten van. Het spel ging verder de opdrachten werden ook steeds geiler. Zo moet ik haar als 2de opdracht van mij haar neuken op een vreemde plak. Ik legde haar op de eettafel en trok haar slipje uit.

Ik stootte in een keer mijn harde pik in haar kale kut. Ze was al drijf nat van haar vocht. En het spel was pas net bezig dat beloofde wat. Heerlijk was om haar zo te neuken. Maar ja het spel moest ook afgespeeld worden. Nadat zij was geweest moest ze als opdracht haar vingeren vlak voor mijn gezicht. Werkelijk ik weet niet of je dat ooit gezien hebt van je vrouw of vriendin maar het is een heel geil gezicht. En ze genoot er ook nog van.

Ik was weer aan de beurt en ik kwam op solo Mijn opdracht was voer een geil idee uit.

sm opdrachten kale natte kut

Lekkere geile dames oudere vrouw zoekt sexdate


De doos rammelde wat toen ik de trap afliep en ik vroeg me dan ook af wat daar nu in zou zitten. Ik zette de doos in de woonkamer neer en las de volgende opdracht. Ik keek nog even naar buiten, maar de vrouw die me een tijdje geleden zo bewonderd had was verdwenen. Jammer dacht ik nog, had ik haar mooi mijn lekkere kale kut kunnen laten zien. Enfin de opdracht was 'haal de matras van het bed in de logeerkamer op en breng het in de woonkamer. Laat al het beddengoed in de slaapkamer achter.

Leg de matras in het midden van de kamer met de korte kant naar het raam ' Dus ging ik maar weer naar boven. Eerst haalde ik al het beddengoed van het bed af. Die matras was dus best wel zwaar, en het was een twee-persoons ook nog. Ik sleurde het ding uit het bed en zo goed en kwaad als het ging trok ik hem achter me aan naar de trap.

Ik duwde hem van de trap af en met wat duwen lukte het om de matras beneden te krijgen, waarna ik heb naar de woonkamer sleepte en daar neerlegde, in het midden van de kamer. Ik was inmiddels flink bezweet geworden, kleine pareltjes zweet drupten van mijn lichaam, en ik tintelde een beetje als er een druppeltje over mijn poesje liep. Ik had ook al wel wat dorst gekregen, maar ik ging toch maar niets drinken. De opdracht luidde toch duidelijk 'niets anders', dacht ik nog.

Goed dus las ik de volgende opdracht maar. Bovenop ligt een bord. Aan de ene kant is die wit en aan de andere kant rood. Hang het links voor het raam met de rode kant naar het raam.

Het touwtje dat er aanzit rol je uit en leg je naast de matras neer. Daarna maak je het slotje dat op de witte zijde zit los. Zet de constructie in elkaar en leg hem rond de matras, met de onderkant zoals aangeven in de tekening naar het venster toe.

Verder zitten er een aantal banden in die je op de aangegeven manier aan de constructie moet vastgemaken. Maar goed ik ging de flink aan de slag met de constructie. Eigenlijk zonder me te realiseren dat ik naakt door de kamer liep en iedereen me kon zien. Na een tijdje had ik de constructie zo in elkaar gezet als was aangegeven en plaatste het ding rond de matras. Tot mijn verbazing paste het er precies om heen. Vervolgens maakte ik de banden aan de constructie vast.

De banden waren van leer gemaakt en zaten vast aan een metalen pen die in het frame paste. Verder zat er een gesp aan zodat de band gesloten kon worden. Uiteindelijk had ik na een half uurtje ongeveer de hele constructie klaar en las toen de volgende opdracht maar weer. Breng de doos naar boven. Hierna mag je wat eten en drinken pakken en op de matras gaan liggen en een kwartiertje uit rusten.

Daarna moet je naar de WC gaan. Ik ging een toen even liggen op de matras en probeerde wat te ontspannen. Zo nu en dan zag ik dat iemand naar me keek wat me best wel opwond. Ik lette goed op de klok zodat ik op tijd zou stoppen en nadat het kwartiertje was verstreken, stond ik op en ging naar de WC waar ik mijn blaas ledigde en ook mijn endeldarm leegde. Terug in de woonkamer las ik de volgende opdracht weer.

Zorg ervoor dat je goed schoon bent. Neem daarna een douche en smeer jezelf volledig in met babyolie. Ik bukte en voorzichtig stopte ik het slangetje in mijn anus. Vervolgens vulde ik mijn endeldarm met het water. Het voelde geweldig, dat water in mijn endeldarm. Toen ik voelde dat ik vol was gaf ik toch nog een flinke kneep in de zak met water en trok vervolgens de slang voorzichtig uit mijn aars.

