Super dikke lul stiekem vingeren

super dikke lul stiekem vingeren

Geil emo kind is dol op standje Standje 69 in een Hollandse slaapkamer. Brunette is harig maar wel lekkerrrrr. Ram die paal achter in mijn smoel, geile beer. Voor geld doe ik alles. In de lobby pikt hij een botergeil sletje op. Standje 69 met bebrilde brunette. Spaanse Juanita krijgt een dikke paal.

Happy Ending Nuru Massages. Mooie blondine en brunette hebben geen man nodig. Mag ik mijn sokjes aanhouden bij het neuken? Man betrapt zijn vrouw met het buurjongetje. Onschuldig tienermeisje proeft de nieuwe smaak van Chupa Chups. Gulzig wacht ze op het warme vocht in haar mondje. Juffrouw zonder slipje maakt wiskunde wel interessant. Mijn strakke kutje en een heerlijk poepertje. Wat slagroom op z'n lul en pijpen maar! Mieke stond wat wankel op en zei, oké welterusten en tot morgen, ze viel bijna om en ik zei, ik loop wel even met je mee.

Ik bracht haar naar de caravan van hun, hielp Mieke naar binnen en zei, moet ik je even helpen met uitkleden!!!! Hihi Henk, hihi, durf je dat wel? Ik kleedde haar uit en legde haar op bed, nog voordat ze haar hoofd op het kussen had liggen sliep ze al, in haar slip en bh lag ze voor me op bed en ik kon de verleiding niet weerstaan om haar even over haar hele kleine tieten en tepels te wrijven, maar ging niet verder!!

Snel liep ik terug en zag bij binnenkomst hoe Wim met z,n handen onder de rok van Ria zat en haar met zijn handen om haar billen strak tegen zich aan had getrokken!!!! Ze keken me aan maar dansten gewoon door! Ik liep naar hen toe en zei, Mieke slaap als een os!!

Ja, jaa, kreunde ze, jaaa, Wim haalde zijn handen onder haar rok vandaan en begon spontaan haar bloes open te knopen!! Fluisterend vroeg ik haar, dit wil je he, dit wil je toch??

Met gesloten ogen en licht hijgend zei ze, oké, oké een keer dan!! Haar bloes ging uit en even later ook haar bh en ik zag hoe Wim zich voorover boog en op haar keiharde tepels begon te zuigen, ik trok haar rok en slipje uit en zei, Ria, Ria laat je neuken, laat je neuken door Wim! Wim en ik trokken snel onze kleren uit en toen Ria naar de lul van Wim keek slaakte ze een gil van verbazing??

Jezus Henk, Jezus kijk eens, stamelde ze, ik keek en zag dat Wim een stijve had die minstens 20 a 21cm moest zijn ook, de dikte was enorm hij had er een waarvan ik nu begreep dat Mieke gisteravond nee zei toen hij haar probeerde om in haar kont te neuken!!

Ria zakte op haar knieën voor hem en begon hem spontaan te pijpen, ze kreeg zijn giga pik niet helemaal in haar mond maar likkend en pijpend aan die grote vette staaf kirde ze. Wim, Wim, neuk me, neuk me, steek die lekkere geile monsterlul in mijn natte ouwe kut, haar ogen tolde van geiligheid en ze liet zich languit op de grond zakken!! Voor het eerst van haar leven kreeg Ria een lul die vele malen groter was als de mijne, en toen ik zag hoe Wim haar cm voor cm opvulde begon ze te kreunen, steunen, kirren, hijgen en kermde luider en luider, neuk, neuk, neuk me, met die gigapik!

Wim nam haar, hij nam haar hard, fel en meedogenloos en al diep in haar neukgrot pompend sloeg ze haar benen om zijn middel om hem nog dieper in zich te voelen!!