Het voelde als of ik op knappen stond en voorzichtig liep ik naar de WC en ging zitten. Ik wachtte nog even en liet toen het water uit mijn darmen lopen de WC in. Ik perste alles er uit. Ik herhaalde het proces nog een keer en ging toen een douche nemen. Ik zeepte me flink in, vooral mijn poesje en aarsje schrobte ik lekker schoon. Nadat ik gedoucht was, pakte ik de babyolie uit de kast en begon mijn hele lijf er mee in te smeren. Ik ging toen weer naar beneden met mijn glimmende lijf om de volgende opdracht te lezen.

Ik klem hem stevig vast. Mijn tepels werden gelijk keihard. De andere tepel zette ik ook tepel stevig vast in de klem. De heftige druk op mijn tepels zorgte ervoor dat mijn poes al weer flink nat aan het worden was. De volgende opdracht dan maar weer. Draai het vier keer op elke borst heen en knoop het goed stevig vast tussen je borsten in. Daarna hang je de gewichten aan de tepelklemmen. Ga nu naar de voordeur toe en zet die op een kiertje.

Het ruwe touw schuurde flink en volde branderig aan. De gewichten die ik daarna aan de klemmen vast maakte, rekten mijn tepels flink uit. Mijn borsten voelden nu flink pijnlijk aan. Toch las ik maar weer de volgende opdracht. Daarna pak je het bit en maak je het vast in je mond. Vervolgens ga je op de matras zitten, met je voeten naar het venster toe. Spreid je benen en maak je voeten vast in de banden.

Bond de banden rond mijn dijen, zette het bit vast in mijn mond en gespte het vast achter mijn hoofd. Ik spreidde mijn benen zover mogelijk en zette ze vast in de banden. Ondertussen voelde ik een beetje pijn en jeuk in mijn borsten ontstaan. Ik besteedde verder weinig aandacht aan.

Eigenlijk vond ik het ook wel een lekker gevoel. Nu lag ik daar dus met mijn benen gespreid voor iedereen te kijk. Ik las echter de volgende opdracht. Stel ze zo af dat je schaamlippen goed naar buiten worden getrokken. Daarna pak je kleine dildo en stop die in je anus.

De grote dilde stop je in je kut. Vervolgens maak je een stuk touw vast om je middel en haal het door de ringen die aan de achterkant van de dildos zitten en zet het zaakje goed strak vast. Ik maakte mijn schaamlippen vast aan de krijpers en spande de koorden goed strak. Mijn lipjes werden nu flink aangetrokken en de druk van de knijpers op mijn gevoelige lipjes was pijnlijk.

Ik genoot er even van pakte toen de dildos. Voorzichtig drukte ik de kleine in mijn aars. Zo klein was die nou ook weer niet, eigenlijk was het een flinke grote.

Zo'n 25 cm tot de verdikking onderaan toe en een doorsnee van ruim vier. Ik drukte hem diep in mijn kont tot de verdikking tegen mijn anus aan kwam. Het gaf me een flink vol gevoel van binnen, maar het was wel een lekker gevoel. De andere dildo, die nog iets langer was zo'n 28 cm en ook iets dikker ruim 6 cm, duwde ik in mijn inmiddels kletsnat geworden kut. Ik duwde hem helemaal naar binnen toe, wat best soepel ging, want ik was al kleddernat geworden, tot de dildo tegen mijn baarmoeder aan kwam.

Toen bond ik het touw rond mijn middel en haalde het tussen mijn billen door. Dit vereistte een aantal gymnasiastische beweging, omdit ik vast zat aan het bed en niet kon gaan zitten vanwege de dildos.

Het bewegen van mijn onderlijf zorgde ervoor dat ook de dildos in mij flink bewogen en nog een beetje dieper in mij gingen. Ik haalde het touw door de ringen van beide dildos en bond het vast aan het touw om mijn middel. Het touw zat nu lekker strak, zodat de dildos in geen geval uit mij konden glijen.

De laatste opdracht luidde 'maak de halsband vast om je nek en maak hem vast met een riem aan de bovenkant van het frame. Daarna, klik je je linker hand vast met in de handboeien en ook die maak je vast aan het frame. Vervolgens trek je aan het touw dat aan het bord voor het raam hangt. Zorg ervoor dat het goed opent.

Daarna maak je ook je rechterhand vast. Ik kom in de loop van de dag langs om te kijken of je het goed hebt gedaan en misschien maak ik je los. Mijn hoofd werd hierdoor flink achterover getrokken zodat ik niets meer kon zien behalve de muur achter mij. En ook mijn linker hand maakte ik vast. De handboeien klikten vast om mijn pols en om het frame.

Ik trok aan het touwtje maar er gebeurde niets. Ik trok er toen nog een keer aan, ietsje harder. Nu Klapte er een deel van het bord omlaag. Wat er precies gebeurde weet ik niet. Toen maakte ik ook mijn andere hand vast aan het frame. Nu lag ik volledig hulpeloos vast gebonden op bed. Mijn benen wijd gespreid en mijn onderlichaam gevuld.