Oooh mijn hoooo Jezus, oooh Henk, Henk, Henk wat geil, wat geil, ooooh wat geil die vette pik diep in me. Het duurde maar 10 minuten toen Wim zijn zaad diep in de kut van Ria spoot en ik trekkend aan mijn lul zag hoe Ria er alles aandeed om zijn pik in haar te houden. Nog een keer, oooh jaa, kom, kom, nog een keer kermde ze bloedgeil. Wim trok haar overeind, ging zitten en liet Ria zachtjes met haar gezicht naar hem toe weer met haar kut over zijn pik zakken, strak vast houdend om zijn nek en haar benen om zijn lenden beurde hij haar rustig op en neer.

Plots hoorde ik hem fluisteren, vind je het lekker Ria vind je het lekker om mijn lul in je kut te hebben??? Ja, jaa, oooh, jaa Wim, kirde ze geil, hij trok haar nu wat verder omhoog zodat zijn harde staaf uit haar kut floepte en fluisterde nu tegen haar??? Wil je mijn lul ook in je kont??????? Ik zag hoe het geil uit haar kut droop en hoorde haar zeggen, oké, oké, neuk me in mijn kont met die enorme lul van je, maar zachtjes Wim heel zachtjes??

Het verbaasde me niet, als Ria geil is maar zeker als ze bloedgeil is zoals nu vind ze alles goed en geil!! Wim draaide haar om, en mij lief maar vooral geil aankijkend stamelde ze. Henk, Henk, hij gaat me met zijn harde paal in mijn kont neuken. Ik glimlachte en zei, oké meisje, oké, laat je nemen in die geile kont van je!!

Heel erg zachtjes zakte ze cm, voor cm, met haar kontgat over zijn lul en met een vertrokken gezicht van de pijn liet ze zich gaan. Ze liet die superpik steeds verder in haar kont glijden en ondanks de pijn in het begin, begon ze zelf steeds harder op en neer te wippen. Ze gilde, kermde en zwaar hijgend vroeg ze om meer en meer en nog meer, totdat ze achterover zakte en kronkelend met gesloten ogen kwam en kwam. Toen Wim haar voor de tweede keer volspoot alleen in haar kont nu, zag ik een heftige siddering door haar mooie slanke lijfje trekken en viel ze bijna bewusteloos voorover!!

Wat als je de vrije hand krijgt. Zoek je lekkere vrouwen in jouw buurt? Wil jij ook een mooie strakke vagina? Ben jij al tijden niet tevreden over je vagina en wil je daar eindelijk eens iets aan doen! Met de creme van vaginaverjonging worden jou schaamlippen weer strak en jong! Probeer het snel, het werkt echt super! Ria en ik zelf Henk beide 54 jaar, ruim 30 jaar getouwd, Ria slank cm lang,slank en een lekkere d cup, neukten nog steeds 2 a 3 keer in de week, regelmatig als ik met haar bezig was vroeg ik haar of ze niet eens een grote lul wilde dan de mijne, ik heb maar een 14 cm korte dunne pik, en kon me voorstellen ook omdat het me geil leek om haar eens genomen te zien worden door een echte grote dikke vette lul!

Soms zei ze, okay Twee dagen voordat we op vakantie gingen naar Spanje waar we een caravan hadden gehuurd op een camping, lagen we weer te neuken en zei ik toen we lekker klaar waren gekomen. Neem wat geile setjes mee lieverd want je weet maar nooit wat we tegen komen op de camping, giechelend keek ze me aan en zei, je wilt me echt zien met een ander he!!

..

Vette pik 2 meisjes vingeren elkaar


super dikke lul stiekem vingeren

Geil emo kind is dol op standje Standje 69 in een Hollandse slaapkamer. Brunette is harig maar wel lekkerrrrr. Ram die paal achter in mijn smoel, geile beer. Voor geld doe ik alles. In de lobby pikt hij een botergeil sletje op. Standje 69 met bebrilde brunette. Spaanse Juanita krijgt een dikke paal. Happy Ending Nuru Massages.

Mooie blondine en brunette hebben geen man nodig. Mag ik mijn sokjes aanhouden bij het neuken? Man betrapt zijn vrouw met het buurjongetje. Onschuldig tienermeisje proeft de nieuwe smaak van Chupa Chups. Gulzig wacht ze op het warme vocht in haar mondje.

Juffrouw zonder slipje maakt wiskunde wel interessant. Mijn strakke kutje en een heerlijk poepertje. Wat slagroom op z'n lul en pijpen maar! Mieke stond wat wankel op en zei, oké welterusten en tot morgen, ze viel bijna om en ik zei, ik loop wel even met je mee. Ik bracht haar naar de caravan van hun, hielp Mieke naar binnen en zei, moet ik je even helpen met uitkleden!!!! Hihi Henk, hihi, durf je dat wel? Ik kleedde haar uit en legde haar op bed, nog voordat ze haar hoofd op het kussen had liggen sliep ze al, in haar slip en bh lag ze voor me op bed en ik kon de verleiding niet weerstaan om haar even over haar hele kleine tieten en tepels te wrijven, maar ging niet verder!!

Snel liep ik terug en zag bij binnenkomst hoe Wim met z,n handen onder de rok van Ria zat en haar met zijn handen om haar billen strak tegen zich aan had getrokken!!!! Ze keken me aan maar dansten gewoon door! Ik liep naar hen toe en zei, Mieke slaap als een os!! Ja, jaa, kreunde ze, jaaa, Wim haalde zijn handen onder haar rok vandaan en begon spontaan haar bloes open te knopen!!

Fluisterend vroeg ik haar, dit wil je he, dit wil je toch?? Met gesloten ogen en licht hijgend zei ze, oké, oké een keer dan!! Haar bloes ging uit en even later ook haar bh en ik zag hoe Wim zich voorover boog en op haar keiharde tepels begon te zuigen, ik trok haar rok en slipje uit en zei, Ria, Ria laat je neuken, laat je neuken door Wim! Wim en ik trokken snel onze kleren uit en toen Ria naar de lul van Wim keek slaakte ze een gil van verbazing?? Jezus Henk, Jezus kijk eens, stamelde ze, ik keek en zag dat Wim een stijve had die minstens 20 a 21cm moest zijn ook, de dikte was enorm hij had er een waarvan ik nu begreep dat Mieke gisteravond nee zei toen hij haar probeerde om in haar kont te neuken!!

Ria zakte op haar knieën voor hem en begon hem spontaan te pijpen, ze kreeg zijn giga pik niet helemaal in haar mond maar likkend en pijpend aan die grote vette staaf kirde ze. Wim, Wim, neuk me, neuk me, steek die lekkere geile monsterlul in mijn natte ouwe kut, haar ogen tolde van geiligheid en ze liet zich languit op de grond zakken!! Voor het eerst van haar leven kreeg Ria een lul die vele malen groter was als de mijne, en toen ik zag hoe Wim haar cm voor cm opvulde begon ze te kreunen, steunen, kirren, hijgen en kermde luider en luider, neuk, neuk, neuk me, met die gigapik!

Wim nam haar, hij nam haar hard, fel en meedogenloos en al diep in haar neukgrot pompend sloeg ze haar benen om zijn middel om hem nog dieper in zich te voelen!! Oooh mijn hoooo Jezus, oooh Henk, Henk, Henk wat geil, wat geil, ooooh wat geil die vette pik diep in me. Het duurde maar 10 minuten toen Wim zijn zaad diep in de kut van Ria spoot en ik trekkend aan mijn lul zag hoe Ria er alles aandeed om zijn pik in haar te houden. Nog een keer, oooh jaa, kom, kom, nog een keer kermde ze bloedgeil. Wim trok haar overeind, ging zitten en liet Ria zachtjes met haar gezicht naar hem toe weer met haar kut over zijn pik zakken, strak vast houdend om zijn nek en haar benen om zijn lenden beurde hij haar rustig op en neer.

Plots hoorde ik hem fluisteren, vind je het lekker Ria vind je het lekker om mijn lul in je kut te hebben??? Ja, jaa, oooh, jaa Wim, kirde ze geil, hij trok haar nu wat verder omhoog zodat zijn harde staaf uit haar kut floepte en fluisterde nu tegen haar??? Wil je mijn lul ook in je kont??????? Ik zag hoe het geil uit haar kut droop en hoorde haar zeggen, oké, oké, neuk me in mijn kont met die enorme lul van je, maar zachtjes Wim heel zachtjes??