Iedereen kon mij zien. Zeker nu het donker was geworden buiten en de verlichting binnen brandde, had iedereen van buiten een goed zicht op mijn. Echter kon ik niet zien wat er buiten gebeurde. Ik lag daar maar, wachten tot mijn meesteres kwam om mij te bevrijden.

Zo nu en dan hoorde ik wat geroezemoes bij het raam. Ik leidde daar uit af dat er mensen naar mij keken. Op zich maakte me dit erg heet en er begon wat vocht mijn poes zo voelde ik. Verder gebeurde er niet veel. Ik lag daar te liggen, en te liggen, mijn borsten begonnen steeds een beetje pijnlijker aan te voelen en ook mijn schaamlippen werden steeds pijnlijker. Ik hoopte maar dat mijn Meesteres snel zou komen. Na, ik schat, een uurtje hoorde ik wat gerommel bij de deur. Ik hoorde deze open gaan en er liep iemand naar binnen.

Eindelijk, zo dacht ik, daar is mijn Meesteres. Ik hoorde voetstappen, maar kon niet zien wie het was. Plotseling voelde ik een hand op mijn been, ik probeerde op te kijken, maar dat lukte niet. De hand streelde mijn onderbeen zachtjes. Steeds hoger ging die hand, over mijn dijen en richting mijn buik.

De hand streelde mijn buik zachtjes en ging toen weer steeds hoger. De hand verdween toen het mijn borst raakte. De hand kneep nu in mijn pijnlijke borst, eerst zachtjes en toen steeds harder.

Een andere hand pakte mijn andere borst beet en kneep daar ik. De handen knepen nu flink hard in mijn borsten en ik probeerde te schreeuwen, maar het bit in mijn mond verhinderde dat.

Er kwam slechts een klein beetje geluid uit. Plotseling verdwenen de handen weer. Ik voelde ze de knoop om mijn middel los maken en het touw te verwijderen. De dildo in mijn kut werd er uit getrokken en de knijpers op mijn schaamlippen werden los gemaakt. De hand streelde nu mijn kletsnatte, gapende kut en kneep op de pijnlijke plekken waar de knijpers hadden gezeten. God, wat deed dat een pijn zeg. Ik hoorde een rits los gaan.

Vreemd, dacht ik nog. Even later voelde ik een harig lichaam boven op mij gaan liggen. Dit is niet mijn Meesteres dacht ik. Ik probeerde opnieuw te schreeuwen en bewoog mij wild. Het hielp echter niet. De man, dat was nu wel duidelijk, had zich uitgekleed en lag bovenop mij. Hij plaatste zijn penis tegen mijn kut aan en stootte hard naar binnen. Zo te voelen was hij flink geschapen, want hij ramde tegen mijn baarmoeder aan, wat ik op zich een heerlijk gevoel vind. Toen pakte hij mijn borsten weer beet en kneep er hard in.

Dat wil je toch zo graag. Telkens stootte hij hard tegen mijn baarmoeder aan met zijn dikke eikel. Heerlijk vond ik dat. Hij beukte keer op keer diep in me. De dildo in mijn aars bewoog flink mee met de bewegingen wat mij een extra stimulatie gaf. Plotseling kneep hij loeihard in mijn borsten en tegelijkertijd voelde ik zijn sperma diep in mijn kutje spuiten.

Daarna ging hij van mij af. Hij plaatste de dildo weer in mijn kut, en zette mijn schaamlippen weer vast met de knijpers. Hij bond de touwen weer door de dildos vast , dit keer strakker dan ik had gedaan.

Daarna kneep hij nog een keer flink hard in mijn borst. Hij gaf me een zoen op mijn wang en toen pas zag ik wie het was. Een mij onbekende man. De deur liet ie weer op een kier. Niet veel later kwam er iemand anders binnen. Ik hoorde dat hij zijn broek uit deed en tussen mijn benen kwam zitten. Deze haalde gelijk mijn beide dildos uit mijn kut en maakte mijn voeten los.

Hij duwde mijn benen ruw over mij heen, zodat ik dubbel gevouwen lag. Zijn penis, plaatste hij tegen mijn aars aan en hij drukte zich hard naar binnen. Hij neukte me hard in mijn kont en ik voelde zijn ballen tegen mijn billen aan slaan.

Felle stoten diep in mijn kont , keer op keer tot op een gegeven moment hij klaarkwam en zijn sperma diep in mijn endeldarm achterliet. Gelijk voelde ik twee andere handen mijn benen vast pakken en opnieuw een penis, deze keer in mijn poes. Zijn penis ramde nu hard in mijn poes ferme halen tot hij klaar kwam. De volgende was direct daarna aan de beurt. Zo werd ik keer op keer geneukt, door mannen die ik niet kon zien en waarschijnlijk niet eens kende.