Het verbaasde me niet, als Ria geil is maar zeker als ze bloedgeil is zoals nu vind ze alles goed en geil!! Wim draaide haar om, en mij lief maar vooral geil aankijkend stamelde ze.

Henk, Henk, hij gaat me met zijn harde paal in mijn kont neuken. Ik glimlachte en zei, oké meisje, oké, laat je nemen in die geile kont van je!! Heel erg zachtjes zakte ze cm, voor cm, met haar kontgat over zijn lul en met een vertrokken gezicht van de pijn liet ze zich gaan. Ze liet die superpik steeds verder in haar kont glijden en ondanks de pijn in het begin, begon ze zelf steeds harder op en neer te wippen. Ze gilde, kermde en zwaar hijgend vroeg ze om meer en meer en nog meer, totdat ze achterover zakte en kronkelend met gesloten ogen kwam en kwam.

Toen Wim haar voor de tweede keer volspoot alleen in haar kont nu, zag ik een heftige siddering door haar mooie slanke lijfje trekken en viel ze bijna bewusteloos voorover!! Wat als je de vrije hand krijgt. Zoek je lekkere vrouwen in jouw buurt?

Wil jij ook een mooie strakke vagina? Ben jij al tijden niet tevreden over je vagina en wil je daar eindelijk eens iets aan doen! Met de creme van vaginaverjonging worden jou schaamlippen weer strak en jong! Probeer het snel, het werkt echt super! Ria en ik zelf Henk beide 54 jaar, ruim 30 jaar getouwd, Ria slank cm lang,slank en een lekkere d cup, neukten nog steeds 2 a 3 keer in de week, regelmatig als ik met haar bezig was vroeg ik haar of ze niet eens een grote lul wilde dan de mijne, ik heb maar een 14 cm korte dunne pik, en kon me voorstellen ook omdat het me geil leek om haar eens genomen te zien worden door een echte grote dikke vette lul!

Soms zei ze, okay Twee dagen voordat we op vakantie gingen naar Spanje waar we een caravan hadden gehuurd op een camping, lagen we weer te neuken en zei ik toen we lekker klaar waren gekomen. Neem wat geile setjes mee lieverd want je weet maar nooit wat we tegen komen op de camping, giechelend keek ze me aan en zei, je wilt me echt zien met een ander he!!

..

Hij duwde mijn hoofd van zijn lul af, tilde mij van de stoel en vroeg of ik open de keukentafel ging zitten, mijn badjas was helemaal open en gleed bijna van mijn schouders af. Toen hij tussen mijn benen keek en mijn glad geschoren natte doos zag, werd hij gek! Snel ging hij op zijn hurken zitten van de tafel en drukte zijn mond op mijn natte kutje, toen werd ik gek.

O ja kreunde ik, lik me, je maak mij gek. Hij begon te likken en te zuigen op mijn kutje zoals ik nog nooit gevoeld had, hij zoog mijn schaamlippen strak zijn mond in en speelde dan met zijn tong over mijn klitje die op ontploffen stond. Dan weer voelde ik zijn tong helemaal in mijn kutje, met zijn handen drukte hij mijn benen wagenwijd open, ik kon het niet meer houden en kwam veel te snel klaar.

Ik schrijf het nu op,, veel te snel” omdat ik het op dat moment zo voelde, zo lekker likte hij mij dat het nog wel een halfuur langer had mogen duren van mij. Ik had het bloedheet met mijn badjas nog half strak om mijn lichaam gewikkeld, wacht even zei ik zwevend in mijn hoofd, en toen “duwde ik” mijn schoonvader tussen mijn benen vandaan.

Ik sprong van de keukentafel af en deed mijn badjas midden in de keuken uit, liet hem op de keukenvloer achter en nam mijn schoonvader aan mijn hand mee naar de bank in onze woonkamer,, ik moest echt zijn lul even in mijn kletsnatte geile kutje voelen”.