Maar, dat was het engste, misschien ook wel. Sommigen pakten mij in mijn kont anderen in mijn kut en eigenlijk vond ik het best lekker. De pijn in mijn tieten voelde ik eigenlijk niet eens meer. Toen de zesde of zevende kerel mij neukte kwam ik voor de eerste keer klaar. Niet dat die vent zich daar iets van aan trok, die neukte gewoon door. Ik keek Peter verbaasd aan. Ik deed mijn slipje uit. Ik had een kort zwart rokje aan en een wit haltertopje dat zich om mijn flinke borsten spande.

Ik bewerkte mijn kutje even voor met mijn vingers en liet me toen langzaam over de dikke zwart lul zakken. Hij vulde mijn kutje lekker diep. Ik startte mijn computer op en dronk mijn koffie. Ondertussen kwamen mijn collega’s binnen. Tom nam tegenover me plaats en ik kreeg een vette knipoog van hem. Die krijg ik iedere dag sinds ons vorige avontuur. Peter kennende zal hij Tom ook vandaag weer bij mijn opdracht betrekken. En ja wel hoor, Tom was z’n computer nog aan het opstarten toen er een mailtje van Peter aan Tom kwam, waarbij ik in de cc stond.

Even later keek Tom met een grijns naar mij en liet zijn blik onder mijn bureau zakken. Ik deed m’n benen uit elkaar en grijnsde terug. Ik schreef terug dat ik niet onderuit kon zakken omdat ik flink gevuld was. Tom keek verbaasd naar mij toen hij mijn mailtje gelezen had en om te demonstreren wat ik bedoelde tilde ik mijn billen een stuk op zodat Tom de dikke zwarte lul kon zien. Ik zou willen dat dat mijn lul was in die natte geile kut van je.

Peter liep lachend terug naar zijn bureau, terwijl ik een paar keer op en neer schoof over de dikke zwarte lul. Dat kon ik niet te vaak doen en ik kon ook niet te ver omhoog komen, want dan zouden mijn andere collega’s zich afvragen wat ik aan het doen was. Mijn kale kut was nat van het geil en ik kneep met mijn kutspieren in de dikke kunstlul. Ik had mijn benen wijd en was zover de kunstlul het toeliet onderuit gezakt zodat Tom zoveel mogelijk kon zien.

Zodra het even kon zonder op te vallen bewoog ik me over de dikke lul heen en weer en zorgde ervoor dat hij steeds zo diep mogelijk in mijn kutje kwam. Ik bewoog me zo goed en zo kwaad als het kon op en neer. Even later ging mij telefoon. Ik nam op en keek vervolgens verschrikt naar Tom. Ik legde de hoorn neer en typte snel “de baas”.

Vervolgens stond ik langzaam op en voelde de dikke zwarte lul met een plop uit mijn natte kut schieten. Ik pakte mijn jasje en liet dat achteloos half over de zitting van mijn stoel glijden, zodat de kunstlul aan het oog onttrokken werd. Vervolgens verliet ik het kantoor en liep naar het kantoor van mijn baas. Oh shit, dacht ik, mijn rokje is zo kort dat mijn natte kut de zitting van de stoel zal raken. Ik ga hier een natte plek achter laten.

Ik ging zitten en mijn baas begon me van alles te vragen over het project waar ik de laatste week mee bezig was. Ik had mijn benen over elkaar geslagen, maar omdat mijn rokje zo kort was, liet ik een flink stuk bloot been zien.

De blik van mijn baas was alweer een paar keer van mijn priemende tepels in mijn shirt naar de bovenkant van mijn blote benen gegaan. Na een half uur kon ik eindelijk vertrekken. Ik stond op en zag de natte plek op de stoel. Ik schoof de stoel zover mogelijk onder de tafel en hoopte dat mijn baas niks zou zien.

Mijn kut was ondertussen alleen maar geiler geworden van de gedachte dat ik hier al die tijd met een blote natte kut bij mijn baas gezeten had. En van de gedachte aan die dikke zwarte lul op mijn stoel, waar ik me zo meteen weer lekker overheen kom laten zakken.

Als er in de tussentijd maar niemand op mijn stoel heeft willen gaan zitten, dacht ik. Ik liep terug naar mijn kantoor en bedacht me dat als ik dan toch stond ik net zo goed meteen koffie kon gaan halen voor mijn collega’s. Ik pakte het dienblad en liep met mijn blote natte kut naar het keukentje waar ik koffie tapte voor iedereen. Ik liep weer terug naar kantoor en voorzag iedereen van koffie. Tom als laatste natuurlijk. Ik deed alsof ik wat vragen voor hem had en liet hem ondertussen met zijn vingers mijn natte kut verkennen.

sm opdrachten kale natte kut