Met zijn broek op zijn enkels lag hij even later bovenop mij op de bank, neuk mij pa smeekte ik hem vol passie, ik zag hem op dat moment even niet als mijn schoonvader. Zijn lul stond nog snoeihard en zag er zeer opwindend uit, zijn grote klote eronder vond ik ook super geil om te zien.

Neuk me smeekte ik weer en pakte zijn lul vast die ik zelf tussen mijn schaamlippen drukte. Te wild en te geil in verlangen om geneukt te worden, deed ik mezelf even pijn, zijn lul was dikke dan ik gewent was en dat voelde ik goed. Een ervaren man op dit gebied bleek mijn schoonvader te zijn, gaat het vroeg hij lief?

Ja kom maar verder schoot ik zelf in de lach van mijn opmerking, Ben, zo heet mijn schoonvader, duwde zachtjes door. Mijn kutje werd volledig gevuld, ik moet toch wel op schrijven dat zijn lengte mijn een waanzinnig geil gevoel gaf, zo grote lul had ik nog nooit in mijn kutje gehad en was super om door geneukt te worden. Ik neukte dan ook goed met hem mee, het begon aan te voelen alsof wij al jaren met elkaar neukte en goed op elkaar waren in gespeeld.

Super oergevoelens kwamen in mij los, ik begon hem te tong zoenen, heel intiem en zonder enige terughoudendheid gaf ik mij volledig aan mijn schoonvader.

Zijn tempo en stoten in mijn kutje waren perfect, ik kwam in een orgasme wat ik nog nooit zo heftig en intens had gevoeld als ik neukte met een man. Ik hoorde nat vocht gekletter tussen mijn benen en kon enige kreten niet onderdrukken tijdens een lang orgasme wat ik uit hijgde, mijn schoonvader kon zich nog steeds beheersen, dit vond ik heel knap van hem, hij bleef stil op mij liggen met zijn lul diep in mijn kutje.

In mijn geilste gevoelens bleef ik met mijn schoonvader tong zoenen, beide gingen wij zo in elkaar op, dat de stem van Jos ons enorm deed schrikken, waar zijn jullie mee bezig hoorde ik mijn man vragen? Shit wij betrapt voelde ik op dat moment hele andere emotionele gevoelens opkomen. Mijn schoonvader reageerde opvallend rustig zag ik, hij trok zich uit mijn kutje terug en keek naar Jos die nog half in slaap leek te zijn en naakt uit zijn bed was gekomen.

Mijn man stond op nog geen twee meter vandaan, zijn vader ging van mijn lichaam af en ging naast de bank staan, zijn erectie nam amper af, terwijl ik snel mijn benen sloot en Jos aankeek wat er verder ging gebeuren. Vreemd genoeg bleef ook Jos rustig, hij zag natuurlijk ook zijn vader staan die nog bijna een grote erectie had en waarvan zijn broek nog steeds op zijn enkels hing. Ik wilden het wel uitschreeuwen in deze grote spanning voor mij,, zeg nou wat” maar ik kon van de zenuwen geen woord uitbrengen.

Tot mijn grootste verbazing zag ik dat mijn man de situatie goed oppakte, zijn lul kwam ook met schokjes omhoog en werd super stijf. Ik kan niet beschrijven wat er toen door mij heen ging. Kom op pa laten wij mijn sletje er maar eens goed van langs geven hoorde ik Jos tegen zijn vader zeggen, hij kwam naar mij toe en pakte mij vol op mijn mond.

Door zijn tongzoen viel alle negatieve spanning van het moment van mij af en vertaalde zich dit in weer opkomende geile gevoelens. Ik had op dat moment nog geeneens in de gaten gehad,,zo ging ik alweer op in de tongzoen van Jos” dat mijn schoonvader zich ook helemaal had uitgekleed. Dat zag ik pas toen ik zijn mond over mijn kutje voelde komen en daar naar opkeek, ik zwijmelde alweer helemaal weg toen hij mijn “ natte” eerder door hem vol geneukte kutje begon te likken.

Jos kwam ook in actie, hij kwam half over mijn heen liggen en vroeg hem te pijpen, iets wat ik natuurlijk niet weigerde, ik zoog supergeil zijn lul mijn mond in. Waar had ik dit aan te danken, een schoonvader die bezig was heerlijk mijn kutje te likken, en mijn eigen man pijpen in een super geile uit een niet vooraf geplande situatie. Het begon zelfs heel vertrouwd voor mij aan te voelen, terwijl ik nog nooit seks met twee mannen had gehad. Jos had mij wel vaker gevraagd of ik dat niet eens zou willen, een trio met een man erbij, wij hadden het er wel eens over tijdens onze sekspartijtjes.

De gedachten wond mij dan wel op, dat wist Jos van mij, maar het was altijd alleen bij praten erover gebleven, aan mijn schoonvader had ik hierover nooit nagedacht of fantasieën over gehad. Ik kon mezelf volledig laten gaan, mijn eigen man zorgde daar ook voor door zijn geilheid en volledige medewerking eraan te geven.

Ik denk ook dat ik hem nog nooit zo heftig had gepijpt, binnen een paar minuten moest ik het rustige aandoen zei hij, mijn schoonvader had mijn schaamlippen volledig open tussen zijn vingers en zijn tong speelde heel geil door mijn kutje.

Ik zag ook dat er steeds oogcontact was tussen Jos en zijn vader, Jos kon ook heel goed zien hoe ik door zijn vader gelikt. Terwijl ik mijn man wat rustige pijpte begon hij met mijn tieten te spelen, hij was goed wakker geworden uit zijn slaap. O ja hijgde ik, mijn kutje staat ik brand, ik begon maar wat te roepen om mezelf af te leiden om mijn orgasme nog even tegen te kunnen houden.

Pa laat Gerda je pijpen zei Jos ineens, ik wil haar geile kutje ook even likken, snel wisselde zij van positie en kreeg ik mijn schoonvaders lul weer in mijn mond. Jos begon mij te likken zoals hij nog nooit had gedaan, hij was echt heel wild aan het worden en zoog heel heftig op mijn kutje.

Ik vond alles heel geil wat er gebeurde, ik pijpte mijn schoonvader, Jos likte mijn kutje en toen ik bijna klaarkwam stopte hij, ik ga je neuken zei hij. Jos kwam op mij liggen, hij kwam makkelijk in mijn kutje, ik was al geneukt door zijn vader die echt wel een stuk groter was dan mijn man en mijn kutje zat mede vol speeksel van zowel zijn vader als van hem. Daarbij genomen mijn eigen kutvocht, ik was nog nooit zo nat geweest volgen mij,, Jos was te geil geworden van de hele situatie, dat voelde ik al snel toen hij in mij kwam, hij gaf mij een paar stoten en moest toen al even stoppen.

Met zijn vaders lul in mijn mond keek ik Jos aan, ik ben te geil lachte hij, neuk jij haar maar pa zei hij anders spuit ik haar kut al gelijk vol. Weer werd er van positie gewisseld, toen Jos vader zijn lul in mijn kutje duwde voelde dit toch volle aan, ik moet eerlijk zijn om dit te zeggen. Mijn schoonvader begon mij te neuken, ik neukte stevig met hem mee en zoog Jos ook heel wild. Al snel voelde ik dat ik dat ik klaar ging komen, mijn schoonvader neukte mij zo stevig en diep dat ik het niet meer tegen kon houden.

Jos voelde en zag het aan mij, geile slet die je ben zei hij en ik voelde zijn lul heftig gaan kloppen in mijn mond, op het mond dat ik zelf heftig klaarkwam, spoot mijn man zich leeg in mijn mond. Slikken, slikken pakte hij mijn hoofd vast, mijn schoonvader neukte mij keihard door terwijl ik al het sperma van Jos inslikte.

Als er iets geile voor een vrouw is om seksueel mee te maken, was dit het wel voor mij, je man zo heftig te voelen spuiten in je mond, en klaar geneukt te worden door je eigen schoonvader waar je seksueel nooit aan had gedacht. Maar het ging allemaal door, Jos trok zich uit mijn mond terug en zijn vader neukte door tot op het moment hij zelf bijna klaarkwam, toen stopte hij. Ga door riep ik omdat ik ook bijna weer klaarkwam, even rustig aan lachte mijn schoonvader.

Hij ging uit mijn, zijn lul glom van het vocht van ons alle drie, hij kwam naast mij staan, ik begreep de bedoeling en likte over zijn lul. Jos duwde een paar van zijn vingers in mijn kledder natte kutje, hij stimuleerde mijn klitje en wreef vocht over mijn sterretje, ook daar duwde hij een vinger in naar binnen.

Zou het gebeuren kwam er i n mijn gedachte op, zou ik voor het eerst door twee super geile mannen in de dubbel genomen worden?

Stiekem toch een stille wens van mij. En als ik er ooit klaar voor zou zijn, was het wel op dat moment. Het ging gebeuren, Jos was er duidelijk mee bezig, hij vingerde zowel mijn kutje als anus, zijn vader haalde zijn lul uit mijn mond en keek naar wat zijn zoon aan het doen was.

Jos lachte naar zijn vader, ze is er klaar voor zei hij, mijn hart kon niet sneller kloppen op dat moment, ik was zo geil dat ik het graag wilde voelen hoe dit zou zijn,, een lul in je kutje en in je kont,, Jos neukte mij weleens anaal, ik vond dat altijd heel geil, maar een lul daarbij in mijn kutje, was toch een geile fantasie van mij.

Twee keer heeft mijn man mij eerder anaal geneukt en daarbij toen een dildo in mijn kutje geneukt, dat vond ik al supergeil, maar dit was toch weer anders, dit zou het geilste voor mij zijn!

Dat werd het ook, mijn schoonvader vroeg of ik op hem kwam zitten toen Jos was gestopt met het vingeren van mijn beide gaatjes, ik ging rechtop zitten en wachten tot hij op de bank ging zitten, weer zat ik even laten helemaal met mijn kutje over zijn keiharde grote stijve lul geschoven.

Ik neukte hem even, ik was zo geil dat ik gewoon niet stil kon blijven zitten op zijn heerlijke dikke PIK. Op het moment dat mijn schoonvader ook nog op mijn tepels begon te zuigen, voelde ik Jos achter mij komen en zijn lul tussen mijn billen komen.

Gewoon het idee een vreemde lul in mijn kut voelen en dan vreemde sperma diep in mij te voelen maakt me zo geil, voegde ze eraan toe. Ik vroeg haar of ze al iemand in gedachte had en ze antwoordde…nee, niet echt, maar liefst een “oudere” man zijn. Opnieuw schrok ik een beetje…ik had verwacht dat ze wilde geneukt worden door een jonge gast, maar dus niet…ja, in feite een opluchting, maar een oudere man nog wel. Ok, zei ik haar, laat ons een lijstje maken van wie in aanmerking komt dan.

Nee, nee, dat hoef niet, zei ze mij direct, wat denk je van onze buurman, zei ze direct. Onze buurman, vroeg ik haar? Ja, zei ze, en ze begon haar verhaal te doen tegen mij. Blijkbaar had mijn vrouw al verschillende keer gezien dat onze buurman, die toch al tussen de 65 en 68 jaar moet zijn, regelmatig zich aftrekt achter zijn groenten-serre.

Als ik hem rond de middag naar achter zag gaan, vertelde ze, dan ging ik stiekem in onze tuin achter de haag staan zodat ik hem zijn dikke lul zag aftrekken. Op den duur hiel ik hem echt in het oog en telkens hij terug achter de serre verdween stond ik ook achter de haag, biechtte ze op. Ik moet toegeven, vertelde ze, dat ik op den duur over mijn gezwollen clit begon te wrijven en dat ik telkens zeer opgwonden was als ik de buurman zijn lul zag afrukken.

Nu begreep ik waarom mijn vrouw een oudere man wenste. Ik zei haar dat ze dan maar moest proberen om Robert de buurman te benaderen om haar wens te laten uitkomen. Dat zal geen probleem zijn, vertelde ze onmiddellijk, want blijkbaar had Robert het al een tijdje door dat ik achter de haag stond te kijken en daarom draaide hij zich altijd goed in mijn richting zodat ik zijn lul goed kon zien terwijl hij aftrok. Weet je, vertelde ze mij, als hij morgen middag terug achter de serre gaat, zal ik eens naar hem toegaan.

Ik was wel opgewonden van het idee alleen al. Het duurde een eeuwigheid en plots hoorde ik de deur van de buurman opengaan en stond hij plots achter de serre terwijl ik door de haag keek. Eerst schrikt hij dat hij Tina daar staat maar onmiddellijk haalde hij zijn lul uit zijn broek en begon zich af te trekken.

Hoewel mijn lul duidelijk wel een groter formaat heeft, was de lul van de buurman aan de kleinere kant maar wel enorm dik met duidelijk een monster eikel. Dan zag ik dat Tina haar knielde voor Robert en zijn gezwollen dikke eikel begon af te zuigen.

Ik zag hoe hij ervan genoot en hoe hij al schokkend zijn eikel in en uit mijn vrouw haar mond stootte. Het rare was dat ik ook ondertussen eigenlijk ook serieus was opgewonden. Robert stompte de kleine en krachtige stoten zijn dikke eikel in en uit Tina’s mond. Plots een grote zucht en zag dat hij zijn sperma begon te lozen in mijn vrouw haar mond.

Ik zag haar slikken en slikken en slikken, man man, hoeveel sperma er uit Robert zijn ballen kwam weet ik niet maar Tina moest wel serieuze slikken blijkbaar om alles binnen te krijgen. Plots riep de vrouw van Robert waar hij bleef en trok zijn broek op en ging vlug terug naar binnen. Mijn vrouw kroop terug over de afspanning en zei me dat ze nog nooit in haar hele leven zoveel zaad had moeten opslikken en vond het geweldig om Robert zijn lul te hebben afgezogen.

Ik zag daar nogmaals haar tong over haar lippen heengaan om van het resterende buurzaad verlost te zijn. Het smaakte haar enorm had ik de indruk. Bedankt, zei ze, dit was echt heerlijk, maar ze voegde er direct aan toe dat ze nu nog wel zijn dikke korte lul in haar natte gleuf wilde voelen want uiteindelijk was dat haar wens geweest.

Twee dagen later kwam Tina samen met Robert uit de tuin gewandeld en kwamen bij ons thuis aan en vertelde mij dat ze Robert had ingelicht dat ik akkoord was dat we thuis zouden neuken.

Toen ze samen verdwenen in onze slaapkamer was ik toch wel een beetje jaloerse en tevens opgewonden, want Robert was nu niet direct moeders mooiste, toch zou hij Tina’s kut gaan neuken. Ik ging stilletjes naar boven en ging aan de deur luisteren. Ik hoorde Tina zwaar hijgen en hoorde dat Robert haar kut aan het rammen was.

Ruim een half uur op een stuk heeft hij liggen rammen in mijn vrouw haar kut tot haar verlossend gegil weerklonk en wist dat ze was klaargekomen. Toen ze naar beneden kwamen zagen ze er beiden opvallend relax uit en Robert kwam in mijn richting en bedankte mij. Hij zei dat ik een super geile vrouw had met een prachtig gepierste kut. Jaloers moet je zeker niet zijn op mij, voegde hij er nog aan toe, het was blijkbaar puur de wens van uw vrouw, verzekerde hij mij.

Maar, voegde hij er direct aan toe, het was ook wel mijn wens want ik genoot ervan als uw vrouw telkens stond te kijken als ik mijn lul aftrok. Ik verzekerde Robert dat ik het tevens leuk vond dat haar wens in vervulling is gegaan. Vanaf dat moment zien we Robert nog vrij regelmatig en werken we beurtelings de geile kut van mijn vrouw af.

Maar poets om weder poets is het gezegde…mijn volgende wens moet dan ook gerespecteerd worden.. Stuur ons je verhaal op, klik hier!!!!!! Vrouw neukt vreemde na weddenschap - keer gelezen.